המלצה

(OG (gimel

New member
המלצה

מכירים השרת העיוור? אם לא, אז כדאי שתכירו, כן, אפילו יש ביקורות על היפהופ, רובן פרי מקלדתו (ז"ל) של יקירכם (הוא עיבד את מעמדו בתור יקירי בעקבות תקרית השוודיות), תומס. אז בשרת העיוור הזה, עשו לכבוד סוכות (טוב, ראש השנה, אבל ההארדיסק של השרת נדפק) פרוייקט "האלבום הראשון שלי", שם תוכלו לקרוא על עשרה אלבומים ראשונים שקנו 10 כותבים שונים (בינהם תומס, שכמה מביך, כתב על מאדונה), אמנם מעט מאוד מוזיקה שחורה (ביסטיבויז, ונגיד גם אמ פיפל חצי מוזיקה שחורה), אבל כל הכתבות (חוץ מזו של תומס, שמחורבנת. סתם, תומס הוא rollingת1con!!) משובחות ומומלצות. ומה איתכם, מה האלבום הראשון שאתם קניתם, או לחליפין, מהו אלבום המוזיקה השחורה הראשון שקניתם? גימל, שכמה שניסה (באמת), לא זוכר את האלבום הראשון שקנה.

root

New member
וואלה גימל, הנה גילית עוד אחת שמבקר

שמבקרת שם די בקביעות וקוראת.. גם ת´ביקורות של תומאס
וגם אני, מה לעשות, דיווחתי על הדיסק הראשון ... חח.. בהחלט אתר מומלץ..

33T-Bone

New member
זקני צפת

כן זקני צפת זה הראשון שקניתי, זה כשעוד זקני צפת היו 1!!rollתcon . אחרי הדיסק הזה הם הדרדרו לרמות מבישות.

(OG (gimel

New member
נו

נכון שקשה לכתוב rolת1con!! פה? ורבאק, control זה עם L אחת. כשמוסיפים ing הL מוכפלת (בגלל שזה CVC), קאפיש? זקני צפת באמת rolת1con!!, ואם כבר מאור כהן, אז גם הזבובים rolת1con!!. גימל שתוהה אם מישהו צריך מורה פרטי באנגלית, i could use the cash...

33T-Bone

New member
אתה אכזרי!!1

פשוט השתגעתי עד שהצלחתי לכתוב את זה, ובסוף גם יצא לי דאבל L. בכל מיקרה הזבובים גם בהחלט 1!!RolתCon ,צודק. וגם לדן תורן שהוא הנימי נים של הרוק הישראלי יש דברים לא רעים.

da^Lord

New member
פינק פלויד - החומה

זה הדיסק הראשון שלי, לפני זה היה עידן הקסטות.. ולפניהם היו הווינילים.. יש לי עוד ווינילים של פסטיגל 84´ וכאלה.

volatile

New member
הדיסק הראשון...

היה, הזוועה נוער שולים, אחריו החברים של נטשה, ומשינה :)

ng גבאי

New member
אמממ אני מנסה להבין על מה ההודעה

הזאת ??? אני אמור לחלוק איתכם את הדיסקים ה1 שקניתי ??? גבאי שרוצה שייסבירו לו מה אני אמור לכתוב כאן .. כי דווקא יש להקות ישראליות ישנות שאני נורא רוצה לשבח כגון משינה ...

עוNר

New member
קשה לי להיזכר בדיסק אבל...

גם אצלי, אחד מהראשונים היה דיסק של משינה ז"ל, שמאוד אהבתי. חוץ מהם את האמת לא אהבתי מוסיקה ישראלית בכלל. ולועזי - היה לי אוסף בשם SUMMER MIX או משהו כזה, היה שם את JUMP של קריס קרוס - שיר הראפ הראשון שהכרתי - וממש התלהבתי (זה היה בכיתה ג´ ואני התווכחתי אם אבא שלי שזה שיר טוב, הוא מנגד טען שהם "מדברים" - מה שהוא טוען עד היום :).

Lady A

New member
בדיוק....

אותו כנ"ל גם אצלי... פינק פלויד החומה ונה לך כי לי יש את כל הפסטיגלים בין 78-85 בויניל

mc j&b

New member
הראשון שאני קניתי היה ../images/Emo78.gif ../images/Emo78.gif ../images/Emo78.gif

הפסקול של הסרט צבי הנינגה 2 (1989) עם ונילה אייס וכל מיני

B-$ide

New member
טוב זה קצת מורכב אבל...

האלבום הראשון ששמעתי הוא של הביסטי בויז אבל הוא היה של אח שלי הגדול,ככה שזה מה שהכניס אותי להיפ הופ בגיל מוקדם,וגם את השבק הראשון שמעתי בגיל מוקדם,ועוד המון דיסקים אבל זה לא היו אלבומים שאני קניתי,הם סתם היו בבית(של אחי הגדול)אז האלבום הראשון שקניתי לעצמי ,זה בעצם שני אלבומים במכה,הראשון של "אול סיינטס"(כן כן אני רגיל לקריאות הסיסי וכל זה אבל הם ממש טובות. ר&ב מעולה,שילובי ראפ מצויים שם הרבה יותר משמצויים באלבום של בויאקה)והדיסק השני שקניתי ביחד איתו היה האלבום רמיקסים של אול סיינטס שהוא בכלל מארח ראפרים ויש בו המון ראפ טהור. אחרי האלבומים האלה התפתחתי קצת קניתי דר דרה הישן קניתי אמינם התמכרתי לסייפרס(יש את כל האלבומים חוצ מIV אבל הוא עוד יהיה שלי) אה וגם רייג´ אגנסט דה מאשין שולת!

**yoav**

New member
אוקיי...

אני לא בדיוק זוכר איזה, אבל האלבום הראשון שלי היה אחד מהאלבומים של guns n roses, שבשלבים יותר מאוחרים כבר היו לי את כל הדיסקים שלהם. בהמשך גם התחלתי לשמוע נירוונה ומטאליקה... בקשר לאלבום היפ הופ - כעיקרון מי שהכניס אותי להיפ הופ זה אח שלי שקנה את מקוולי של טופאק, ואחרי זה את הכפול של בון תאגס וסייפרס היל... הדיסק הראשון שבאמת קניתי בעצמי היה הגרייטסט היטס של טופאק PEACE יואב

goldi san

New member
ראשון שלי: בוב מארלי

לוזוכרת איך קוראים לאלבום ואין כח ללכת לבדוק

ken kaniff

New member
fugees - the score

ואתם לא רוצים לדעת מה הדיסק הראשון שקניתי בכלל. נו טוב, דייויד ברוזה - הופעה במצדה. ליאור

babe10

New member
אז אצלי זה היה ככה ../images/Emo99.gif

מכיוון שכשאני התחלתי לשמוע מוסיקה עוד היו ווינילים, הראשון שנכנס אליי הביתה בסערה היה אריק קלפטון. הייתי בת 15. בתקופה של המלחמות בין תיסלם לבנזין.. כשיצאו הקומפקטים , היה לי עדיין קשה להתנתק מהפטיפון וככה בשלב מאוחר יחסית עברתי לקומפקט ויחד אתו קניתי ערימה קטנה של דיסקים שכללה בין היתר את לני קרביץ, ג´ולי קרוז, morrissey, cranes, slowdive, skinny puppy, front 242, והדיסק שאחת לכמה זמן מנקה ממנו את האבק ושומעת שוב כי הוא אף פעם לא נמאס - פוליאנה פראנק - אין לבחור. עד היום אני קונה דיסקים בחבילות.. ככה אני התחלתי.

למעלה