המלצה!

Rogue x

New member
המלצה!

אומנם את ההצגה\מחזמר אפשר לראות רק בלונדון אבל אני ממש ממליצה שאם יוצא לכם לנסוע: We Will Rock You זה הופע בשילוב רוב השירים של Queen לכו! מדהים!

zViper

New member
גם אני בעד המחזמר הזה!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אילו יכולתי, הייתי טס לראות את הפנטום ואת זה! אך, בנתיים עלי להסתפק בדיסק של המחזמר... כל שירי קווין שבמחמזר בביצוע המרגש של השחקנים

Outlast

New member
אוקיי, שאלה בנושא!

אני טסה בקיץ לאנגליה, ואני מאוד רוצה לראות איזשהו מחזמר בלונדון. כמובן ששמעתי המלצות מצויינות על ה"גדולים" (מלך האריות, We will.. וכו'), ורציתי להתייעץ איתכם- לאן כדאי ללכת, כמה בערך זה יעלה, כמה זמן מראש צריך להזמין כרטיסים וכו'.. תודה!

zViper

New member
שאלה טובה... אבל אני באופן אישית...

לצערי לא אוכל לעזור לך, שואלת מדוע ולמה? אני לעולם לא הייתי בחו"ל, כך שאיני יודע שום-כלום בנושא זה...

yn3

New member
אחים בדם כמובן...

ושיקאגו. ופאנטום האופרה. לא ראיתי את we will rock you אז אני לא יכולה להמליץ, אבל אחים בדם ושיקאגו הם שואו אדיר, והפאנטום, טוב, כמובן... יש ביתן לכרטיסים מוזלים בכיכר לייסטר שמוכר כרטיסים ב-50% (בערך...) להצגות של אותו יום. הוא נפתח נדמה לי ב-10 וכבר ב-8 אנשים עומדים בתור ולכן הרבה אנשים (כמו yours truly) מוכנים לשלם טיפטיפה יותר באחד מעשרות הדוכנים האחרים בכיכר. אפשר לראות אותם מיד כשיוצאים מתחנת הטיוב של כיכר לייסטר, והמחירים שם די דומים אחד לשני. אזהרה קטנה שכבר הוזכרה כאן בעבר - אם הולכים לראות את אחים בדם כדאי מאוד לקרוא את הטקסט קודם כי המבטא שלהם לא ממש מובן לאלה מאיתנו שאינם native speakers... מקווה שזה יעזור! נא למסור ד"ש ממני לעיר המדהימה הזאת... -יערה Love, Love Changes Everything

leocat

New member
ויש עוד אופציה אחת

לקחת הימור וללכת לתאטראות עצמם ממש לפני ההצגה, ולנסות לקנות מהספסרים בחוץ, או מהביטולים בקופה, לפעמים אפשר ליפול על מקומות טובים בשליש מחיר. על תקיני בארץ (למרות שאפשר לעשות זאת דרך סוכניות הנסיעות ומשרדי הכרטיסים בארץ) זו דרך בטוחה, אבל בדרך כלל היקרה ביותר לאין שיעור. אה ואם את סטודנטית, תוציאי תעודת סטודנט בנלאומית באיסט"א. זה ישתלם לך - מבטיח.

למעלה