המלצה

tourji

New member
המלצה

אני ממש מעוניין לקנות מחשב ואני לא יודע איך עושים את זה יש לי בערך בין 1000 ל1300 אני רוצה לקנות מחשב נייד יד שניה ואני לא יודע על מה אני צריך להיתעקש שיהיה בו פנטיום 3 או 4 כמה מעבד צריך כאילו אני צריך לדעת מה המינימום שמחשב נייד צריך בשביל לעבוד באינטרנט ולראות סרטים שם וזהו בגדול

יאיר B

New member
לגלוש באינטרנט ולראות סרטים גם פנטיום 3 יספיק

בעיקרון. אבל היתי מציע לנסות להגיע למשהו קצת יותר גבוהה (אם תקנה פנטיום 4 לנייד - זה אסון בגלל שהם מכוונים לשולחניים). אני אפילו הייתי מציע לחפש סלרון יעודי לנייד (אני יודע שישראלים לא אוהבים סלרון, אבל לשימושים שלך הוא יספיק). זיכרון: לא פחות מ-256MB (ועדיף כמובן 512MB). אתה תריץ עליו חלונות XP או 2000 (שכח מויסטה). אתה צריך כרטיס רשת אלחוטי לגלישה ברשת אלחוטית (אבל אם אין - זה לא אסון גדול - אפשר לקנות כרטיסי PCMACIA או USB שמשמשים ככרטיס רשת - זה לא יקר במיוחד). CD - סביר להניח שיהיה קומבו (אם אתה רוצה לראות סרטי DVD - בדוק שיש כונן DVD!). כרטיס מסך לא משנה לשימושים שלך. הסוללה מן הסתם תהיה גמורה (חדשה תעלה יותר מחצי מחשב). דיסקשיח - לרוב 40GB ומטה. בדוק את המסך (פיקסלים מתים, יש תוכנה בטאגליין) + דיסקישח (שלא מרעיש / דופק).

Jan22

New member
אנטרנט וסרטים ?

תדאג לקחת WINDOWS לא XP (במידה ולא תמצא 512MB זיכרון) . בתקציב הזה תוכל למצוא ניידי מבוססי פנטיום 3 / 4 (הם לא מעבדים ייעודיים לניידים מכיוון שהם עברו הסבה משולחני לניידי ,הייעודייים לניידים הם עם סיומת הM - מובייל!) . המינימום לדרישות שלך יהיה מעבד פנטיום 3 / 4 ,ו128 MB זיכרון. שים לב שתצטרך מערכת הפעלה פשוטה יותר מXP! כמו שיאיר אמר ,במידה ואכן תלך על XP/2000 עדיפות גבוהה ל256MB מינימאלי מבחינת זיכרון.

למעלה