המלצה

המלצה

תעיפו מבט בפורום ``אמיר פיי גוטמן`` לא ראיתי דבר כזה פאתטי בחיים שלי ... הם כובתות שם הודעות ללא תוכן .. כל ההודעות שלהן עם טיפות לבנות .. אפילו של המנהלת .. הודעות כמו: ``בוקר טוב`` ``מורררןןןןן`` מורררןןן ??`` יש כאן פורומים מפגרים בטירוף ... ``פורום הפרעות אכילה`` מה זה ?!?!? אני הלכתי לישון ! ל``לה טוב ...

מה מטומטם בפורום הפרעות אכילה?

אתה יודע, זה מהווה חלק מההווי של העולם הזה. אחת שהיוותה חלק מההווי הזה מיכל

AirOHead

New member
BEEN THERE DONE THAT

טוב מה את מצפה... החיים שלהם מסתכמים בללכת ולבקר את ``אמירוש`` בביתו... אבל כיף לעצבן אותן... יש להם תירוצים כמו למשל ``אנחנו לא מציקות אנחנו מבקרות`` נו באמת.... עוד הפרעות אכילה מילא.. פורום פוקימון??? תסבירו לי על מה לעזאזל מדברים שם??? ``פיקאצ`ו שולט`` ותגובה ``לא לא לא צ`רמנדר המלך`` מיי גוד! יש עוד מעניינים כמו רפואת שיניים (כואבת לי השן מה עושים?) ועד דיני נזיקין (הסבר? פירוש לאדם הפשוט?)

Hell is beige

New member
תשמע...

צריך לרכז את כולן במקום אחד כדי שעירק ידעו לאן לשלוח סקאד...

@poet

New member
שבן אדם לא מבין במשהו

הוא יכול לשבת קצת בצד , לשתות מיים , ולא לכתוב כל מה שעולה לו בראש מה בדיוק מפגר כל כך בפורום הפרעות אכילה? אני מקווה שתתעורר , תרגיש יותר טוב , ולא יבוא לך הצורך להרוס ולהשמיץ כל מה שזז. דקל מהל הפורומים

שום דבר לא מפגר בהפרעות אכילה

אבל לעשות על זה פורום ? אתה יודע מה ? אוקיי ... אבל תראה מה הם כותבים בפורום ... ``היי מה שלומכם ?`` ``אני נוסעת להורים שלי לפינוקים`` וכד`.. סליחה אם פגעתי במנהל הפורומים. רק הבעתי דעה. גלעד

Black Star

New member
בונ`ה, לפעמים אני תוהה

אתה עושה את עצמך או שאתה באמת לא מבין? דווקא הפרעות אכילה- זה אחד הנושאים ה(הרבה הרבה)יותר חשובים לדבר עליהם, וממש טוב וחשוב שיהיה לו פורום. חשבת פעם למה אנשים באים לפה (לפחות בחלק)? לשפוך את הלב. בענייני הפרעות אכילה זה הרבה יותר חשוב. ויש להם זכות לכתוב מה שהם רוצים בפורום, בלי שתבקר- הרי כבר התפתחה שם קהילה מגובשת, מן הסתם, והם מספרים מה קורה וכל זה, ב-ד-י-ו-ק כמו שאנחנו עושים פה. רק ששם יש לזה גם עוד איזשהו ערך מוסף. ג`יז, קצת שכל?

קצת שכל ?

הרבה שכל. רק אל תקחי את זה קשה כמו את השובניזם. אפשר לחשוב מה אמרתי ... אני רק אמרתי שלא מדברים שם בכלל על הפרעות אכילה ... ודיי לנסות לריב איתי כל פעם !

לפי התקנון של נעל

אנחנו לא אמורים לדבר על תיכון .. ``תיכוניסטים`` זה רק הגדרת הגיל .. רגע .. את אומרת שכמו שפה יש קהילה .. אז גם שם תהיה קהילה ? קהילה של אנשים עם הפרעות אכילה ? אוקיי .. בהצלחה ..

Oi Vey Zmir

New member
קצת איחרתי

יש לי הרבה מאוד אפשרויות אבל אם נרד רגע מדייויד בואי, סמית`ס, מינימל וכו` Against All Authority וגם Suicidal Tendencies יהיו בחירה טובה. באמת. וסיננתי את כל מה שלא מתאים כרגע. אוי

למעלה