המלצה

המלצה

היי, כבר הרבה זמן שאני רוצה לכתוב פה את ההמלצה, אבל לא כל כך יוצא לי. ההיריון מוציא אותי מדעתי (אבל שלא תחשבו שאני לא קוראת כאן הכל בשקיקה!). אז על מה אני רוצה להמליץ? על פעילות מגניבה עם הילדים שלא עולה כסף (אז זה לא נחשב פרסומת, נכון?). אני די מתחרפנת מלהיות עם תום כל אחר הצהריים לבד. אז בערך פעם בשבוע אני בורחת איתו לשדה התעופה כדי לראות המראות. הוא מוקסם מזה בכל פעם מחדש, ואנחנו מצליחים לשרוף שם שעתיים (מומלץ לבדוק קודם באתר של נתב"ג אם יש מספיק המראות). זהו. רק רציתי להמליץ על זה. אני יודעת כמה חשובות הפעילויות בקיץ, במיוחד אלו שלא עולים כסף. תיהנו! גלית

י ע ל י ש

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

פעילות מקורית יש לומר

באותה הרוח - אנחנו פשוט נוסעים ברכבת ...

עולים לרכבת נוסעים כמה תחנות... עושים סיבוב בחוץ .... לפעמים נוסעים פשוט לרכבת עד חוף הים .. וחוזרים.

ואז באים הביתה וממחיזים את החוויה ואת הספר

ברכבת יושבת ארנבת.... כל פעם מורידים ומחזירים בובות אחרות למושבים ברכבת...

Tula1

New member
באיזו תחנה רואים את הים? או שאתם יורדים לראות

את הים וחוזרים? בדיוק תיכננו לעשות טיול רכבת , נשמע מדליק להגיע לים ברכבתת תודה

אנחנו מהצפון...נוסעים ברכבת מלב המפרץ

לחוף הכרמל - יורדים עושים טיול בים... ועולים ברכבת הבאה .

אמאלה ל1

New member
מהמם!!../images/Emo6.gif

איזה מקוריות!! פעילות חינמית לחלוטין , וכיפית לילד. אני אלך עם הבן הגדול שלי הוא בטח ישתגע על זה הוא מת על מטוסים! תודה!

אחלה רעיון!

סהר חולה על מטוסים ככה שאם לא היינו גרים כל כך רחוק בכיף היינו עושים את זה אחד לשבוע

מפגש בנתבג...../images/Emo11.gif../images/Emo8.gif

נשמע טוב.. אפשר גם להוסיף לזה כרטיס טיסה כלשהו,לאן שלו?

לימיצ

New member
אפשר לשאול איפה אתם רואים המראות ונחיתות?

כלמור, בתוך נתבג יש מקום כזה? אני שואלת כי כשהיינו ילדים והיה טרמינל ישן היה מקום כזה, מרפסת שצופה על המטוסים אבל בנתבג 2000 ככל הידוע לי אין דבר כזה.. פעם אחת נסענו לקבל את השבים מחו"ל בדיוק בגלל שרציתי להראות לליבי בזמנו , אבל לא מצאנו מקום מספיק קרוב שהיא יכלה לקלוט בכלל מה היא רואה... עלינו למעלה לאזור החנויות, ולא היה מקום מספיק מענין. אשמח מאד לדעת, כי אנחנו גרים קרוב, ונוסעים המון על כביש בית דגון שם כמעט תמיד יש לפחות מטוס אחד בהמראה/נחיתה, הילדים מתים על זה, יודעים לזהות מטוסים של אלעל..... אבל זה מחוץ לשדה התעופה. תודה

באולם של הטיסות היוצאות

באולם של הטיסות היוצאות יש חלון ענק שרואים ממנו את כל ההמראות. אבל האמת, שאני בכלל מעדיפה להסתכל על המסלול מכביש בין דגן. בקטע שבין יהוד לאור יהודה. אני פשוט מעמידה את האוטו על המדרכה (זה לא ממש מפריע להולכי רגל, כי לא עוברים שם הולכי רגל). שם רואם גם המראות וגם נחיתות. ושם גם רואים את המטוסים ליותר זמן (בגלל המרחב). בנתב"ג החלון אמנם ענק, אבל עדיין זה בתוך מבנה והחלון הוא רק בצד אחד שלו. כתבת שאת גרה קרוב? כמה קרוב? אנחנו מקרית אונו גלית

לימיצ

New member
הממ.. את הכביש של בית דגן אנחנו מכירים מצוין

אנחנו עוד יותר קרוב, מיהוד

אז מי מצטרפת אלי ביום ראשון?

אני לוקחת את אחותי לנתב"ג אז כבר אנצל את ההמלצה. מי רוצה להיפגש שם?

למעלה