המלצה...

המלצה...

תוכנית רוחות
ושדים בערוץ 48 בערוצי זהב או באנגלית HOT כל מה שחם ערוץ ריאליטי שמוחיך כמה יש דברים בגו... תוכנית
יפה עם אוסף עדויות מצולמות לדברים מדהימים של תופעות רוחניות

`תוכנית יפה עם אוסף עדויות מצולמות

לדברים מדהימים של תופעות רוחניות` אם התופעה ניתנת לצלום, היינו, משפיעה על סרט צלום, או על חיישני CCD, אזי סמן שהיא מטריאלית (מוחשית) ולא אימטריאלית (רוחנית)!

I am a freak

New member
את המילה "עדויות" אפשר לפרש

כשאני קראתי את ההודעה- הדבר הראשון שעלה לי בראש הוא עדות של מישהו/מישהי שנתקל בתופעה על טבעית- כיוון שאי אפשר לצלם את האירוע באופן ישיר, בדיוק מהסיבות אותן ציינת
הפריק.

אז תתעדכן...

אפשר ועוד איך המצלמה לא שונה מהעיין אז שלא יחרטטו אותך מה שאתה רואה גם עדשה רואה ולא ההיפך! אם אתה לא רואה אז אין סיבה שמצלמה תראה תחשוב על זה ודרך אגב אני מאמין בזה לא מעט תוכניות ראיתי והוכחות של קיום עצבים בלתי מזוהים! יום נעים...

I am a freak

New member
אני לא האחד שצריך להתעדכן

רוחות לא רואים דרך העיניים- נקודה
את הרוחות האדם מסוגל לראות בעזרת העין השלישית שלו- שמסוגלת לראות הילות ואנרגיות. העין השלישית פועלת בצורה שונה לגמרי מהעין. אם היינו יכולים לראות את היישויות בעזרת העייניים- אני בטוח שאתה הייתה הראשון שיתעלף- כיוון שאתה לא מודע לעובדה שיש כל כך הרבה יישויות מסביבך, יישויות שאתה אפילו לא מרגיש שהן נמצאות ליידך. הפריק.

מר אלפסי, Read my lips, please

אם התופעה ניתנת לצלום, היינו, משפיעה על סרט צלום, או על חיישני CCD, אזי סמן שהיא מטריאלית (חמרית) ולא אימטריאלית (רוחנית)! הסבר לי איזו מלה בדיוק מדברי לא הבנת, וארחיב...

טקטו

New member
תרגיע ותקשיב . . .

קודם כל דבר אליי בטון מכובד כי אני לא חבר שלך זה אלף. בית אתה לא ראית מה שאני ראיתי אז אל תזלזל כי לא היית רוצה שאני יזלזל! גימל תקשיב לי טוב חמוד! (read my lips) אל תבלבל לי תמוח על מה מציאותי ומה לא יש הוחכות לתופעה מצולמת!~ וכמו שאתה רואה את זה גם כן עדשה של מצלמה! ואל תזכיר לי שום חוש וכל השטויות האלה כמו שנצפו מאות מקרים כך גם תועדו במצלמה! מה שאומר שאפשר לצלם מה שהעיין רואה במקרה אני הייתי בחוג קולנוע! אז תפסיק להמציא תיאוריות משלך ולחשוב שרק אתה קיים בעולם הזה ותתחיל להפנים דברים רציניים יותר ותלמד במקום לשלול!!!

קבל תנחומי, והשתתפות כנה בצערך.

המקום ינחמך בתוך שאר אבלי ציון וירושלים ולא תוסיף לדאבה עוד...

`קודם כל דבר אליי בטון מכובד כי אני

לא חבר שלך זה אלף` לא הייתי מסכים שתחשב לחבר שלי `בית אתה לא ראית מה שאני ראיתי אז אל תזלזל כי לא היית רוצה שאני יזלזל!` אכן, איני יודע מה ראית. אתה יכול לזלזל, אולם זה לא משנה, כיוון שאינך נחשב. אגב, היה עליך לומר `אזלזל`, ולא `יזלזל` `אל תבלבל לי תמוח על מה מציאותי ומה לא יש הוחכות לתופעה מצולמת!~` איני חושב שיש דבר הקרוי `הוחכות`. `הוכחות` - אולי `וכמו שאתה רואה את זה גם כן עדשה של מצלמה!` רק אם זו תופעה מוחשית `ואל תזכיר לי שום חוש וכל השטויות האלה כמו שנצפו מאות מקרים כך גם תועדו במצלמה!` סמן שהיו אלה תופעות מוחשיות `מה שאומר שאפשר לצלם מה שהעיין רואה` רק אם מדובר בתופעה מוחשית `במקרה אני הייתי בחוג קולנוע!` בתפקיד מגיש כבוד בהפסקות? `אז תפסיק להמציא תיאוריות משלך` אין אלה תאוריות שלי `תתחיל להפנים דברים רציניים יותר ותלמד במקום לשלול!!!` אינך רציני. באיזו מערכת חנוך שהית? כמה שנים? ועכשיו, אדון טקטו, Read my lips, please אם התופעה ניתנת לצלום, היינו, משפיעה על סרט צלום, או על חיישני CCD, אזי סמן שהיא מטריאלית (חמרית) ולא אימטריאלית (רוחנית)! הסבר לי איזו מלה בדיוק מדברי לא הבנת, וארחיב האם קפיש, עבור?

I am a freak

New member
זלזול

לא עברת בהודעתך על שום חוק בפורום, לפחות לא עד שהבחור השני [לא זוכר איך קרואים לו] יגיד שהוא נפגע. אבל, זו לא הבעיה כאן. הבעיה היא כזו-
אתה עושה רושם של בחור משכיל שעשה את שיעורי הבית שלו ולמד לפני שהוא העלה את השאלה שלו לפורום. אבל, שיעורי בית רק במידע ובחלק האינפורמטיבי לא מספיקים- צריכים לעשות גם שיעורי בית ביחסי אנוש וב"נחמדות" [כמובן, לא חייבים להיות נחמדים לכולם- אבל, יש מידה מסויימת ורף מסויים שאסור לעבור אותו בפורום ציבורי]. הבחור כאן לא יודע להביע את דעתו בצורה שלא תביע זלזול באחר- יכול להיות שזה האופי שלו ויכול להיות שהוא פשוט לא הבין את ההודעה שלך והתעצבן. אבל, אתה לא כזה [מסיור בכרטיס האישי שלך ובהודעות בתחילת השרשור].... אז, אולי תפגין מזה קצת, למרות שלא מגיע לבחור הזה את היחס עליו אני מדבר- ותראה קצת גדלות נפש ואצילות
ובקשר לתוכן- אני לא בטוח שהבנתי מה הדיעה שלך בנוגע למה שאתה כותב- אתה מערבב כל כך הרבה אפשרויות בהודעות שלך, כנראה מתוך בלבול וחוסר הבנה. אבל, בכל זאת- אני חושב שהבנתי שאתה עושה הבדלה בין חומריות לרוחניות [אני לא נוהג לדבר במילים מפציצות- לא בגלל שאני לא מסוגל, אלא בגלל שיש אנשים שלא מבינים אותן
]. אבל, מעל לכל- הבנתי שאתה מחפש להוכיח או להפריך דיעה בנוגע ל"רוחות והעולם הבא". אבל, מה שאתה שוכח זה שאתה לא היחיד. מדענים רבים ושלל אנשים משכילים שעשו תואר ראשון, שני ודוקטורט בנושאים האלה לא הצליחו להגיע לתשובה חד משמעית- כיוון שאת הדברים האלה אי אפשר להוכיח בעזרת המדע של ימינו. בגלל זה, זה עדיין נסתר- לפחות, יש יותר נסתר מן הגלוי. הבהרתי את עמדתי
שבת שלום, הפריק.

I am a freak

New member
אפשר לשלול את הדיעה שלך בשניה

אתה טוען שאת הרוחות ואת היישויות הללו, אנשים מסוגלים לראות בעזרת העיניים שלהן- נכון
[ולמען הסר ספק- אתה מדבר על העיניים החומריות שלנו, האישון, העדשה, הקרנית, הרשתית ושאר הירקות-נכון
] תענה על השאלה הזו ואני אפריך את טענתך, הפריק.

עיניים הן עיניים שקריות- העין האמית

האמיתית היא עינה של הנשמה. אם מדובר כאן במצלמה הרי זה הוא מכשיר טכני שניסה לחקות את פעולת הראיה ופרוש התמונה במוח. אם לטענתי העיניים ומראה העיניים הינו אשלייה בלבד אז... כל מה שנראה דרך עדשת המצלמה יתפרש כאשליה על אשליה. יחד אם זאת... מח האדם כל כך מורכב, המדע בעצמו לא הצליח להוכיח את כל היכולות של המוח. אנו בתור מבוגרים בקושי מנצלים5% מיכולות המוח. הילדים של ימנו לדעתי מנצלים עד 10% כן כן ילדים ונוער אלו שנולדו החל משנת 1988-1989 לכם יש יכולות גבוהות בהרבה. ואם העובדה על יכולות המוח מתקבלת... מכאן נובע שבהחלט ישנן כל מיני תופעות שמוח האדם לא יודע לפרש, או שהאדם המשתמש במוח לא יודע להפעיל את היכולות עדיין. יש בהחלט הבדל בין חומריות שזה העולם שלנו פה ועכשיו לבין עולם הרוח שהוא עולמם של ממלכות שמים. הדרך היחידה כנראה להתחבר אל ממלכת הרוח היא להתחבר ראשית אל הנשמה שלנו. הנשמה הינה המתווכת בן העולמות. פה מצוי שליש הנשמה ושם למעלה מציים שני שליש נוספים. ומכאן שיש לנו בכלים נכונים היכולת להבין דברים דרך חושנו הפנימיים. אז אם אדם מוגבל בחמשת חושיו החיצוניים זה עדיין לא אומר שהוא מוגבל בחושיו הפנימיים כגון אינטואיציה חוש ראיה פנימי חוש שמיעה פנימי. לצערנו מדע עולם הרוח רחוק מהוכחות המדע. קשה מאד להוכיח תופעות אלחושיות ולא לגרום למתנגדים וזה בסדר. היום הומצאו יותר ויותר מכשירים שמנסים להוכיח מדעית כל מיני תופעות אלטבעיות. לדוגמא מכשיר לקריאת ההילות מסביב לגוף- הביא אותו לישראל שלומי סנדק ועובד איתו דרור. מכשירי הביו פידבק אותם אלקטרודות שמתחברות אל קצות האצבעות המוכיחות כיצד אדם מסוגל לשלוט על המוח שלו ועל המחשבות שלו ועל טמפרטורת הגוף. הנתונים מופיעים על צג מחשב. אני באופן אישי יודעת ליוש ישויות, בתור מטפלת אנרגטית אני עובדת איתם יומיום בהגשת עזרה למטופלי. זכותכם להאמין וזכותכם לא. אני זכיתי להיות כלי- צינור שמעביר אנרגיות ריפוי. חלק מהישויות איתם אני עובדת או שהן עובדות איתי: " רבי מאיר בעל הנס" רבי משה בן מימון- הרמב"ם רבי שמעון בר יוחאי". יש לי עוד המון ישויות מרפא שמגיעות לעזרה עבור האנשים הזקוקים. אני בסך הכל כלי. עבדתי על זכוך הכלי הרבה מאד שנים. אה ועל מנת לא להפחיד אף אחד אני לא דתיה... פשוט פתוחה לכל מיני זוויות מבט על החיים. כנראה עברתי מספיק בחיי ולכן נתנה לי הזכות להיות בקשר עם הישויות הנ"ל. אולי יש לי זכות שעומדת לצידי מגלגולים קודמים, את זה אני לא בדיוק יודעת. בכל אופן ברגע שאדם מסיר התנגדויות ולא מנסה כל הזמן להוכיח דברים רק עם ההגיון אלא נותן לרגש קצת להציף אותו פתאום הוא מגלה את יכולת האינטואציה הגדולה שבו. פתאום הוא מוצא עצמו מסוגל לאעביר מסרים תלפטים לאחרים. והרי מי שנמצא כאן נמשך לתחום הזה הלא כן??? אז בשורה טובה לכולם... כולכם יכולים להגיע ליכולות שמניתי למעלה. זו היא בסך הכל טכניקה, לומדים אותה, מתאמנים בה וזורמים איתה. אין כאן שום שרלטנות. וכמובן זכותם של האנשים להביע התנגדויות רק שלדעתי האישית בלבד רוב ההתנגדויות נובעות מחרדות ופחדים מהלא נודע. ברגע שהלא נודע הופך להיות ידיד קרוב שלנו אז... הכל נראה יותר פשוט. מקווה שנתתי נקודת מבט קצת שונה למה שנאמר למעלה. אה ולגבי התוכחויות כאלו או אחרות בן הגולשים... טיפ קטן: אף אחד לא צריך להסכים עם אף אחד. ב' לא צריכים להיות כל כך שפוטיים וביקורתיים. ג' אל תשכחו שהתקשורת קצת לקויה ומאד קשה לאעביר מסרים דרך מסך מחשב... הרי במציאות קשה לנו לתאר במילים מדויקות את מחשבותינו, תוסיפו לזה את המחסום של צג במחשב והרי לכם: "דיסלקציה מחשבית"
שבת שלום לכולם

I am a freak

New member
התגשמות חומרית

שלום מיכל, מה שלומך
לפני שעניתי להודעתך, סיירתי בפורום שלך כדי לקבל מושג לגבי האדם שלו אני הולך להגיב. אז, קודם כל- יש לך פורום נהדר ואינפורמטיבי מאוד. קשה היה שלא להבחין בפלורליזם ששולט שם, בעובדה שממש כנראה כאילו את מקבל את הדיעות של כולם- למרות שייתכן מאוד שהן קצת שונות מהאמונות שלך. ההודעה שלך התחילה בנסיון [נהדר
, אם יורשה לי להוסיף] להסביר על העין השלישית [למרות ש"העין של הנשמה" יכולה להתפרש גם במובנים אחרים, ועברה לכל כך הרבה נושאים אחרים- שאני אפילו כבר לא יודע על מה להגיב
.
העיניים החומריות שלנו הן לא שקריות, למרות שניתן לתאר זו גם כך. העיניים שלנו בנויות לראות רק מישור אחד, המישור הגשמי- בעוד שעין אחרת מסוגלת לראות מישורים אחרים, בהתאם ליישות בה העין נמצאת. העיניים שלנו הן לא שקריות, הן רק השליח. הן מבצעות את מה שהן אמורות לבצע בצורה דיי טובה [תלוי באיכות הראיה של האדם], כי זה מה שהן יודעות לעשות.
על כל החלק של תיאור העולם הבא ותיאור המישורים אני אדלג ולא אגיב- מדובר שם על אמונות שלך, כאדם, ואני לא חושב שיש לי הזכות להגיב על דבר כזה, במיוחד כשהוא יוצא מפיו של אדם עם נסיון כל כך רב, הרבה יותר משלי
.
את אומרת שכולם יכולים להגיע לכך וזו רק טכניקה שצריכים לתרגל- אבל, את גורמת לזה להישמע כל כך פשוט, ממש כמו פתירת תרגיל במתמטיקה. זה המסר שאת רוצה להעביר
"דיסלקציה מחשבית" זה בין החסרונות הגדולים ביותר של האינטרנט. נהדר שסוף סוף המציאו לזה שם
שלך, הפריק.

אוך כמה שאתה חכם וחמוד../images/Emo25.gif

זה בסדר אם לא הצלחת לעקוב אחראי גם אני הפסקתי לעקוב אחרי עצמי... זה קורה כשהנשמה מדברת אי אפשר לעצור אותה
לגבי העיניים האישיות שלי מזמן כבר הפסקתי לסמוך עליהם ואני אומרת לך ששלי משקרות לי כבר הרבה זמן, בכל המישורים, תדמיין לך את הראייה שלי כאילו אתה שוחה בעיניים פקוחות ללא משקפת, מה אתה רואה? טשטוש מוחלט, נכון?
לגבי העין השלישית עינה של הנשמה אני חושבת שאנחנו אומרים בדיוק אותו דבר רק במילים אחרות, זה בסדר מבחינתי.
לגבי הטכניקות שדברתי הן אכן כל כך פשוטות אפילו יותר קל מתרגיל במתמטיקה.
זה בדיוק המסר שאני בחרתי לאעביר הכל קלי קלות. ולגבי המושג- "דיסלקציה מחשבית" המצאתי אותו בהודעה הקודמת אולי נקבל אישור האקדמיה לכך?

I am a freak

New member
בשביל מה צריכים אותם../images/Emo35.gif

אני שמח להכריז בזאת, קבל עד ועדה- "דיסלקציה מחשבתית". כל הזכויות שמורות לאשה הנחמדה שמעליי
. כשהנשמה מדברת, אומרים את הדברים שהיא רוצה להגיד ואת הדברים שהיא יודעת. אבל, כשהנפש יודעת המון, מקבלים הודעות כמו שלך- ארוכות, חכמות ומלאות מסר- בין אם במודע ובין אם לאו. יש דרך מצויינת לתיקון ראיה. משקפיים
. אבל, את העין השלישית אין צורך להתקן, יא לא נהרסת. לפעמים רואים בה מטושטש כיוון שהיא לא מנוסה מספיק, לא תירגלו אותה לראות- ואז, כשבאמת משתמשים בה, רואים קצת לא ברור
. את העין השלישית לעומת העיניים שלנו לא צריך לתקן, אפשר רק לשפר אותה- בעזרת תרגול
על החלק השלישי של ההודעה שלך אני נוטה שלא להסכים- מהנסיון שלי לנסות ולהעביר את הטכניקות שלי לחברים, מכירים ומשפחה- יש אנשים שלא מצליחים לקלוט, יש אנשים שקולטים אבל לא הולך להם- והמעט, קולטים ובאמת עושים בזה שימוש... בין אם לאחר חודש מהלימוד ובין אם לאחר שנה, זה לא משנה. אם אצלך זה ממש פשוט, זה סימן שאת מכשפה טבעית, נולדת מוכנה- עוד מלמעלה... שבת שלום, הפריק.

דיסלקציה מחשבית לא דיסלקציה מחשבתית

כנראה שום דבר אינו קורא במקרה. סך הכל בלבו ותוספת של אות אחת- האות ת'. ומה אומרת האות ת'? על פי אמונתי היא מדברת על הרגשות היא מדברת על הלב. וראה זה פלא, אנחנו שכל כך רוצים להוכיח כל הזמן את כוחו השולט של ההגיון, פוף... נופלים ברגש. אז האם היה כאן חיבור קל של עולם ההגיון עם עולם הרגש? לגבי העיניים שלי הם עברו שלושה ניתוחי עיניים ולי אין דרך לתקן ראיה בעזרת ניתוח. ולגבי העברת טכניקות אני חושבת שאולי כל מה שחסר לך הם המתודות של ההוראה, בסך הכל גם נושא זה אפשר ללמוד- איך להיות מורה, ולאעביר תרגילים לאחרים בשלבים, חוליה אחרי חוליה...הכל ענין של תרגול ויתכן כמו שאתה אומר, כנראה שנולדתי מוכנה עוד מלמעלה. קצת מפחיד לקרוא לעצמי מכשפה... אני מעדיפה כינוי שעושה קונוטציה יותר חיובית. אולי מלאכית???

אהה, את בעסקי New Age, מה?

`אני זכיתי להיות כלי- צינור שמעביר אנרגיות ריפוי. חלק מהישויות איתם אני עובדת או שהן עובדות איתי: " רבי מאיר בעל הנס", רבי משה בן מימון- הרמב"ם, רבי שמעון בר יוחאי". יש לי עוד המון ישויות מרפא שמגיעות לעזרה עבור האנשים הזקוקים. אני בסך הכל כלי` אני מעריצה את יכלתך לומר כל זאת בסבר פנים רציני, ומבלי להתפוצץ מצחוק. כמעט אבדתי את השליטה על סוגרי למקרא נפיחתך זו...

למעלה