המלצה

מצב
הנושא נעול.

ayoosh

New member
למיטב ידיעתי

תרומת ביצית
האם ניתן לקבל תרומת ביצית שאינה אנונימית בארץ או בחו"ל?
למיטב ידיעתי
בארה"ב זה אפשרי, ואני חושבת שאולי אולי גם באנגליה, אבל... המחירים לזה.................................

היי לירי וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

המלצה
מעוניינת לקבל המלצה על רופא טוב!!!!
היי לירי וברוכה הבאה

יש כמה וכמה רופאים טובים ולדעתי אחוזי ההצחלה שלהם די דומים, בסביבות 50%. קלדרון(מסלול ב"ח בני-בציון רומינה) לויט (מסלול ב"ח בני-ציון רומינה) זיידמן(מסלול פדיוס שבקפריסין) שולמן (מסלול פדיוס שבקפריסין) לברן (מסלול ב"ח אסותא קייב) משיח (מסלול ב"ח אסותא קייב) על עוד רופאים ומסלולים את יכולה לקרוא בקישור הזה. מה שחשוב לדעתי זה לבחור מסלול שמתעסק בעוברים טריים. אנחנו הצלחנו במסלול ב"ח בני-ציון רומניה ומאד ממליצים על המסלול. המון המון בהצלחה

פיש10

New member
מוסיפה גם את אייל סיון,מסלול פדיוס

היי לירי וברוכה הבאה

יש כמה וכמה רופאים טובים ולדעתי אחוזי ההצחלה שלהם די דומים, בסביבות 50%. קלדרון(מסלול ב"ח בני-בציון רומינה) לויט (מסלול ב"ח בני-ציון רומינה) זיידמן(מסלול פדיוס שבקפריסין) שולמן (מסלול פדיוס שבקפריסין) לברן (מסלול ב"ח אסותא קייב) משיח (מסלול ב"ח אסותא קייב) על עוד רופאים ומסלולים את יכולה לקרוא בקישור הזה. מה שחשוב לדעתי זה לבחור מסלול שמתעסק בעוברים טריים. אנחנו הצלחנו במסלול ב"ח בני-ציון רומניה ומאד ממליצים על המסלול. המון המון בהצלחה
מוסיפה גם את אייל סיון,מסלול פדיוס

../images/Emo39.gifברוכה הבאה!

המלצה
ברוכה הבאה!
כל אחד ואחת שהצליחו פה בטוחים שהרופא שלהם הוא המצטיין. מלח נתן לך רשימה של הרופאים היותר פופולריים בפורום. אם תציצי בטבלת הפורום תוכלי להחליט לבד למי נראה לך יש יותר הצלחות. לאנשים שונים יש דרישות שונות מרופא. יש שרוצים מישהו שאפשר להתייעץ איתו ויש כאלה שמחפשים מישהו שיעשה עבורם את כל ההחלטות. אולי אם תספרי קצת על עצמך ומה סוג הרופא שאת מחפשת נוכל לעזור לך יותר. כך או אך, בהצלחה אוריינית

התגובה שלך סותר את מה שכתוב...

ברוכה הבאה!
כל אחד ואחת שהצליחו פה בטוחים שהרופא שלהם הוא המצטיין. מלח נתן לך רשימה של הרופאים היותר פופולריים בפורום. אם תציצי בטבלת הפורום תוכלי להחליט לבד למי נראה לך יש יותר הצלחות. לאנשים שונים יש דרישות שונות מרופא. יש שרוצים מישהו שאפשר להתייעץ איתו ויש כאלה שמחפשים מישהו שיעשה עבורם את כל ההחלטות. אולי אם תספרי קצת על עצמך ומה סוג הרופא שאת מחפשת נוכל לעזור לך יותר. כך או אך, בהצלחה אוריינית
התגובה שלך סותר את מה שכתוב...
התגובה שלך סותר את מה שכתוב בראש הטבלה: |בדגש| "טבלה זאת אינה מדגם סטטיסטי וכל שימוש בה לצורך ניתוח סטטיסטי באחריות המשתמש בלבד" מהסביה הזו התנגדתי עליו בתחלה לכן דרשתי את המשפט הזו בראש הטבלה ומנהלות הפורום ועורכת הטבלה הסכימו איתי. (גם מהבט משפטי זה נכון) הפורום ומשתתפיו אינה יכולה לייצג את כל מטופלי תרומת ביציות בארץ ואינה מדגם מייצג, לכן עלפיו אסור לקבל החלטה באם ללכת על מסלול מסוים או לא על בסיס הטבלה. רוב ממשתתפי הפורום הינם בעיקר מחמישה מסלולים אבל בשאלות נפוצות יש 12 מסלולים. אם את רוצה להמליץ על מסלול מסוים בבקשה תמליצי חופשי וזה תקין ורצי בהחלט, הרי יש לך הוכחות
אבל אנא אל תעשי דבר שבעיני הוא אסור.
אני מקווה שאת מקבלת את הערותי כהערות בונות וחיוביות ולא בצורה שלילי, כי זו לא הייתה הכוונה.

ל י ר י י

New member
לאוריינית../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה!
לאוריינית

תודה לך אוריינית על תגובתך, עשיתי מספר הפריות עם הביציות אולם הטיפולים לא צלחו וכעת אני מעוניינת בתרומת ביצית (אם אפשר לא אנונימית), אין לי צורך בהכוונה משום שאני יודעת בדיוק מה אני רוצה, חשוב לי לדעת מהם אחוזי ההצלחה וכמובן שכל רופא יספר שאחוזי ההצלחה שלו גבוהים ולכן פניתי לפורום זה בתקווה לקבל תשובות.....

אחוזי ההצלחה נחשבים של

לאוריינית

תודה לך אוריינית על תגובתך, עשיתי מספר הפריות עם הביציות אולם הטיפולים לא צלחו וכעת אני מעוניינת בתרומת ביצית (אם אפשר לא אנונימית), אין לי צורך בהכוונה משום שאני יודעת בדיוק מה אני רוצה, חשוב לי לדעת מהם אחוזי ההצלחה וכמובן שכל רופא יספר שאחוזי ההצלחה שלו גבוהים ולכן פניתי לפורום זה בתקווה לקבל תשובות.....
אחוזי ההצלחה נחשבים של
המכונים ולא של הרופאים, כי לכל מכון יש מספר רופאים שמפנים אליו. יכולה להגיד שפדיוס ורופאיו מספרים על עצמם שאחוזי ההצלחה שלהם הם כ- 55%. ( וזאת רק משום שטופלתי בפדיוס...). אני הצלחתי שם במכה ראשונה
.

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

המלצה
ברוכה הבאה
ו

קישרו לך את המידע הקיים בפורום, אם את רוצה המלצה, אולי באמת כדאי שתגידי מה חשוב לך ברופא(מיקום, אופי, נסיון, וכו') ואז אולי מי שנראה לו שהרופא שלו עונה לזה יענה. כמובן שזה לא רק עניין של רופא אלא גם של המסלול שהוא עובד איתו ומה הנתונים לגבי המסלול (בארץ (מה שכרגע לא ממש קיים כמעט) בחו"ל, עם קשר ישיר למכון או לא, עצמאי או מאורגן וכו')

3דוגית

New member
היי לירי

המלצה
היי לירי
אם חשוב לך ארץ מוצא התורמת , וכמובן צבע העור שלה וכו, תבחרי לפי זה. אם את מעוינת בתורמת בעלת חזות ים תיכונית עדיף לפנות למסלול קפריסין. בקייב אין כאלו.

בוקר טוב לירי ההמלצה שלי הוא

המלצה
פרופסור ליסינג - מסלול קייב נשיא האיגוד לתרומת ביציות ומנהל מחלקה גיניקולוגית בביה"ח ליס. מומלץ מאוד מאוד שיהיה בהצלחה!!!!

רגע, יש איגוד לתרומת ביציות../images/Emo35.gif

פרופסור ליסינג - מסלול קייב נשיא האיגוד לתרומת ביציות ומנהל מחלקה גיניקולוגית בביה"ח ליס. מומלץ מאוד מאוד שיהיה בהצלחה!!!!
רגע, יש איגוד לתרומת ביציות

והיא לא נאבקת להעברת החוק ביחד העמותה "זכות להיות הורים". מה פעילותו של האיגוד הזה

מצב
הנושא נעול.
למעלה