המלצה

המלצה

שלום...
אני מאמצת כלב ורציתי לקבל חוות דעת לגבי רשת המרפאות של קופט חולים של וטרינר תורן.
המנוי שלהם זול משמעותי ממקומות אחרים ורציתי לוודא שאין סיבה לכך... מעבר לרצון להיות הוגנים...

תודה :)

טוטס

New member
הדעות עליהם חלוקות. כדאי לעשות חיפוש ולקרוא

בגדול - אנחנו היינו מנויים שם בעבר, בגלל המחיר הנוח ובגלל שפתוחים 24 שעות, אבל אחרי כמה זמן כבר התחיל להימאס התחלופה הגדולה של וטרינרים, ואחרי ששמעתי עליהם עוד כל מיני דברים לא טובים -החלטתי לעזוב

נתי 3011

New member
אם את מדברת על אלו שיושבים בפתח תקווה

אנחנו היינו שם פעם אחת כשהיה לנו מקרה חירום ונמלטנו משם כל עוד רוחנו בנו. אחר כך מבירור אצל וטירנר אחר הסתבר שעשינו בשכל שברחנו.
מאוד מאוד לא ממליצה.

papapadu

New member
ווטרינרים אחרים מלכלכים עליהם כי הם תחרות

הם הכי זולים בארץ, פתוחים 24\7 ברור שילכלכו. ווטרינרים הם לא העם המפרגן בעולם בדיוק. כאשר הרבה עוזבים אותך לטובת אחר אתה מלכלך.

אני עד כה עם כלבים וחתולים עם בעיות חמורות קיבלתי טיפול מעולה שם. מי שמלכלך זה רק משמועות, מעט האנשים שבאמת הייתה להם בעיה שם.
לגבי ווטרינר אחר, פשוט תבקשו לקבוע תור לווטרינר ספציפי, בכל מקום יש יותר מעובד אחד...

נתי 3011

New member
אולי לפעמים זה נכון

אבל ממש לא במקרה שלי. הגעתי עם חתול ( חתול בית שלא יוצא לרחוב) שהקיא לפני כניסת יום כיפור. אמרו לי בטלפון להביא אותו מהר שלא ימות לי בבית (איך שההפחדה עובדת עלי).
עשו לו שם צילום בצורה מאוד אגרסיבית, למרות שאמרנו שלא סביר בכלל שהוא בלע משהו, כמובן שהצילום לא יצא טוב וצריך היה עוד אחד (עוד כסף). בסוף הסתבר שהוא לא בלע כלום ( די???). אחר כך רצו לאשפז אותו שם אבל אחרי בדיקה נוספת החליטה אחת הוטרינריות שקודם צריך לרוקן לו את הבלוטות!!!!
אז עוד לא הבנו הרבה, אבל הבנו מספיק בשביל לדעת שאין להם מושג מה הם עושים שם ( חוץ מכסף).

לקחנו אותו הביתה ולאחר מספר שעות, הפלא ופלא , החתול הפסיק להקיא. הסיבה שמיהרנו איתו מראש לוטרינר הייתה כי זה היה ערב כיפור ופחדנו להתקע בלי רופא אם המצב באמת גרוע.שם היה המקום היחיד שנתקלנו בו שעדיין היה פתוח מספר שעות לפני הצום ( ויותר קרוב פיזית מבית דגן).
לאחר מספר חודשים מצאנו וטרינר מקסים, שזמין בכל שעות היום ובאחד הביקורים השגרתיים אצלו סיפרנו לו את כל הסיפור ( השמטנו את שם המקום כך שהתשובה שלו ממש לא הייתה נגדם ספציפית, מעבר לזה, המרפאות בכלל לא באותה עיר כך שאני לא חושבת שהוא אפילו יודע מי הם ושבאמת יש תחרות ביניהם). לא היה לו מושג מה ניסו לעשות שם. לטענתו, מדי פעם חתולים מקיאים. כל עוד זה לא הופך למשהו שיגרתי אין מה לדאוג. אגב, אנחנו לא שקלנו לעזוב אותו כך שלא הייתה לו סיבה ללכלך.

היום אנחנו יותר מודעים לעניין כדורי השיער וההקאות, מה שלא חשבו ליידע אותו לגביו במרפאה הזו שאתה מאוד מרוצה ממנה ( אולי כי מזה לא היו מרוויחים כסף).
אגב, היום החתול כבר בן 8, מטופל אצל וטרינר מצויין שאותו הוא פוגש רק לחיסונים ובריא כמו שור.
בכל בעיה שיש לנו עם החתול או עם הכלבה אנו מדברים עם הוטרינר בטלפון אם בכלל יש צורך לבוא.בהרבה מאוד פעמים שאני רציתי ללכת אליו ( כי יש לי נטיה להיסטריה בכל מה שקשור לחיות שלי) הוא אמר שאין לי מה לרוץ, לחכות קצת ורק אם אין שינוי לבוא.מצד שני, במצבים גבוליים או בעייתים ביקש להגיע. תמיד הוא צדק. וטרינר אחר , לא הוגן, היה מרוויח ממני המון כסף בדיוק כמו שעשו במרפאה שאתה כל כך אוהב. הם ראו שאני חרדה לחתול וניצלו את זה כדי להרוויח כסף.

ולפעמים דווקא הזול הוא היקר. המחיר הזול שמשלמים על הטיפול הרפואי שם בהחלט , לטעמי, משקף את איכות הטיפול. לצורך חיסונים אולי אין בעיה עם זה אבל במקרי חירום, לרוץ אחר כך לוטרינר אחר , יותר מקצועי , כבר יעלה יותר ואולי גם יהיה מאוחר מדי.

זה הניסיון שלי איתם, אני מאוד ( בלשון המעטה) לא ממליצה עליהם.

papapadu

New member
לפני כיפור כאשר החתול מקיא - הם צדקו...

גם אני הייתי עושה צילום לחתול שלי במקרה כזה, כי אם חלילה כן יש משהו (רוצה את זה על עצמך?), אז עדיף לשים עוד כמה גרושים ולצלם - אגב, יכולת לבקש שהצילום הנוסף יהיה ללא עלות - קרה לי והסכימו.
לרוקן בלוטות זה לא קשור, זה שקים אנאלים ויכול להיות פשוט שהם ראו שהם מלאים ועל הדרך טיפלו בזה - כל הכבוד.

אי ההערכה למה שהם עושים זה כבר משהו אחר.
אגב, הווטרינרים שם לא מרוויחים מלעשות לך צילום, זה לא שלהם המקום, זה היתרון - הם לא ידחפו לך כלום, הם מקבלים משכורת על השעות, לא מעבר.

נתי 3011

New member
ממש לא רוקנו את השקים על הדרך

הוטרינרית החליטה שבגלל זה הוא מקיא, לא נתנו לה לגעת בו ולאחר מכן הסתבר שבאמת לא היה מה לנקז ( עד היום לא היה צורך לנקז כלום אבל אולי שם הם מומחים גדולים שרואים מה שכל וטרינר אחר לא רואה).
אם היינו נותנים לה לגעת בו אז באמת היה נגרם לחתול נזק. בצורה האגרסיבית שבה הם עשו את הצילום זה לא מפליא שהוא לא יצא טוב והיו עושים עוד עשרה כאלו אם הייתי נותנת להם. מעבר להתעללות בחתול לא היה בזה שום תועלת.
אתה לא מכיר אותי ולא יודע כמה אלפי "גרושים " שילמתי עד היום כשהיה צורך בטיפול רפואי , מעולם לא חסכתי עליהם אגורה, אבל אני לא מעוניינת לתרום להם למרפאה ולא שיגנבו אותי באמתלות על בעיות שאין ובהפחדות. אין לי צורך אצלי במרפאה לבקש שהצילום הבא יעשה ללא עלות כי שם אני לא עושה צילומים סתם, לצורך סיבסוד מכשיר הרנטגן שהם קנו (מישהו צריך לשלם עליו לא?) וגם אם הייתי מתבקשת לעשות שם צילום זה כי באמת היה צורך בו והוא היה נעשה ע"י וטירינר עדין שרגיש לחיות ולא בצורה המכוערת שבה זה נעשה שם, לכן אני יכולה להניח שצילום אחד היה מספיק.
הוטרינרים אולי לא מרוויחים שם ישירות מהצילום אבל בעל המרפאה כן ולפי ההתנהלות שם , אין לי ספק שזו ההנחיה שהם קיבלו ולא רק לגבי הצילום: הכל שם סובב סביב כסף.

עם כל הכבוד, אתה לא נכחת במקום ולא בסיטואציה, אני מאוד שמחה שאתה מרוצה שם ומקווה שלא תצטער על זה יום אחד אבל לנסות להפוך את החוויה הטראומטית שלנו משם לחוסר הבנה זו פשוט חוצפה. אתה מרוצה נהדר, תמליץ עליהם בפה מלא, אני ניכוותי מהם ואני אמשיך להתריע על כך.

papapadu

New member
אני מת עליהם - שני כלבים, שני חתולים ועשרות ח

חתולי רחוב, כולם מטופלים מעולה, היחס טוב, הידע טוב.

מה שכן, בדר"כ אני הולך שם לווטרינר קבוע אם אני רוצה משהו חשוב ולא סתם משהו שגרתי, אני אוהב את פליקס שהוא עד כה הווטרינר הטוב ביותר שפגשתי בחיי (ופגשתי הרבה) ואם לא אז לזיו מנהל המקום, גם כן מעולה.

מדובר כמובן על הסניף הראשי בפ"ת.

אגב, משפצים שם עכשיו.

אני הכרתי את הסניף שלהם בת"א

וגם את זה בהרצליה.

אני לא יכול לומר הרבה על רמת המקצועיות שלהם.
אבל...
הרעיון שבכל פעם שאנחנו מגיעים יש מישהו אחר, שלא מכיר את הכלב, גרם לי לברוח משם מהר.

תודה על התשובות

אני מדברת על הסניף החדש ליד כיכר רבין.
אני מאמינה שאם זה לא מקרה חירום, אפשר לבקש וטרינר שיהיה קבוע, לא?
אני באמת מתלבטת, לא יודעת איך ועל פי מה אני אמורה לבחור וטרינר...

טוטס

New member
נסי לחפש קודם את המרפאה, בטווח האיזורים שנוח

לכם - שיש לה הרבה המלצות. אח"כ תלכו פעם אחת ותסמכו על תחושות הבטן שלכם. גם אחרי הפעם הראשונה וגם לאורך זמן.

באופן אישי, אני מאוד סומכת על הוטרינר שלי ויחד עם זאת - תמיד עם יד על הדופק, שואלת, קוראת ואם יש לי ספק במשהו (עוד לא היה
אבל מניסיון עם חיות אחרות שמטופלות במקומות אחרים) - אני מיד ניגשת לוטרינר אחר שכבר בדקתי עליו מראש, להתייעצות.

מבחינתי אני הלקוח. הוטרינר שלי זה לא האלוהים שלי, וטעות שלא נראית לי - ואני מחוץ לדלת. עם הזמן אתם תרגישו האם זה וטרינר שמבין על מה הוא מדבר או לא

נתי 3011

New member
מסכימה עם כל מילה

אגב, זה בדיוק מה שאני עושה עם רופאים עבורי ומשפחתי וגם עם בעלי החיים. צריך כמובן למצוא מישהו שסומכים עליו ( ואין כמו תחושת בטן במצבים כאלו) אבל תמיד צריך להיות מעורבים ולוודא כל הזמן שאת עדיין בידיים טובות.

בהצלחה

טוטס

New member
אם את מחפשת מקום שפתוח 24 שעות

אז יש ליד הרכבת את בית חולים וטרינרי בכיכר
http://www.doctorvet.co.il/

לא מכירה אישית.

אני הולכת לאלי ברקאי ברח' שינקין בגבעתיים אם עוזר...

נתי 3011

New member
תומר בן ארי

נמצא במרום נווה ברמת גן.
אם מחליטה לבדוק את המרפאה שלו, תלכי רק אליו ולא אל שאר הוטרינרים במרפאה.
הוא אומנם לא נמצא במרפאה 24 שעות אבל הוא תמיד זמין בטלפון ובמקרה הצורך מגיע למרפאה גם בשבתות וחגים ( מניסיון שלנו).

yelly

New member
אנחנו בסניף שלהם בהרצליה

בהנהלת גלעד ימין ומאוד מרוצים, יש לנו גורה שלא חסרות לה בעיות והוא מטפל בה היטב.

למעלה