תרומת ביציתהמלצה
מעוניינת לקבל המלצה על רופא טוב!!!!
לא בפדיוס קפריסיןתרומת ביצית
האם ניתן לקבל תרומת ביצית שאינה אנונימית בארץ או בחו"ל?
למיטב ידיעתיתרומת ביצית
האם ניתן לקבל תרומת ביצית שאינה אנונימית בארץ או בחו"ל?
היי לירי וברוכה הבאההמלצה
מוסיפה גם את אייל סיון,מסלול פדיוסהיי לירי וברוכה הבאה![]()
יש כמה וכמה רופאים טובים ולדעתי אחוזי ההצחלה שלהם די דומים, בסביבות 50%. קלדרון(מסלול ב"ח בני-בציון רומינה) לויט (מסלול ב"ח בני-ציון רומינה) זיידמן(מסלול פדיוס שבקפריסין) שולמן (מסלול פדיוס שבקפריסין) לברן (מסלול ב"ח אסותא קייב) משיח (מסלול ב"ח אסותא קייב) על עוד רופאים ומסלולים את יכולה לקרוא בקישור הזה. מה שחשוב לדעתי זה לבחור מסלול שמתעסק בעוברים טריים. אנחנו הצלחנו במסלול ב"ח בני-ציון רומניה ומאד ממליצים על המסלול. המון המון בהצלחה
המלצה
התגובה שלך סותר את מה שכתוב...ברוכה הבאה!![]()
כל אחד ואחת שהצליחו פה בטוחים שהרופא שלהם הוא המצטיין. מלח נתן לך רשימה של הרופאים היותר פופולריים בפורום. אם תציצי בטבלת הפורום תוכלי להחליט לבד למי נראה לך יש יותר הצלחות. לאנשים שונים יש דרישות שונות מרופא. יש שרוצים מישהו שאפשר להתייעץ איתו ויש כאלה שמחפשים מישהו שיעשה עבורם את כל ההחלטות. אולי אם תספרי קצת על עצמך ומה סוג הרופא שאת מחפשת נוכל לעזור לך יותר. כך או אך, בהצלחה אוריינית
לאורייניתברוכה הבאה!![]()
כל אחד ואחת שהצליחו פה בטוחים שהרופא שלהם הוא המצטיין. מלח נתן לך רשימה של הרופאים היותר פופולריים בפורום. אם תציצי בטבלת הפורום תוכלי להחליט לבד למי נראה לך יש יותר הצלחות. לאנשים שונים יש דרישות שונות מרופא. יש שרוצים מישהו שאפשר להתייעץ איתו ויש כאלה שמחפשים מישהו שיעשה עבורם את כל ההחלטות. אולי אם תספרי קצת על עצמך ומה סוג הרופא שאת מחפשת נוכל לעזור לך יותר. כך או אך, בהצלחה אוריינית
אחוזי ההצלחה נחשבים שללאוריינית![]()
תודה לך אוריינית על תגובתך, עשיתי מספר הפריות עם הביציות אולם הטיפולים לא צלחו וכעת אני מעוניינת בתרומת ביצית (אם אפשר לא אנונימית), אין לי צורך בהכוונה משום שאני יודעת בדיוק מה אני רוצה, חשוב לי לדעת מהם אחוזי ההצלחה וכמובן שכל רופא יספר שאחוזי ההצלחה שלו גבוהים ולכן פניתי לפורום זה בתקווה לקבל תשובות.....
ברוכה הבאההמלצה
ברוכה הבאה ליריהמלצה
היי ליריהמלצה
היי ליריהמלצה
בוקר טוב לירי ההמלצה שלי הואהמלצה
רגע, יש איגוד לתרומת ביציותבוקר טוב לירי ההמלצה שלי הוא
פרופסור ליסינג - מסלול קייב נשיא האיגוד לתרומת ביציות ומנהל מחלקה גיניקולוגית בביה"ח ליס. מומלץ מאוד מאוד שיהיה בהצלחה!!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.