המלצה...

sagolTubo

New member
המלצה...

אני לא יודע אם משהו מכיר..... אבל ישנו ראפר בשם retro-garlic שכבר זמן מה עובד עם אנשי האנדרגרואנד של ניו יורק, וסוף סוף ....אחרי עבודה ממושכת הוציא את תקליט הבכורה שלו, שהופק ע"י el-p אך לא תחת הלייבל definitive jux אלא תחת הרבה שמות פחות מוכרים....משמיעה ראשונה אני יכול להגיד שמדובר באלבום איכותי ביותר....לאלבום קוראים apple ושני השירים שאני הכי אהבתי עליו הם : tomatto seeds ו-soup for my mother אגב....מישהו מכיר ???

da^Lord

New member
הוא בא בקונטרה ללוקצ'? ../images/Emo13.gif

ממ.. איפה אפשר למצוא את השירים שלו?

מכירה:)

מה המצב מותק?:) מכירה מכירה.....הוא הפך להיות אחד הראפרים האהובים עלי ברגע ששמעתי אותו לראשונה... ללא ספק ליריקס משובחים.... אבל איך יכולת להתעלם משיר הנושא?!?!:) "apple".

sagolTubo

New member
יש צדק בדברייך....

אחרי שלחצתי על כפתור השליחה...חשתי שמשהו חסר... כמובן "apple" הוא טראק מכובד בפני עצמו... עם הפקה של אל-פי וביט של בלוקהד גם שרה'לה שרון הייתה נשמעת טוב, וכשמדובר ברטרו-גרליק אז כבר מדובר על שיר ענק..

sagolTubo

New member
מסכים איתך....

ולא רק שאני מסכים איתך.... כרגע.. שאני כבר אחרי מס' לא מבוטל של האזנות לדיסק... אני רוצה להכתיר את גרליק למלך מערכת הסטריאו שלי, כיוון שסלאג כרגע פינה את מקומו, ומאחר שההקשבה ל-god loves ugly, התבצעה אך ורק מכח האנרציה הנותר שהותיר lucy ford... [במערכת יש מקום לשלושה דיסקים שכרגע מאוישים ע"י...אייסופ רוק, סול, ורטרו-גרליק] מומלץ מאד... אני בחוץ.

Gershenman

New member
ניצחתם את הסולסיק

חיפשתי בסולסיק ולא מצאתי שום דבר שלו.. איך זה?

hevel

New member
שמע מה אני מציע לך שתעשה

בסולסיק לך לחדר של האנדרגראונד, ותשאל שם למי יש את זה, ותחפש אצלו במחשב. כי בסולסיק החיפש ממש גרוע!!!

volatile

New member
יקירתי

ניצחתם אותי הנה דיסק שאני לא מכיר... מאיפה השגת באמת
? פלג.

למעלה