המלצה

DOOM

מכירה את המשחק הזה כמה שנים טובות חח אגב, אני מכירה את "הטירה הנאצית" שזה גם מאותו בית יוצר... פש... יישן אבל חזק.. דום אצלי במחשב תמיד כבר שנים. בהחלט אחד החזקים ביותר. להלן קיצורים: IDDQD = לא למות IFKFA = כל הנשקים IDCLIP = עובר קירות IDCLEV = לבחור מסך ואז ללחוץ שלב רצוי.

שניי

דברים... לגביי דום שלוש.. לי לקח כמה זמן לעבור אותו ... אני זוכרת את השבוע הזה שניסיתי לעבור את זה... ניסיון על ניסיון... לקח זמן.... אבל באמת שווא. אבל הגרפיקה באמת טובה שם וכל מסך שעוברים יותר מפחיד מהשני.

?

עזבו דום ויריות שמע יריות בתאכלס כל הסידרה של הגיטיאי אין פשוט אין על המשחק הזה וסאן אנדראוס אכן לא מאכזב

?

עזבו דום ויריות שמע יריות בתאכלס כל הסידרה של הגיטיאי אין פשוט אין על המשחק הזה וסאן אנדראוס אכן לא מאכזב

GallaxY

New member
חחחח שיחקתי את זה מזמן

עם ידיד שלי רק נקרענו על זה חחחח
צחקתי עליו הוא אמר לי שיש לו סיוטים בלילה בגלל זה חחחחחחח

israeli saiko

New member
אחחח איך אני חולה על שירשורים כאלה

קודם כל, דום 3 לא שיחקתי - אבל שיחקתי בדברים דומים: HalfLife, כל ה-Unreal למינהם, Quake III, וכל שאר הדברים ה"מפותחים". אני רוצה להגיד לכם כזה דבר - לא היה ולא יהיה כמו דום 2 לעולם. זה אולי המשחק הכי טוב שנוצר אי פעם, וכל המשחקים שאתם רואים היום - כולם שאבו מכל הסדרה של הדום/הרטיק/הקסן את כל הרעיונות, משם הכל התחיל. עד היום, (לא בארץ משום מה), מפתחים את כל הנושא של דום 2, זה היה המשחק ללא ספק הכי טוב שאני ראיתי בחיי... אולי סיימתי אותו לפחות עשרות פעמים, ועדיין כיף לחזור אליו. אז ככה: במקום הראשון: Doom/Doom2/Heretic/Hexen/Strife כל המשחקים על אותו המנוע, אני עד היום משחק בהם. במקום השני: DN3D/Shadow Warrior/Blood את האחרון מעולם לא שיחקתי, אבל גם מפה רוב המשחקים שתראו אי פעם, שאבו רעיונות משם. במקום השלישי: Quake I/Quake II בלבד, זה גם משחקים שהשפיעו המון מבחינת המנוע של המשחק, והגרפיקה. ובקשר למוזיקה - המוזיקה בדום 2 למרות שהיא במיד, היא אגדית. לפעמים אני שם את המיד על ריפיט בווינאמפ... לא יעזור המשחקים האלה השפיעו על כל כך הרבה אנשים, עד היום מפתחים את המשחקים האלה, ובונים להם שלבים, כל מיני Add-On ועוד ים דברים. והמשחקים של היום הם אחלה לא אומר שלא, רק פשוט כבר לא כיף לשחק אותם כמו פעם. אין לך משחק אמיתי, אתה מרגיש כאילו אתה בסרט. יש רק שביל שאתה ללכת בו, אין לך אתגר במסך. אבל מהצד השני - שמו לך כל מיני אויבים, ומפלצות - שזה קריעה לעבור אותם פשוט מוציא את כל הכיף. זה לא מרתק כמו פעם. ורובם נתקעים לך במחשב, רובם לא עובדים אצל רוב המחשבים לצערנו. ועוד משהו - מישהו מתגעגע ל... Commander Keen Bio Menace Prehistorik Hocus Pocus Titus the Fox Mortal Kombat (עד השלישי.) Pray for Death Dangerous Dave Jill of the Jungle Bumpy ???

Nofale

New member
אחי

שחק האלף לייף 2 בקיצור תאמין לי אחרי זה תגיד על כל מה שאתה אומר על משחקי הגוף ראשון... המשחקים האלה אולי הושקע בהם מאד..אבל הטכנולוגיה שלהם לא מספיק מתקדמת והמשחק לא מקצועי מספיק כמו היום שנותן לך הנאה כבר מהיריה הראשונה ..

Mike A

New member
unreal

משחק פשוט מדהים לזמנו... בזבזתי יותר זמן בלראות את הנופים מאשר לשחק
ועוד אחרי שהייתי חורש UT, הייתי משחק גם את U1 וגם את Na Pali (מישהו מכיר) בהכי קשה בקלות

Z R u b A V e L

New member
ק-א-ר-מ-א-ג-ד-ו-ן

אחד המשחקים המטורפים...! אין אין אסור לך לנהוג אחרי שאתה משחק במשחק הזה ולמי שלא זוכר,יש לך הגבלה של זמן ואתה צריך להגיע למ"ס מסויים של נקודות ואתה צריך לדרוס אנשים בשביל לקבל עוד זמן וכמה שתהיה יותר יצירתי עם הדריסה ככה תקבל יותר נקודות ולאט לאט אתה קונה עוד ועוד דברים לרכב כמו סכינים בצדדים של הגלגלים ואז אם אתה דורס איזה אמא בהריון עם הסכנינים אחרי שהאוטו דפק איזה סלטה משולשת באוויר אתה מקבל יאמבה נקודות חחחחחחחחחחחחחחחח

Mike A

New member
יוווווווו עשית לי נוסטלגיה חושרמוטה

יש לך לינק?

למעלה