המלצה

SHTRUDIDI

New member
המלצה

אני לא יודעת אם למישהו מכם יצא לראות,אבל יש בMTV שתי תוכניות ריאליטי חדשות יחסית וחביבות למדיי. שתיהן,למיטב ידיעתי משודרות ביום רביעי בלילה מאוחר,אולי יש שידורים חוזרים, אבל שווה צפייה. 1:00 בלילה,I WANT A FAMOUS FACE-תוכנית בה המשתתף\משתתפים עושים סדרת ניתוחים פלסטיים במטרה להגשים את חלומם ולהיראות כמו איזה מפורסם. בפרק הראשון שראיתי(שנדמה לי גם היה הפרק הראשון של התוכנית) הופיעו שני תאומים,מחוצ'קנים קשות ולא זהים במיוחד,שחלומם להיראות כמו בראד פיט כדי לקדם את קריירה המשחק שלהם וגם כדי להשיג בנות... לאחר כל הניתוחים ,למקרה שתהיתם-הם לא נראו כמו בארד פיט,והקשר היחיד שלהם לבראד למעשה-הוא שהם גם הולכים על שתיים(או שלא?!...). בפרק השני אתמול,כפילה של בריטני שרוצה לעשות ניתוח חזה כדי שהתלבושות יעמדו יותר טוב בהופעה,שיהיה...היא באמת דומה לה קצת וזה היה אפילו מעניין לראות את ההופעה שלה בסוף,הביאו גם כפילה של מדונה והם שיחזרו את הנשיקה,המדונה אגב,לא מאוד דומה למדונה. 1:30-RICH GIRLS-הבת של טומי הילפיגר ,אלי הילפיגר וחברה שלה חיות את החיים שלהם כבנות עשירות,חוץ מהרבה "HO-MY GOD" וHOOOO,אין הרבה דברים מדהימים בתוכנית הזאת,שגרמה לי להעביר די מהר,מה שכן,השמלות של אלי יפות(כמה מפתיע...). צפייה מהנה!

למעלה