המלצה

המלצה

עכשיו בסטימצקי אפשר לגשת ולבקש את הספר "לשחרר את הפיות" במבצע של ידיעות אחרונות. .תקבלו עודף מעשרים ש"ח. ותזכו ל 3 לילות של הרדמה עם סיפור. שווה,לא ? אצלי הם אהבו.

יערית

New member
הם כבר לא בגילאים האלו :(((

אבל היה לי מנהג קבוע, מעבר לספרים הכתובים, הייתי מטישה אותם בסיפורים שהייתי ממציאה, רגע לפני שנרדמו, הייתי קובעת את נקודת השיא של הסיפור ובערב שלאחריו, ממשיכה בקדחנות ובחפירה מתמדת :)) <עד שהם עייפו ממני וביקשו שאמציא שירים > תהנו!

עכשיו

כשאני מרדים אותם כל לילה,(או הם אותי.....) יש לי מחסום יצירתי. גם בעבר הם תמיד רצו סיפור של אבא. הייתי ממציא להם דמויות עם שמות מצחיקים,אמירות מגוחכות ועלילה מטורפת. אבל הלהיט התורן הוא בבירור "סלט אגדות".... כל הדמויות וכל המעשיות נרקמות כל לילה לסלט אחד מעורבב שבו הילדים מכירים את הנפשות הפועלות,אבל לא יודעים את מי הן יפגשו הערב בסיפור ומה יעשו.... אתמול למשל שלגייה וכיפה אדומה שילבו כוחות במטרה לחלץ את הנסיכה מהמגדל ונעזרו בזאב המאולף כדי לכלוא את המכשפה.... ללא ספק להיט מומלץ. אז עכשיו זה יום ככה יומיים ספר. העיקר שכולם מבסוטים

יערית

New member
:))

אם תרצה בייבי סיטר, הבת שלי אלופה ! <היא אומנם בת 11, אך היא מאד טובה עם ילדים קטנים > העיקר שהיום הולכים ברגוע...

אישית

העדפתי אתמול נסיעת מבחן מאתגרת של כמה שעות על הורנט 600 בתוחם יקנעם. בוא נגיד שמחמאות מהצוות התפעולי על זווית שחיקת הצמיגים אחרי הנסיעה יסכמו את העיניין. אפילו אם מישהי אחרת לקחה את הקרדיט......
לרכב על כלי שבמהירות לא חוקית בעליל צוחק ואומר לך תן לי עוד,בהחלט פינוק לא יומיומי עבורי. העונג היה כולו שלי.

גם

הקפה הדלוח של ילו גרם לנו לכוויה בשפתיים, מרוב שמיהרנו לעלות שוב על הכלים.....
בפעם הבאה שאני באיזור-טלפון מקדים. מבטיח.

Rtitan

New member
זהו? ../images/Emo8.gif אטם הראש של ה-GPZ שלח אותך...

לבדוק כלי חדש? הבנתי שההורנט מעולה, אהבת?
סגרת צמיגים בנסיעת מבחן??
שאפו!!

אם יש למישהו

מבינינו סלון רחב או אפילו חדר הקרנות, אני מתחייב לסרט שיפיל אתכם לקרשים. כמעט שלוש שעות.ואף אחד לא יקום לשירותים. וטישו צריך רק לשעתיים וחצי האחרונות..... אחד החזקים שצפיתי בהם אי פעם.

holabo

New member
סלון רחב?

מוזמנים אלי! פוקפורן ושתיה עלי דלק - עליכם

"סחר אנושי"

הוקרן בכל הסינמטקים בחו"ל. לא לבעלי לב חלש או נפש רכה. אבל מי שצופה בו כבר לא יוכל לראות שוב נערת ליווי כגוש בשר. וגם בסרט סקס לפתע מסתכלים על הפנים שלה ומנסים לראות עד כמה היא מעמידה פנים כנהנית, ועד כמה היא פוזלת בפחד לצדדים ומקשיבה להוראות העבריינים שמסביב. אני מדבר על התעשייה השחורה כמובן. והכל שזור יחד בעלילת הסרט חטיפות ילדים ופדופיליה, הורדה לזנות במסווה של דוגמנות, מכירת ילדים לתעשיית המין ועוד ועוד.... מראה קשה של המציאות.

למעלה