המלצה

מפלצות

New member
המלצה

להורים שלי יש יום נישואין ביום שלישי וחשבתי על או שאני אכין להם ארוחה ואז אני אכין להם ארוחת צהריים ליום רביעי או שאולי אני אשלח אותם למסעדה ליום שלישי בערב אז יש לכם אולי הצעה בישבילי למסעדה רומנטית שווה וטעימה בב"ש ו/או האזור תודה מפלצות

liti

New member
כל הפורום ../images/Emo26.gif

עמוס בהמלצות על מסעדות בתל אביב. מה שצריך לעשות הוא רק ללכת אחורה ולקרוא המלצות, או להיעזר במאמרים. אם אתה מחפש מסעדה ספציפית, נוכל לעזור לך ברגע שתפרט איזה סוג של מסעדה אתה מחפש, מה ההורים אוכלים ומה לא, האם כשרות חשובה ומה גובה התשלום המקסימלים לאדם שאתם מעוניינים להשקיע (אך שוב, מומלץ להיעזר במאגרים של הפורום). במידה ואתה מחפש מסעדה רומנטית, ממליצה לך להשתמש במנוע החיפוש או ללכת קצת אחורה כיוון ששאלה זו נשאלת כל כמה ימים וכבר ענינו על השאלה הזו המון פעמים. לגבי מסעדות באזור באר שבע, לצערי לא נוכל לעזור. ומה עם אשדוד? אולי איזושהיא מסעדה על הטיילת?

מפלצות

New member
גם אשדוד הולך

אני רוצה מסעדה רומנטית כמה שיותר (יום נישואין+ ט"ו באב (זה בכוונה אותו תאריך)) תקציב 200-300 ש"ח וחשבתי על ארוחה מנה ראשונה עיקרית קינוח ויין (אם צריך אני יכול לחרוג מהתקציב) מחכה להצעות תודה מפלצות

מפלצות

New member
לסיכום

מקום רומנטי אוכל טוב שירות טוב צופה על הים רומנטי עד בערך הרצליה (לא רוצה שיסעו יותר מידי) ותקציב לזוג + יין (עדיף) 300-400 ש"ח (אולי יהיה מצב לחריגה קלה)

liti

New member
../images/Emo2.gif אוי אוי אוי,

נראה לי שהגיע הזמן לשלוח אותך לבית הספר
בכל מסעדה שמכבדת את עצמה הארוחה מורכבת משלוש המנות שציינת - ראשונה, עיקרית וקינוח (ובמסעדות נבחרות מתווספות אליהן מנות ביניים), כך שבעצם לא סיפקת לנו שום אינפורמציה לגבי סוג האוכל המבוקש. באשדוד יש את מסעדת אידי שהיא מסעדת דגים שזכתה להרבה הרבה תשבוחות. אני לא בטוחה שהיא בדיוק עונה על הקריטריון של אווירה רומנטית, אך ממליצה לך לקרוא את הביקורות שפורסמו עליה בפורום. תוכל להיעזר בקובץ האקסל המופיע בטאגליינס (במקום שכתוב "מחפשים ביקורת על מסעדה מסוימת? לחצו כאן).

מפלצות

New member
לא משנה איזה סגנון

מה שכן חשוב זה שזה לא יהיה כבד זה הכל.(וטעים)

צוצונת

New member
מה עם סייאסטה בבאר שבע ../images/Emo35.gif

נחמד.טעים.לא יקר.ובכסף שיישאר אפשר לקנות מתנה נחמדה לשניהם. תוכלי להכין להורים סלסלת פינוק לארוחת הבוקר ולהביא להם למיטה לדוגמא: קרואסונים או לחמניות חמימות, חמאת עישבי תיבול וריבה טובה, מיץ תפוזים או לימונענע, קישים אישיים או חביתות מיוחדות.

חוף...

הי הוא שאל על חוף פעם אכלתי במסעדה של מלון באזל סינית או תאילנדית מפוארת לדעתי עם חלון ליסם (אבל אולי אני טועה) מישהוא יודע? זוכר?

גידי42

New member
רויטלי... מה זה זוכר?

הכוונה כמובן למסעדת שנגרילה התאילנדית. סופי!!!

למעלה