המלצה:

המלצה:

אם צאת יום העצמאות ניגשתי לתקליטיה (עלאק) שלי מתוך רצון לשמוע רוק עברי משובח,לאחר דקת התלבטות שלפתי את הדיסק בזזזזז של הסופר-גרופ התמוהה ``הזבובים``. דיסק לא חדש אבל משובח,למי מביינכם שלא יודע הזבובים היו סופר-גרופ שהתחפשה לתחנת רכבת ככה שבכל שיר באלבום ההרכב שונה אבל מנהיגי ההרכב הם דן``אני דן ויש לי`` תורן ומאור כהן. לדעתי דיסק לא רע בכלל שנוצר ע``י אנשים שאוהבים מוזיקה בשביל המוזיקה ובלי פוזות

metal

New member
המלצה שנויה במחלוקת...

סתם... אמממ...הזבובים ..השיר היחידי שמזנק לי לראש בשעה כזאת זה ``קרול`` - שידעתי איתו ימים טובים (אין לי מושג איזה אלבום זה...) מה שלומך? איך היה העצמאות שלך..?

שלום

הם הוציאו רק אלבום אחד וקרול(שזכור לטוב גם אצלי) מופיע בו. שלומי סביר למעט כאב ראש נוראי והעצמאות שלי היתה סבירה גם כן. מה שלומך אחותי איך החיים המתכונות בגרויות וכו` וכו` נ.ב כנראה שהפעם זה סופי ואני לא אהיה בביתי עד לסופשבוע :(

metal

New member
שלום שלום

אה...תודה על הרחבת האופקים... גם לי היתה מחלה קשה - דלקת גרון וגם מחר יש לי מתכונת אבל היה לי יום העצמאות ממש נחמד תהנה ממה שלא תעשה מחוץ לביתך עד לסופשבוע שבוע טוב :) יש שיר של מטאליקה מימיה הטובים עכשיו ...JUSTICE

metal

New member
יש שם להקה שהופיע בתוצרת הארץ

הם מנגנים SURF מוסיקת גלשנים (טרנטינו וכאלה...ספרות זולה ....)

metal

New member
אני מודיעה על פרישתי מהרפובליקה

עייפתי במקצת... לילה טוב שבוע נעים!

למעלה