המלצה

k a k t u s i t

New member
המלצה

היי! אני רוצה לקנות נגן עם זכרון 512. רק שמעבר לזה אני לא מבינה יותר.. מה ההבדל בין נגן עם זכרון USB לבין דיסק קשיח? מה יותר כדאי? ובכלל מה אתם ממליצים? תודה מראש!

weird dust

New member
כמה דברים

אין דבר כזה "זכרון USB" - יש זיכרון פלאש. כל הנגנים מתחברים עם USB. עכשיו, מה התקציב שאת רוצה להשקיע? (זיכרון 512 זה רק זיכרון פלאש - ככה שאין מה להיתלבט הרבה).

k a k t u s i t

New member
אז ככה...

אני לא מעוניינת במשהו "פאנסי". משהו פשוט וטוב. לא אכפת לי להשקיע קצת לטווח הארוך, אבל אני לא רוצה אייפוד, לדוגמא, למרות שבפועל זה הנגן הכי טוב שקיים היום בשוק (או ככה לפחות הבנתי), כי הוא הרחק מעבר לתקציב. או בקיצור, בטווח ה-300-400 ש"ח

יאיר B

New member
300-400 זה מעט למשהו טב

הדברים הטובים מתחילים מ-500 ש"ח ל-512MB (סאנדיסק 512 - כחול).

k a k t u s i t

New member
בדקתי..

ובאמת מעט מדי:) אבל התקציב קצת מוגבל.. מה עם UMAX? ראיתי שיש בבאג ב-300 מה דעתך? אולי 256 של חברה טובה? ובכלל על איזה חברות ממליצים? ואיפה כדאי לקנות?

weird dust

New member
256 יש

היומקס לא מוכר לי והמחיר שלו זול מידי. הוא ניראה ג'נרי ואני לא יכול להמליץ עליו. הסאןדיסק 512 כמו שאמרו כאן הוא הכי קרוב למחיר שלך. אם 256 אז יש את אייריבר, קריאייטיב וכ'ו. (הנגנים שכל הזמן מדברים עליהם כאן וממליצים על החברות).

stardust19

New member
אני לא ממליץ על היומקס בגלל מס'

סיבות- 1) זהו נגן ג'נרי, כל השאר אומר בעד עצמו . 2) המסך שלו יותר מדיי קטן לטעמי וקשה לקרוא מנו את שם השיר וכו'. 3) חיבור הUSB שלו רופף ויכו להפרק בכל רגע. 4) איכות שמע גרועה+ . 5) לא כולל רדיו עד כמה שאני זוכר, אבל יכול להיות ואני טועה. מקווה שעזרתי
, אהה וכן את היומקס 256 נסיתי בעצמי ולכן אני כותב דברים אלה, אבל זה רק אני
.

למעלה