המלצה

בןלי

New member
המלצה

שמעתי את האחרון של INCUBUS. אלבום פשוט נהדר. שילוב של סקרצינג עם גיטרות. זה האלבום השלישי שלהם וממה שהבנתי גם שני הראשונים לא רעים בכלל. מומלץ בחום.

דיי איתך כבר.....

INCUBUS היא עוד להקה מהגל החדש והגרוע בדיוק כמו לימפ העלובים ולינקין פארק הגרועים הגל החדש הוא בעצם נסיון של הלהקות האלה לשלב בתוך הרוק הניצחי אלמנטים של ראפ ופופ וזה יוצא להם גרוע ולא דומה לרוק המוכר והטוב ובכלל מה הקטע עם הדי גיי למה צריך אותו הוא מוריד מהערך של הרוק

פלונטר

New member
המממ...

אני מוכרח להודות שאני אמנם לא מכיר את אינקובוס לעומק, אבל ממה ששמעתי הם הרבה, הרבה יותר טובים מלימפ ביזקיט ולינקין פארק. גם לא כל כך דומים. כנ"ל לגבי הדפטונס. אז לא צריך לפסול רק בגלל שזה ניו מטאל, יש דברים טובים גם בז´אנר הזה.

יש להקות גל חדש נחמדות ....

נכון יש גם להקות גל חדש נחמדות כמו הדפטונס שאני אישית אוהב וספילנוט אבל אינקובוס גרועים ובכלל יש להם מוזיקה מגעילה כזאת שהיא קלילה מאוד והגיטרה לא משמעותית בה ואני רוצה לציין גם ששתי הלהקות שציינתי לא משתמשות בדי גיי שלדעתי הורס את הרוק

לא יודע בקשר לדפטונז אבל

סליפנוט כן משתמשים בדי´גיי... ועד כמה שיש גם בניו מטאל להקות טובות (בכל ז´אנר יש), גם הטובות בז´אנר לא מדהימות כל כך יחסית ללהקות טובות בז´אנרים אחרים של המטאל...

ברור...

ברור שזה שלב חלש מאוד יחסית בהתפתחות של הרוק אבל למשל לדפטונס יש שיר שקוראים לו "BACK TO SCHOOL" שיר לדעתי נורא יפה

אני מכיר את השרים האלה...

חוץ מי Around The Fur את מי און סמר(שוב איט) אהבתי ואת בי קוויט אנד דרייב לא ממש אהבתי ויש להם עוד שיר יפה שקוראים לו BORED שיר ממש יפה ובקשר ל בק טו סקול לדעתי זה שיר ממש יפה וסתם ציינתי אותו בתור דוגמא ובןלי אתה בתור אחד ששומע לינקין פארק צריך לשתוק ולא לדאוג לי

בןלי

New member
...

אם זה השיר היפה שאתה מכיר אצל דפטונס אז מצבך גרוע - מקווה שיסיכימו איתי כולם...

ed547

New member
מה פתאום אינקובוס ברמה של לימפ

ביזקיט?? זיון שכל.. ניסית להקשיב למילים של אינקובס? אוקיי אז תקשיב ואחר כך תשווה למילים של לימפ ביזקיט ותראה מה שתקבל. אינקובוס היא להקה מאוד מגוונת ומשתמשת לפעמים בקצת אלקטרוניקה ופאנק מטאל. הם אחת מלהקות הפאנק מטאל הקשות להגדרה כי הם לא מטאל. לפי דעתי הם דווקא הצד היותר בהיר של החרא שמקבלים היום באם טי וי.

ed547

New member
אבל הם משתמשים במרכיבים של פאנק

בכלל הייתי מגדיר אותם כ art rock האלבום החדש ממה ששמעתי יותר מיינסטרימי וממוסחר בהרבה מהישנים שלהם.

Bodom-child

New member
Art rock !? what the f*ck ?

מה זה זה !? כל אחד ממציא סגנון לפי מה שבא לו ?

ed547

New member
חח.. אחי אני הבנאדם האחרון שימציא

סגנונות תאמין לי. אינקובוס משלבים(לפחות שילבו פעם) הרבה סגנונות בינהם פאנק וקצת מקצבים אלקטרונים. בדרך כלל זה נכלל בקטגוריית ה art rock כמו שטול הם art metal או איך שהמבקרים מעדיפים לכנות אותם בכינוי אלטרנטיב נטו.

sOrCeReSs

New member
טוב

אז דעתי היא ש INCUBUS הם להקה טובה! במיוחד הדיסק SCIENCE וגם הדיסק החדש הוא דיי טוב ואין בכלל מה להשוות את INCUBUS ללימפ או ללינקין !!!

בןלי

New member
מה ניסגר איתך?

איך אתה בכלל משווה את אינקובוס ללימפ ביזקיט? לא מבחינת תוכן ולא מבחינת מוזיקה . ומה הקטע שלך עם ה"רוק המוכר והטוב", הרי כל הקטע במוזיקה זה החדשנות והמקוריות.

נושיק

New member
אם נהנית

אם נהנית מהאלבום הזה, אז לא בטוח שתהנה מהאחרים, מכיוון שהאחרים, במיוחד האלבום הקודם שלהם הןא אלבום מטורף עם חומרים מתקדמים, וערבובים מצוייינים של פאנקי ולעתים אף ג´אז ורגאיי. אכן משובחים, אבל יש לאלבום האחרון הרבה יותר ריח של כסף...

בןלי

New member
תודה אבל....

אני דיי בטוח שאני אהנה מהם. שמעתי קטעים מאחד מהם(ENJOY אני חושב) והוא אחלה שמעתי גם כמה שירים באזימוט. אחד מהם עם קטע בס עצבני באמצע מכירה?

למעלה