המלצה: Nivea

omritoto

New member
המלצה: Nivea

היום הורדתי אלבום שממש ממש אהבתי. האלבום הוא של זמר R&B חדשה וצעירה (נראה לי) בשם Nivea ואהבתי מאוד לשמוע את השירים שלה. לא שהם לא היו נדושים אלא נדושים מאוד וכבר הנושא האהבה כבר נחרש ואין מה לחדש שם, אבל זה היה כך לשמוע את זה והרגשתי כאילו התפרקתי מלחצים כאשר שמעתי את הדיסק. אהבתי מאוד את הקול היפה שלה ואת קול השירים שלה. יש לה שם שירים שהיא משלבת אומן ראפ בשיר וזה נעשה בצורה מעודנת מרגיע ונוחה שממש יפה. יש שם גם שיר R&B עם זמר R&B (נראה לי ר.קלי) שהוא ממש ממש יפה, הוא נקרא-(05) Nivea - Laundromat מומלץ! למי שרוצה לשמוע R&B בסיגנון צי´ל אווט מרגיע במיוחד אז יש שם השירים במיוחד בשביל לזה Nivea - 25 Reasons ו(09) Nivea - No Doubt, למרות שיש עוד שירים בסיגנון הזה באלבום זה השתיים הללו הם אלו שהכי הרגיע אותי והוא מומלץ מאוד! וכמובן כמו בכל אלבום שאני מכיר יש שיר מוביל (להיט) והוא השיר Nivea - Don´t Mess With My Man, שהוא שיר יפה לריקודים כמובן על אהבה. יש גם את הרימאקס של השיר הזה שהוא דואט של Nivea עם מיסטיקאל ועוד זמר R&B אחד שאני לא זיהיתי את הקול שלו. לסיכום: הדיסק ממש יפה וכיף מאוד לשמוע! חבל שהליריקה כזאת מפגרת (אבל ככה זה בד"כ בR&B). אהבתי כמעט את כל הדיסק. פחות את הדואטים עם הראפרים למרות שגם שם עשו עבודה טובה אבל אני לא אוהב את השילוב של שתי הסיגנונות (טעמי האישי). אז הינה הפלייליסט של הדיסק למי שרוצה- .:. Nivea - Nivea .:. (01) Nivea - Still In Love (02) Nivea - Ya Ya Ya (03) Nivea - Don´t Mess With My Man (04) Nivea - The One For Me (05) Nivea - Laundromat (06) Nivea - You Don´t Even Know (07) Nivea - Runaway (08) Nivea - Just In Case (09) Nivea - No Doubt (10) Nivea - Never Had A Girl Like Me (11) Nivea - Have Mercy (12) Nivea - Don´t Mess With My Radio (13) Nivea - 25 Reasons (14) Nivea - Don´t Mess With My Man (Remix) תורידו ותהנו!!!(או שתיקנו;>) *נ.ב- סליחה שלא אמרתי כמעט עם מי היא עשת דואטים פשוט לא היה כתוב בפלייליסט אז לא יכלתי להגיד. שלכם עמריטוטו! תהנו!

Psycho MC

New member
סחתיין איש...

אחלה ביקורת... וסוף סוף כתבת משהו לעניין

כל הכבוד על הכתבה ../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

איפה הורדת את האלבום שלה? כי בקאזה זה לא בדיוק מצא לי את כל השירים.

omritoto

New member
מקומות למצוא ת´דיסק

אפשר באתר אינטרנט הזה וכנראה אני יעלה את האלבום לשרת שלי במהלך היום נ.ב- אם למישהו יש עוד מה למור עליה או יש לו פיסת מידע עליה שיכתוב

omritoto

New member
הקפצה!

נו תגיבו אני משקיע כל כך הרבה ואף אחד לא מגיב? באמת לא יפה

MyStiKaLL

New member
זהו!!! נזכרתי...

היא שרה גם עם מיסטיקל (Mystikal) בshake your ass... ידעתי שהשם היה לי מוכר!!!

omritoto

New member
איזה קליפ ב"ז נכון?

מלאנתלפים של כוסיות והיו שם גם אלו שרק לא ראו את הפיטמה קליפ שווה ביותר אני יוריד אותו עכשיו

למעלה