המלצה: Jimmy Eat World

אילתושי

New member
המלצה: Jimmy Eat World

אני לא מכירה אותם ממש טוב, הגעתי אליהם בעקבות התכתבות עם מישהו ש(די) משוגע עליהם, שמעתי אותם ברציפות כמה ימים ומאד אהבתי ואז עזבתי. ועכשיו נברתי במעמקי המחשב ואמרתי "למה לא"? ואז... לא רציתי לשמור את כל התענוג לעצמי, אז באתי להמליץ לכם עליהם. אם בא לכם להכנס להגדרות אז זה רוק-אמו (Emotion) והם טובים לדעתי. זהו.

DZV MASTER

New member
לא להגזים

את יכולה להגיד כמה שאת רוצה שיש להם שירים טובים, כי אין מה להתווכח על טעם במוסיקה. אבל לנגן הם ממש לא יודעים!!!

יש להם כמה (למיטב ידעתי...)

אבל הבאמת מפורסם (שאני בטוחה שאותו שמעת) קוראים Bleed American. דיסק בהחלט טוב!

Roobie

New member
להקה נחמדה

יש לי כמה שירים שלהם על המחשב רק מאיפה השם הזה???!

star breather

New member
השם הזה, הוא

מציור שהאח הקטן של הסולן צייר, וקרא לציור שלו jimmy eat world או משהו דומה מאוד. הם לקחו את השם ללהקה. np - dave nevarro - rexall

אילתושי

New member
ובקיצור JEW...

וחוץ מזה...וואו! מישהו שם הודעה שלי בפס הצהוב הזה למעלה!

אילתושי

New member
ידעתי!! :)

חשבתי שזה טאג-ליין, זה הבהב לי איפה שהוא באחורי המח, אבל לא הייתי בטוחה. מה היתה הכוונה ב"את מנסה לרמוז משהו"? אלה ראשי התיבות המקובלים שלהם. קראתי בעיתון!

Johnny the Doe

New member
באמת? פשוט נראה לי מוזר

שקיבלו את ראשי התיבות שלהם כי יש להן משמעות כמילה משל עצמה, ובעולם הסובלני של היום זה עלול להתפרש לא נכון.

אתם יכולים להיכנס ל...

אתר של "טאוור רקורדס"- לחפש "ג´ימי אכל עולם" ולראות בעצמכם שככה קוראים לשם של האלבום שלהם. זה נכון כל הסיפור הזה על שהשם שלהם היה קודם "אמריקן בלאד" ואז הם שינו אותו לפי משהו... (אין לי מושג לפי מה) אפשר לקרוא את הסיפור שלהם באתר "מומה".

star breather

New member
בליד אמריקאן, יקירה.

והם שינו אותו בגלל האסון של מגדלי התאומים.

למעלה