המלצה

שוקוקוס

New member
ברור שאני מסכימה איתך ../images/Emo13.gif

אני אומרת שזוגיות ששורדת פגיה, יכולה להכל. זה משהו שלא מרבים לדבר עליו, אבל נראה לי שבגלל מציאות החיים שנכפת, של עצם ההמצאות בפגיה, עם כל מה שזה אומר, והמקומות הפיזיים השונים שההורים נמצאים בהם במשך היום, ושוב אני אדבר עלי כאישה, רגשות האשם כלפי הילד, וגם כלפי הבעל, שאין להן שום בסיס במציאות, אבל הן שם, ובנוסף כל מה שקורה גם סתם כך כשנולד ילד.... זה לא פשוט!!! אז אם מדברים על שינוי בחוק, טיפול רגשי גם יכול לעזור. לגבי הגב, תודה בסדר. איך אצלכם?

sagil1

New member
נו אם את מסכימה איתי אז גם אני צריך

להסכים במשהו לא? אבל רק כדרך אגב גם לפני הפגיה אני ואשתי היינו במקומות פיזים שונים במהלך היום.. זה לא מאוד שונה... נסטואציה היא פחות נעימה לכולם זה בטוח אבל אני אומר שוב המקום הטבעי להיות בו בימים כאלה הוא דווקא הפגיה... ולא "הסביבה הרגילה". עדין אני נשאר בעמדתי, אם נחזור רגע לנקודה ממנה יצאנו, זה שאני לא חושב שיש אף גבר שילדו בפגיה שיכול בכלל לחשוב על רומן... השגרה כולה התנפצה לרסיסים יש מעכשיו שגרה אחרת... לא פשוטה אולי, מלחיצה, ומאוד מאתגרת... אצלנו? - ראי למעלה בעוד פרק בסדרה "הטוב הטוב וטוב טוב הגמד"

אני לא מאמין שיש גבר

שמסוגל להסתכל על אחות בפגיה בזמן שילדו נמצא בסכנת חיים. אין לי שום דבר נגד הספר חלילה- אני לא יודע מה ניסיונה של הכותבת עם הפגיה- האם היא חוותה על בשרה או שפשוט חיפשה את הרקע ה"מושלם" לרומאן שלה- וסיכוי סביר שלעולם לא אדע. אבל מבחינתי הפגיה היא יותר מרקע- מבחינתי הפגיה היא פצצת האטום שהרסה את העולם הישן ואילצה אותי לבנות אותו מחדש.

sagil1

New member
יש רק בעיה עם התיאור של פצצת אטום

כי הנשורת בד"כ לא תאפשר לך לקיים חיים בערך שנות דור אח"כ, ואמרת בעצמך אפשר לבנות מחדש....; אבל, כן סכנת החיים, הסיטואציה כולה, לרוב גם האשה שאתה כל כך אוהב לא נמצאת במצב הגופני, וגם הנפשי, בואו נודה, הכי טוב והראש שלך רץ בין המחשבות על האשה וההתמודדות והקשים שלה, למי שנמצא בפגיה, ולעיתים גם יש עוד ילדים בבית, שגם אותם אסור להזניח.. . אז מכאן ועד לתת למוח זמן לחשוב על רומאנים? הוא שאמרתי "מדע בדיוני". אני חושב שבזמן הפגיה ה'רומאן' הכי טוב שקרה לי היה cecil text book of medicine.... הייתי מתעורר ישר אליו בבקרים, והולך לישון איתו אחרי שהעתקתי את כל שמות התרופות שהם קיבלו ומזין וקורא שוב ושוב אפילו שזה הרבה פעמים אותם תרופות וחוץ מזה..אורן, אתה מעז לקרוא לאיה פצצת אטום?
טוב שהיא לא נכנסת לפורום לקרוא מה אבא אומר עליה!

התשובה היא

להשאר על הגג כמה שיותר... עשיתי סקירה קטנה של סרטי פול ניומן...האדם מוכשר בטירוף ומסתבר שהוא גם אדם מענין וטוב...

sagil1

New member
ואני חשבתי שאתה מתכוון לכתבה בידיעות אחרונות

בשער עמ' 8.... חוץ מזה מה החתולה מפריעה לך? אם יהיה לה לוהט היא תרד למזגן.. כנראה שלא לוהט לה.

sagil1

New member
פעם היה דבר שנקרא עיתון...

מאז האינטרנט זה קבע.. אבל יש עדין.. אפשר למצוא בכל מיני חנויות ומכולות... תבקש מהמוכר , לאט, בתנועות שפתים מלאות כדי שהוא יבין טוב "עיתון ידיעות אחרונות של סוף השבוע בבקשה" אולי זה יעזור...

iritki

New member
../images/Emo45.gif נכנס לרשימה שלי

לא מתחייבת על מתי אני אקרא אותו אני חושבת שזה המקום לחוות דיעה על ספר כזה וטוב שפתחת שרשור על זה.

למעלה