המלצה

המלצה

אמנם לא מדובר פה במשינה אבל אני ממש ממש ממש ממליצה על דיסקים שקנו לי לא מזמן ומאז התאהבתי בהם: אביב גפן - המכתב אביב גפן - לילות לבנים זהו... שבוע טוב...

Vdrums

New member
אני לא אבל אביב הרקוב כן.

ורק למען הסדר הטוב הוא אחלה כותב אבל מבצע ממש ממש גרוע

היית בהופעה שלו אי פעם?

או שאתה סתם אוהב לרדת על דברים שאתה לא מכיר. דרך אגב פעם הבאה שאתה כותב תגובה ילדותית ומעליבה על משהו (ע"ע: "איכס!") לפחות תנמק.

Vdrums

New member
לא הייתי,

ואני לא אבזבז את זמני היקר בהקשבה לצפרדע. ובקשר לילדותי, "כמו תמיד מאחר, מסרב להתבגר..."

Vdrums

New member
שירים מדהימים כן,

אבל לא הייתי אומר אחלה פרפורמר, שאלה לי אלייך, את היית הולכת להופעה של מישהו שאת חושבת שהוא לא לטעמך ואמן גרוע?

תראה

אני הולכת להרבה הופעות רק כדי לנסות ולראות. אני לא מכריחה אותך ללכת להופעה של אביב גפן, בכלל לא. אבל תגובות לא מנומקות כמו איכס להמלצה אישית שלי לאנשים בפורום היא ממש מיותרת וטיפשית, שלא לומר מעליבה. יענו, מה אתה רוצה להגיד בזה, : "לא, אל תקנו את הדיסק כי לדעתי אביב גפן הוא חרא למרות שאף פעם לא שמעתי אותו?" תכבד קצת את האינטיליגנציה והכושר שיפוט של האנשים פה, כי בכל מקרה אופיר ימחק אותך לדעתי מאד בקרוב (הוא גם אוהד אביב גפן).

Vdrums

New member
תראי,

את הולכת להופעות וקונה דיסקים לפני ששמעת? לא נראה לי. אז למה את קובעת שלא שמעתי? שמעתי ולדעתי זה מעפן לגמרי. who the fuck is ofir??? אם פגעתי בריגשותיו השבריריים לגבי אביב גפן שימחוק העיקר שירגיש טוב עם עצמו.

darksideonline

New member
שניה

עוד פעם רבים ל אביב,מה הבעיה איתו? אין לי מה למחוק וחוץ מזה זו זכותך לחשוב עליו מה שאתה רוצה, פעם גם הייתי מגן על אביב היום זה בלתי אפשרי אי אפשר לשנות דיעות כי הבעיה שהרבה מסתכלים על איך שהוא נראה לפני שמקשיבים,אז תומר(?) סובב את לגב התקליט תשמע דברים מאוד יפים אחר כך תסתכל על צורתו,אתה יכול לשנוא אותו כמה שאתה רוצה -לא אמחק רק בלי ריבים.יובל לא היה גרוע בקול בהתחלה?היה לו קול פח חלוד לא צריך להתבייש שניהם השתפרו עם הזמן,אביגיל זה חסר סיכוי אי אפשר להסביר לכולם כי זה לא ייגמר,אגב את חלולים כבר שמעת? הוא הכי טוב.זה מפלצות תהילה שכזה..(הוא בעצמו כינה את האלבום הזה ככה)

ככה הור אמר?

השווה את חלולים למפלצות התהילה? האמת שלא שמעתי את חלולים חוץ משיר הנושא.

N a V e

New member
אביב גפן הוא מלחין גדול

יודע לכתוב שירים בצורה מעולה(למרות שהנושאים חוזרים על עצמם)... אבל הוא מבצע גרוע לדעתי.

אביב גפן הוא "בסדר"...

יש לו שירים יפים אבל לפי דעתי רוב השירים יותר מדיי דכאוניים והקול שלו פשוט מזוויע (אפילו הוא אמר). הייתי בהופעה שלו באמפי בפארק ברעננה ואני לא חושב שהוא פרפורמר כל כך גדול למרות שהכתיבה שלו באמת יפה. הוא משקיע פחות מדיי בדיסקים שלו ומוציא אותם מהר מדיי. סך הכל הוא בין הטובים שיש לנו אבל זה כי אין לנו כל כך הרבה טובים.

Vdrums

New member
טוב, מיצינו את הנושא...

הבה נחזור לנושא האהוב על כולם, מ-ש-י-נ-ה!!!

Queen Of Rain

New member
אביב גפן הוא באמת אחלה..!!! ../images/Emo13.gif

כנ"ל גם לגבי שלמה ארצי...!!

למעלה