המלצה

אלונה -צודקת לא תמיד זה כך.

אם כך אני גאה בך. ואני חושבת שאת לא צריכה לשאוף להיות כמוה, תהיי את כאדם ואני בטוחה שיש בך המון שמו שאת. אשרי אימך שזכת לך ובך.

מה זאת אומרת ../images/Emo26.gif

אני גאה בך? ובי את לא גאה? הרי במכלול היחסים שלנו עם הורינו יש כל כך הרבה רבדים שאמירות פשטניות כאלה הן, במקרה הטוב, אמירות מתנשאות (כך, לפחות, אני מרגישה). אני מאוד גאה בעצמי. ביכולת שלי לשמור על קשר טוב עם כל בני משפחתי למרות ההבדלים באופי. אני מאוד מרוצה מהקשר הנפלא שיש לילדים שלי עם בני זוגם והאחד עם השני, זאת בלי להתעלם מביקורת. אני שמחה על הקשר הטוב שיש לי עם בני זוגם של ילדי, וכן, עם אמי ועם אחי ובני משפחתו, למרות ההבדלים שיש בינינו.

alona 9

New member
הרמינה ../images/Emo20.gif

האמיני לי, כשקוראת אותך, מרגישה את האווירה בביתך,האידיליה בינך לבין ילדייך,הקשר הטוב עם בני משפחתך,והיכולת שלך לשמור על הקיים על הצד הטוב ביותר.. אז אני לא גאה בך (כי אנחנו לא מכירות,)אבל שתי מילים לי לכתוב לך... כ ל - ה כ ב ו ד
הפעם, בלי הומור ומכל הלב

רב דורי-יופי של אתר.

בחטיבת ביניים של הנכד של יש פרויקט שנקרא רב דורי, בו מלמדים סבים וסבתות מחשבים. לא בהכרח שלהם , כל סב- סבתא יכולים לבוא למעבדת המחשבים של ביה"ס ויש את המורה שלהם. התמזל מזלי ונכדי היה המורה שלי. נהדר.

ערפה

New member
זה נפלא

ראשית תודה על ההתייחסות. פרויקט רב דורי הוא כבר בן כמה שנים אך לצערינו איננו תופס תנופה מספקת והוא תלוי ברצונם הטוב של אנשי החינוך בכל בית ספר ובית ספר. אכן התמזל מזלך אבל אני דוקא הייתי אומרת שהתמזל המזל לנכדך שזכה לשעות של הנאה צרופה איתך.

ערפה יקרה, זה הדדי

אנחנו בדיוק מתכתבים במסינגר , שולחים לבבות ונשיקות, אכן התמזל מזלי לנכד אוהב כזה , ולא מהסס להראות אהבתו, והוא בן 13.

אגב, אמי נמצאת כבר 17 שנה בפרוייקט

אחר. התושבים הותיקים בשכונה כולם דוברי עברית רהוטה, והם מלמדים תלמידים את המקצועות השונים בהתנדבות. קודם היו עולים, ועכשיו גם "סתם" תלמידים מתקשים. העזרה לא נגמרת בלימוד עצמו, אלא גם במתנות קטנות שהקשישים נותנים לילדים בימי הולדת, חגים וכו'.

למעלה