המלצה

kobi08

New member
המלצה

אני ממליץ לכולם לראות את הסרט TWO FOR THE MONEY סרט אדיר על פוטבול והימורים,ועל כל התככים שהולכים שמה. סרט בכוכובם של אל פאצינו ןמתיו מקנהי.

תודה ושאלה

מה שמם של שאר הסרטים העוסקים או קשורים בפוטבול ? כמו "יום ראשון הגדול" וכל השאר.. אם אפשר שמות הסרטים באנגלית ובעיברית על מנת שאקח אותם בDVD . תודה, עמית .

Yo-man

New member
יש כמה סרטים

משחק מכור - The longest yard (בגרסת 2005 עם אדם סנדלר וגירסת 74 עם ברט ריינולדס) Friday night lights - על קולג' פוטבול, 2004 לזכור את הטיטנים - Remeber the Titans משנת 2000, עם דנזל וושינגטון, מבוסס על סיפור אמיתי (בבימוי בועז יכין הישראלי) נער המים - waterboy עם אדם סנדלר 1998 ג'רי מגוואייר 1996 - טום קרוז סוכן ספורט של קובה גודינג ג'וניור, ראנינג בק קטן בליגה גדולה (אין הרבה קיטעי פוטבול ויש קצת יותר מדי סיפור אהבה, אבל הסרט ממש טוב) פלאש גורדון
1980 - קווטרבק של הניו-יורק ג'טס מסתובב בחללית עם מדען מוזר (חיים טופול). סרט ישן ומחריד שלא קשור לפוטבול בכלל... רודי - Rudy 1993. קשה להשיג את הסרט הזה, אבל הוא אחד מסרטי הפוטבול הטובים שיש לדעתי. לא רואים בו מהלכים ולא הרבה משחקים, אבל בהחלט רואים מה זה אומר להיות שחקן פוטבול. עם שון אוסטין (סם, משר הטבעות) בתפקיד הראשי. אם אני אזכר בעוד סרטים אני אחזור (ועד אז אני בטוח שלרשף יהיה מה להוסיף)

Reshefgarcia

New member
תיקון קטן

FRIDAY NIGHT LIGHTS זה על פוטבול ב HIGH SCHOOL לא קולג' רשימה נוספת יותר מאוחר

geviaz

New member
יש גם את...

-המחליפים (the replacements) עם קיאנו ריבס - ענקים קטנים (little giants) סרט ילדים נחמד מבין הסרטים הנ"ל אני הכי ממליץ על לזכור את הטיטאנים, ואם אתה אוהב את אדם סנדלר אז נער המים זה נחמד.

SrCumaLot

New member
השמיים יכולים לחכות

או HEAVEN CAN WAIT :קומדיית פוטבול עתיקה ולא רעה בכלל עם ברט ריינולדז. והלינק הזה יוביל אתכם לתוצאות חיפוש מילת המפתח פוטבול ב IMDB (האתר המקיף ביותר בכל הקשור לקולנוע/טלויזיה)

Yo-man

New member
ובלינק הזה מצאתי עוד סרטים שנשכחו

The last boyscout ("הכוננות מתמדת", אלא מה) עם ברוס וויליס, אבל יש בו מעט מאוד פוטבול באמת. אייס ונטורה (הראשון), עם ג'ים קארי ודן מארינו (כשהוא עוד נחשב לכוכב) שני אלה נכנסים אצלי לקטגוריה של "לגרד את התחתית" בכל מה שקשור ללימוד פוטבול מקולנוע. אבל הם סרטים משעשעים ונחמדים.

Yo-man

New member
הרשימה שלך מצאתי עוד סרט נחמד

ששכחתי ממנו - Varsity Blues. התרגום (כמובן) הוא "כוכב חדש נולד". סרט עם ג'יימס ון דר ביק. קצת ילדותי, אבל עושה את העבודה לחובבי הפוטבול.

Yo-man

New member
וממש הרגע הסתיים סרט פוטבול בלויין

סרט שקוראים לו "מהומות ליל שני", הוא מספר את סיפורו של קסול, שדרן הפוטבול שהיה האהוב ביותר על האמריקנים. אחרי שהוא עזב את מאנדיי נייט התוכנית איבדה המון רייטינג (אני לא יודע אם היא שווה היום למה שהיא היתה שווה בשנות ה-80). הסרט עם ג'ון טורטורו והוא מ-2002. נראה נחמד (ראיתי את ה-20 דקות האחרונות)

למעלה