המלצה-

2PAC4EVER

New member
המלצה-

ללכת ולהוריד קטעים של כריס רוק מהתוכנית שלו... הדבר הכי מצחיק שראיתי בזמן האחרון,3 קטעים שאהבתי במיוחד 2PAC SHAKUR BOULEVARD - הוא מנסה לשכנע אנשים לחתום על עצומה לשינוי שם של שכונה של לבנים סנובים, לטופאק בולברד, WHEN ANIMALS ATTACK- פארודיה על התוכניות של אנשים שמצלמים חיות כשהם תוקפות והמרדפי מכוניות. HOW TO GET YOUR ASS KICKED- המלצות איך להמנע מכסת"ח (כיסוח תחת) ע"י המשטרה וגם שיר- GROWING PAINS של DISTURBING THE PEACE הפזמון הוא חידוש של שיר ישן..ששכחתי כרגע את השם שלו...

Ambitionz

New member
בקשר לשיר, גם מומלץ הרמיקס

יחד עם סקארפייס. שיר ענק! יופיע באלבום החדש שלהם, הגרסה הרגילה מופיעה באלבום של לודאקריס. ואני לא מכיר קטעים מהתוכנית שלו, אבל ראיתי כמה קטעים פה ושם מהופעות...קרע אותי, הוא ענק.

2PAC4EVER

New member
אבל לא "מומלץ -גם- הרימיקס"

מומלץ רק הרימיקס, טעות שלי ...התכוונתי בהמלצה לרימיקס... הגרסה הרגילה לא יפה (שיר 8) בדיסק של לודה, זה על הביט של WORST COME TO WORST, אז אני התכוונתי לרימיקס, הדיסק שלהם יוצא מחר בארה"ב! Disturbing Tha Peace “Golden Grain”: September 17 חשבתי שהם יהיו גרועים ...כמו שבד"כ קבוצה שמאחורי אומן היא די דפוקה ולא נעים לו ממנה אז כשהוא מצליח הוא מנסה לדחוף אותם לדיסקים שלו ראו מקרה: ST.LUNATICS D12 DUNGEN FAMILY... לא חסר מקרים

Ambitionz

New member
אני דוקא אהבתי את הגרסה הרגילה..

פחות מהרמיקס, אבל עדיין. ואני לא יודע כמה לצפות מהם, אני לא בטוח שיהיו עוד שירים כמו השיר הזה...

2PAC4EVER

New member
"A nigga can only hope...."../images/Emo8.gif

מקסימום נצרף אותם גם לרשימה...

2PAC4EVER

New member
ואיך תדעו אם יום אחד של צום זה לא

מספיק בשבילכם????..... סימנים שאתה צריך לצום שבוע - 1. אם אמרת לילדים שלך שיש להם סכרת בשביל לא לקנות להם ממתקים 2. אם אתה קם לזקנה באוטובוס רק כדי לראות לה את השדים 3. אם עשית מהשופר של הבית כנסת טוטו 4. אם הפעם היחידה שעצרת טרמפ לחייל היתה כשדרסת אותו 5. אם ביום האם הבאת לאמא שלך סל כביסה מלא תחתונים עם נאד רטוב 6. אם בעלייה לתורה של בן דוד שלך זרקת סוכריות על הרב ...(וכיוונת לראש...) 7. אם ביום הזכרון עמדת בפוקס כי היה תור בבנק 8. אם בסוכה של שנה שעברה פתחת קזינו 9. אם קפצת בנג´י עם התפילין שלך 10. אם תרמת דם... …לא שלך 11. אם כל פעם שאתה פותח את הבגז´ של האוטו אתה שומע צעקות- "תוציא אותי כבר"!!!! 12. אם אתה משכיר סרטים ביום כיפור... על שם מנוי של מישהו אחר.... שחר חסון יוסי טרבלוס ואדם שרון

David Ochayon

New member
כריס רוק ענק!!!!!!!!!

יש לי מערכונים שלמים שלו בעיקר מומלץ: tossed salad man poor white people niggaz vs. black people (מפיל, מדבר על הקטע שיש שחורים רגילים שלא סובלים את הכושים העבריינים שמקלקלים להם הכל)

למעלה