המלצה

eLLe20

New member
המלצה

שלום, אני מחפשת באופן דחוף מטפל/ת באיזור ת"א/המרכז. אני בעלת עבר ארוך ומייגע עם האנורקסיה, עברתי אינספור טיפולים, עליות וירידות. כבר טופלתי בעבר בשחף, אגם ואשפוז בתה"ש ועוד כלמיני פסיכולוגים למינהם.. אני עייפה מלנסות כלמיני מטפלים סוררים שאני מוצאת דרך האינטרנט, ומחפשת בחום את המטפל האחד שיודע להתמודד עם הסיטואציה המורכבת הזאת. אני מוכנה ונכונה יותר מתמיד להתמודד עם המצב ולהילחם בו. אבל אני חייבת עזרה. בבקשה, אל תפנו אותי לקופ"ח. הם לא עזרו לי. אני מחפשת מטפל עם ניסיון שהצליח. אודה לתגובתכם.

שלום לך

תמצאי כאן אחיות רבות לכאב ולתסכול של מי שעברה טיפולים רבים ועדיין נמצאת במחלה. אני שמחה לשמוע שאת עדיין מאמינה בעצמך ובטיפול, ולא מרימה ידיים. איש אחד, שהוא גם איש טיפול מבריק במקצועו וגם אדם חכם מאוד בלי קשר, סיפר לי על הגירושים שלו ושל אשתו, שבמהלך הזמן שבו ניסו להציל את הנישואים שלהם, היא הלכה לפסיכולוג מאוד מאוד יקר, ושהוא הלך לפסיכולוג דרך קופת חולים בתשלום מינמלי. בסוף שנינו התגרשנו, הוא סיכם. זו כמובן אנקדוטה, אבל המסר שהוא ניסה להעביר די ברור- העניין הוא לא איזה סוג מטפל יש לך אלא בעיקר איזה סוג מטופל אתה. אני מאוד מאמינה בזה. ברור שיש מטפלים טובים יותר ופחות, יש רמות שונות של מסוגלות למטפל, רמות שנוות של אינטלגנציה וכמובן גם עניין הכימיה. אבל כל אלו לאו דווקא תלויים בתשלום. אני טופלתי דרך מרכז מסובסד אצל מטפלת מדהימה שחוללה נפלאות בחיי. ואני מכירה בנות נוספות שהגיעו דרך קופת חולים למטפלים מדהימים. אני גם יודעת מניסיון אישי שמטפל שטוב ומועיל לאדם אחד, לא מצליח בכלל בטיפול באדם אחר. ואני לא בטוחה שההבדל הוא המטפל... אני לא יודעת באיזו עמדה הגעת לטיפולים הקודמים שלך ועד כמה היא שונה היום, אבל אני מאמינה גדולה בכוחו של טיפול, ומאמינה מאוד בזה שטיפול הוא הרבה עבודה קשה, שבלעדיה לא יקרו ניסים. השאלה היא אם את שם... אם לא, שום מטפל לא יוכל לעזור. פרקטית, אני לא מכירה מטפלים באזור המרכז. אני מאמינה שאחרות כאן יכירו. בהצלחה ונשמח שתמשיכי לכתוב לנו.

eLLe20

New member
היי =)

את צודקת לחלוטין, לא התכוונתי לזלזל במרכזי הטיפול המסובסדים או בפסיכולוגים של קופות החולים, אני גם לא אשמח לשלם כמה שיותר (למרות שהחלטתי להשקיע כל שקל בטיפול שלי), בגלל שעברתי כל כל הרבה, וסחבתי איתי המון צלקות מטיפולים קודמים, באמת חיפשתי המלצה למטפל שלדעתכן יכול לעזור ולא סתם להמר. אני היום במקום אחר לחלוטין ממה שהיה בטיפולים הקודמים. הפעם אני לא מחפשת איך לרמות ולשקר ולהיות בטיפול אבל לשמור גם מהצד על המחלה. אני מרגישה שאני רוצה להתמסר לטיפול. להיות אמיתית עם עצמי. להתמודד ולא לברוח לזכות בעצמי בחזרה. יום טוב =)

ילדונת~

New member
מומלץ בחום...

אם את באמת במקום שמוכן לשנות זה לא טיפול וגם לא תחליף לטיפול לא תמצאי שם אנשי מקצוע (אולי כן, מצידו השני של המתרס) OA (אני חושבת שאלומת אור יכולה לתת יותר פרטים) 12 הצעדים, היא תוכנית תכלס , היא דרך חיים.

קולדון

New member
המטפלת שלי מעולה :)

בתל אביב, וגם לא ממש יקרה, 250 לפגישה. אם את רוצה דברי איתי בפרטי :)

למעלה