המלצה!

corrinex

New member
המלצה!

להקת הרוק´נ´רול הכי משטתה של שנות ה-60. THE WHO, וסרטם העטור תשבוחות- TOMMY-שגם מוצג בימינו בקולנוע לונדון. כמובן הפסקול של טומי...

Dreamsphere

New member
תיקון טעות The who יותר פרוגרסיבי

אבל אכן יש כמה שירים שהם רוק נ רול כמו Pinball wizard במיוחד כאשר Elton john מבצע

תיקון טעות *לתיקון הטעות

איני מסכים ידידי, The Who אומנם עשו לא מעט דברים פסיכודאלים במהלך הקרירה שלהם, אך כאוהד מושבע (שמכיר כמעט את כל שירי הלהקה *עם קיט מון) אני מוכרח לציין שהם היו הלהקה הכי שטוטניקית (מבחינת מילים, מבחינת לחן הם היו מוסיקאים גדולים) שהייתה וזה גם הרבה מה שאהבו בהם הרבה אנשים רוק שהוא רוק מצויין ומחוספס אך עם זאת מילים משעשעות לרוב. *אחרי שקיט מון מת לדעתי הלהקה היתדרדרה בטירוף גם האלבום האחרון איתו Who Are You. הוא כבר לא הכי הכי.

Dreamsphere

New member
חחח פרוגרסיבי זה לא פסיכודלי

בגרוגרסיבי הכוונה לרוק אם אינסטרומנטים יחודיים או רבים או קטעים אשר מזכירים מוזיקה קלאסי רק שהם אם רוק

Dreamsphere

New member
אכן כן אבל עדיין יש להם קטעים

פרוגרסיבים כמו הקטע הראשון בדיסק טומי והקטע העשירים ורק בגלל זה הם נחשבים פרוג שמע זה כמו שבלשון למדתי שאים יש הרבה ילדים במקום אחד אז קוראים להם ילדים ואפילו אם כולם בנות ואז יש רק בן אחד אז זה גם ילדים ולא ילדות למרות שהרוב 99% זה ילדות אוף התחלתי להתסבך לא משנה אם לא הבנת שכח מזה

corrinex

New member
קית´ מון אכן מלך המלכים!

אפילו יש על שמו חתול, נכון של \חתול יש עוד שם- אוטקרי (להקה אלקטרונית) עכשיו.. נראה לי שאתה.. נתקעת בשנות ה-60, האקדמיה הוציאה "חוק"- נקרא לזה ככה... כאשר אחוז הנקבות הוא גדול מאחוז הזכרים- הריבוי הוא בלשון נקבה- אף אחד אמנם לא משתמש בזה.. זה שהם פסיכדלים זה בכלל לא נתון לויכוח, הרבה ממוסיקאי שנות ה-60 היו פסיכדלים אם לא כולם- כל מהותם של שנות ה-60 הוא פסיכדליה- תראו את הביטלס, והדוגמא הכי מובנת וחזקה כמובן ג´ימי הנדריקס. אני לא חושבת שבזמנו הוטבעה המילה פרוגרסיב בכלל.. אני חושבת שאתה מקשקש- זה רוק´נ´רול! חזק ונקי!

corrinex

New member
אילו יכולתי.....

הייתי מתחתנת עם אותו מון.. הלוואי!!! כל מה שנותר הוא לשקוע בחלומות.. פנטזיות על רוח הקיום של רוקסטאר מאחורי הקלעים של וודסטוק.. משוטט ברחובות סוהו ואל.איי עם בקבוק ביד.. מתופף באכזריות מושלמת.. מדהים!!! פעם אמרו לי שאני דומה לו- לא התכוונו שאני מכוערת או משהו- הייתה לי תספורת כמו שלו, זה בא מבחור שקית´ מון הוא הדמות הנערצת עליו- מחמאה הכי גדולה. קיבלתי עוד מחמאה כזאת- שאני ממש קית´ מון על תמונת ילדות שלי- אני בת איזה שנה שנתיים, חולה באבאבועות רוח, אוכלת מרק עגבניות ומסתכלת על הכף.. זאת ממש תמונת השתטות! ממש The Who!!!!! The best I ever had.

corrinex

New member
אהה.. זה ידוע..

הוא נסע עם המכונית לתוך הבריכה... חיכה קצת זמן עד שהיא תתמלא מים עד לקו מסוים- הוא ידע, ע"פ חוקי הפיסיקה שרק ככה הוא יוכל לפתוח את הדלתות ולצאת- הבן אדם פשוט ג א ו ן ! וזה שהוא היה מסתובב עם בקבוק אלכוהול כל הזמן? אין הוא פשוט מלך!

mara jade

New member
TOMMY

יצירה מדהימה! אני לא יכולה להפסיק לשמוע את התקליט הזה!!! אני אוכלת עם טומי, ישנה עם טומי ומתעוררת עם טומי! TOMMY CAN YOU HEAR ME????

למעלה