המלצה

goaguy22

New member
המלצה

Trinitix - Aspeclaria מבית Sigma Records הולי שוורץ(הולימן) ו שי אלמקייס (דינמיק,דינמו). סיגנון אסקימו. תהנו

אני אסביר

בתקופת הניצחונות ברקן והולימן שלטו עד שמאסו וגמרו תסיגנון הזה לאחר מכן ברקן עבר לקלאב טראנס וגם זה עבר מין העולם לאחר מכן שוב ברקן עבר לדיפטראנס וגם זה עבר מין העולם כך גם חזרתו של הולימן תגמור תסיצה הזאת..... אבל חפיף הולי שוורץ יש לו אוזן מלודית משו מפחיד...... אני נותן עוד שנה לפולאון מלודיות.....נדבר עוד שנה

תכלס יש בזה מין הנצחוניות

אומנם זה לא נישמע כמו הניצחונות של אז אבל זה דומה תוריד את מישחקי הסאונד של אסקימו תקבל טראק ניצחונות קלאסי ראייה:יש טראק של דינמו שאינני זוכר את שמו או אסקימו שיש בו מלודיה ניצחונית אל-ה 1998

הכל יחסי אחי

תכלס מה שמשחק פה את ההבדל הוא רמת ההפקה אבל זה נישאר אותו הדבר כמו שאמרתי תוריד את מישחקי הסאונד תכניס תערוצים האלה לאימפלוס טראקר ותקבל ניצחונות

Nofale

New member
הולימןן חוזררר יששש איזה גברר

אבל לאאאאאאאאאא לא עם דינמיק הולימןןןןןןןןןן לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בבקשה ממךךךךךך תעזוב תעומו הזה לאאאאאא תעבוד לבד תעשה משו מרגש הולימןןןןןןןןן לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Nofale

New member
../images/Emo8.gifתקשיב מה אתה עושה

אתה עכשיו הולך להרים צילצול לאבי (
) שוורץ , תאומר לו " תשמע אבי , גם לי קוראים אבי , פעם הבאה שאתה רואה את דינמיק תן לו את הכאפה של החיים , דפוק לו מקלדת בראש , אתה הולך ליצור לבד (מקסימום עם עוד מישו , אבל מישו טוב !!!!) אתה תיצור פול און מלודי , אבל לא להגזים , תכניס פסיכדאליה , או שפשוט תיצור צ'יל . תודה רבה לך ." ומנתק .

RN2

New member
Trinitix - Killer Hurts

חמוד. מהאוסף Strata מבית Phantasm Records

למעלה