כןןן יווו עם השואב אבק חחח באמאשלי
X xofer New member 7/7/05 #31 תוכנית הסאטלות מס' 1 בטלויזיה מקום שני סאות'פארק. או הפוך. תגידי מה זה צימרוני עץ??
G goaguy New member 7/7/05 #32 מס 1 ללא ספק סאות פארק יש לי את כול 8 העונות שלהם על DVD ובנוסף את העונה ה 9 שמשדרים כרגע בארהב. ואין עליה מבחינת סטלות.
מס 1 ללא ספק סאות פארק יש לי את כול 8 העונות שלהם על DVD ובנוסף את העונה ה 9 שמשדרים כרגע בארהב. ואין עליה מבחינת סטלות.
N Nofale New member 7/7/05 #8 גליה לכי תקבלי מנת יתר מאלכוהול ותחשבי שזה פחות מזיק מג'וינט מסכן תעזבי אותי בשקט
צ צימרוני עץ New member 7/7/05 #11 לא ראיתי שאתה כתבת את ההודעה הראשית אני מתנצלת מעומק ליבי אתה דווקא בנאדם טוב.
צ צימרוני עץ New member 7/7/05 #15 נותן לי פרח? ../images/Emo8.gif דווקא אין במרכז בזמן האחרון. ואני עדיין לא גליה
G GallaxY New member 7/7/05 #35 חחח איזה חרא זה קומונה? כל כך משעמם לכם אנשים שאתם מדברים על סמים בקומונות ?
N Nofale New member 7/7/05 #38 עם את לא יודעת לפני כמה חדשים סגרו את פורום סמים קלים של תפוז...אז בלית ברירה שלפחות אהיה חלק מהפוורום הזה מדברים בקומונה שכולם עברו אליה מהפורום של תפוז
עם את לא יודעת לפני כמה חדשים סגרו את פורום סמים קלים של תפוז...אז בלית ברירה שלפחות אהיה חלק מהפוורום הזה מדברים בקומונה שכולם עברו אליה מהפורום של תפוז