המלצה

Jazzy Roy

New member
המלצה

אני ממליץ לכולם לשמוע את הדיסק play. Chick corea ו bobby mcferrin ביחד... זה פשוט מדהים מישהו שמע את זה ?

Psycho_pr

New member
דיסק לא רע

אהבתי במיוחד את הביצוע של Blue Bossa. בובי מקפרין מפגין יכולות ווקליות ברמות אינסטרומנטליות. נראה לי שהוא נפטר הבחור? מה חבל. היו כמה רצועות שלא אהבתי, כמו Round Midnight שהם לקחו בהומור. לא ממש התחברתי לזה.

Yardbird

New member
אוי סתם אגדה עירונית...

הנה. חוצמזה אם הוא היה מת איך יכול להיות שהוא מופיע בפסטיבל הג'אז בתורכיה החודש? :) בכל אופן באמת דיסק מדהים את הסולו של מקפרין ב Blue Bossa אני יודעת כמעט בעל פה. דיסק מיוחד ומהנה, ממליצה בחום.

Shakty

New member
קצת על הדיסק

הדיסק הוא מעין תיעוד של מסע של 6 הופעות של הצמד... על פי דבריו של מקפרין המשמעות של לנגן ולשחק נטמעו זה בזה :באנגלית זו אותה מילה על כן מקפרין החליט להכניס הומור להופעות שכללו סטנדרטים ושני שירים של מקפרין. מבחינה מוסקילית נטו הביצוע של SPAIN נהדר. ודווקא מצא חן בעיני שהם החליטו לרדת על AUTUMN LEAVES השחוק. אם אתם נהנים מהומור במוסיקה (ראו ערך זאפה) אתם תאהבו את האלבום מבחינה מוסיקלית נטו הוא לא מצדיק רכישה.

נאזם

New member
נחמד לא יותר

קצת התאכזבתי כששמעתי את הדיסק לראשונה .חוץ מSPAIN שאר ביצועים לא מענינים וחסרי השראה..אולי בהופעות זה עבד ,אבל לא בדיסק..

Shakty

New member
מסכים - גם לגבי SPAIN וגם השאר

גם בתור מופע סטנד טפ - אתה לא יודע אם הקהל צוחק בגלל הביצוע או בגלל איזה פרצוף שקוריאה עושה (לפי הסיפורים על ההופעות התבבר שגם לצ'יק יש חוש הומור מפותח מאוד...

למעלה