המלצה!

S.Riddle

New member
המלצה!

אני מחוייבת לעשות את זה, אז ענבל-בבקשה אל תמחקי! על מה אני ממליצה אתם שואלים? מחוכמים, הא? אז ככה: אני רוצה להמליץ לכם על הפורום אר פי ג´י הנפלא (כן בטח) שלי ושל ליאת, הוא ממש אחלה, אני ממליצה בחום. ולותיקים-אל תרצחו אותי, בבקשה!!! היא הכריחה אותי, היא-*מצביעה אל עבר ליאת*-שי איז דה דוויל!!! סתם בצחוק-באמת תיכנסו, המלצה ממש חמה ממני!

חחח

אני הייתי מנסחת את זה יותר טוב, אבל משום מה לירון חשבה שאנשיםיתעצבנו אם אני אכתוב את זה שוב... ברצינות, יש מחסור אנשים כבד....! באמת...! *בורחת מהר /מאד/ מענבל* -ליאת-

S.Riddle

New member
עכשיו, עוד משהו-

אם אתם שייכים לזן הנדיר הזה שבאמת רוצה להרשם (איי! ליאת, זה כואב! איייי!!!!), אז פשוט תלחצו על register תרשמו פרטים, כינוי ו...זהו בעיקרון! אני ממש מקווה שתהנו וגם ממש בטוחה בזה!

???

אף פעם לא הבנתי אנשים שמדברים על בזבוז מקום וכתבים כאלה הודעות בדיוק...*אנחה* -ליאת-

S.Riddle

New member
סליחה, אבל.....

אם אתה לא אוהב את זה אתה לא חייב להיכנס, ובטח לא לכתוב הודעות חסרות משמעות ביותר...... -לירון, הגאה מאוד לקרוא לעצמי{~S.Riddle~} ובוז לכל השאר!...^^-

LuNaTiC

New member
אסף....

לכתוב בהודעה חדשה וסתמית כל כך: תגידו אתם חושבים שיש קוסמים הומוסקסואלים? או.. להודיע לנו, שוב בהודעה חדשה, שעכשיו אפשר להתעדכן בפורום אפילו אם לא נכנסים יום אחד - זה בזבוז מקום... לפרסם אתר של הארי פוטר זה לא.. אבל מה.. ליאת ולירון, חחח, עשיתן את זה די הרבה... לא נורא.. אולי עכשיו מישהו ייכנס לשם ו... העינויים ייפסקו!!!!! (המ... להיות באיי סי קיו\אודיגו של ליאת זו אכן חוויה קשה...) וזה מה שיש לי להגיד.. אנשים תיכנסו, אפילו אני כבר כתבתי שם.. המ.. משהו... -ענבל-

Asafpotter

New member
תודה תודה...

את מוכנה להרגיע(אם כל הכבוד). אז את לא אוהבת את מה שאני כותב תמחקי את זה! את לא צריכה להסכיר את זה כל פעם!!!

Asafpotter

New member
והפאנ´צ לאיין

סוסים לא מבדרים עיברית (והם גם לא אוכלים במבה)

LuNaTiC

New member
כל מה שאני אומרת הוא...

שאולי תרכז את מה שיש לך בהודעה אחת, שאולי לא תכתוב דברים שלא קשורים, ו.. אמ.. זהו.. למשל.. למה לכתוב את הפאנצ´ליין בהודעה נפרדת? אני פשוט לא מבינה! ואני מצטערת שאני ממש מגעילה אליך והכל.. (שיים און יו ענבל! להתנצל??? זה כל כך לא סלית´ריני!!!)

S.Riddle

New member
אוקי....

ענבל, בבקשה אל תכעסי עלי! זאת לא אשמתי! חוץ מזה- את חייבת לי! את מיכרת אותי זוכרת?! ועכשיו תאלצי לשאת בתוצאות! הא הא הא!!!!! *צוחקת בזדוניות ומבתרת בהנאה את גופה של ענבל* (סליחה על האוף טופיקיות, אבל זה מה יש....) אה, ולמי ששאל אם אר פי ג´י זה קוד או משהו- לא, זה קיצור של רול פליינג גיים, או בלשון עברית צחה משחק תפקידים! דאט´ס אול פור טודיי קידס! -לירון-

ואם אתם עדיין לא מבינים...

בראש העמוד יש קטע של 15שורות בערך {כתוב בלבן} ושם יש את ההוראות והכל...! אם אתם לא מבינים, לכו לכרטיס המשתמש שלי {או איך שלא קוראים לזה} ותשלחו לי הודעה לאיציק...או לאודיגו, אם למישהו יש...! -ליאת- ענבל...אם על לירון זה עובד-את מיכרת אותי לשיר ביפנית שנשמע כמו חני נחמיאס! *בורחת*

למעלה