המלצה

deddy23

New member
המלצה ../images/Emo58.gif

לפני כמה זמן העליתי שאלה בפורום הזה בנוגע לשידור של הסדרה ליגת הצדק, לאחר המלצתם החמה אכן יצרתי קשר עם הדודה "אמיולה" ובזכותה ראיתי חלק די נכבד מהפרקים של העונות המתקדמות.. לצערי הבנתי כי לאחר סיום העונה החמישית (שנותר בה רק פרק אחד לסיום) הסדרה עוברת למדפים ולא חוזרת יותר אלא כנראה בגלגול אחר וצורה אחרת שעדיין לא ברורים לי... בכל מקרה (וכאן ה
) בעונה החמישית רואים את "הנבלים" של DCAU מתאחדים לקבוצה סודית שמונהגת ע"י גרוד הגורילה אבל רק בהתחלה... הקבוצה הסודית היא בעצם חידוש ל-LEGION OF DOOM שהופיע בסדרה המצויירת SUPERFRIENDS של האנה ברברה בשנות השבעים.. אבל עכשיו זה יותר מודרני, יותר מרושע והרבה הרבה יותר משעשע... מומלץ מומלץ מומלץ...

deddy23

New member
אגב עוד משהו...

ראיתי שלרוב אתם ממוקדים כאן בגיבורי העל של מארוול קומיקס בכלל והאקס-מן בפרט... אין פה חובבי DC קומיקס? גם שם יש אחלה גיבורים קבוצות ונבלים

DDN

New member
הנה הוא כאן

אני רוצה לצאת חוצץ נגד ההצהרה שלך. הסיבה שיש כאן יותר דיונים על דמויות ממארוול היא כי זה מה שעלה השבוע. לפני מספר שבועות(חודשים?) נערך כאן סקר ונראה שהאהדה היא שווה בין העולמות. הדיונים על האקסמן היו בגלל בעיות כרונולוגיה וסקרנות לגבי דמויות, זה לא אומר שאין כאן חובבי DC. אם אני לא טועה, מיטל הצהירה שהיא מעדיפה את DC על מארוול, וכיום אני מסכים איתה. היות שחזרתי לאסוף קומיקס לאחרונה, אני הרבה יותר מרוצה מחוברות הDC שלי מאשר מארוול. למעשה, חלק גדול האמנים שאהבתי במארוול כיום הם בDC (ג'ף לואב, מארק וויד, קארלוס פאצ'קו, איאן צ'רצ'יל), החוברות של הפנס הירוק וסופרגירל הן אחלה חוברות, ו. . .אה, כמובן ג'אסטיס של אלכס רוס. אז לא. המסקנה שלך אינה נכונה לדעתי. אם תחטט יותר רחוק, תראה איך ניסיתי לשכנע את שאר חברי הפורום שסופרמן הוא הרבה יותר שווה ומגניב ממה שהם נותנים לו קרדיט (לדוגמא)

deddy23

New member
אמרת אלכס רוס - שכנעת אותי...

בינתיים מהג'אסטיס קראתי את הראשונה כדי לתת לעצמי PREVIEW, אני מחכה לTP של זה... לצערי אבל זה בטח יקרה רק עוד איזה שנתיייייייייים עד שיהיה ה-TP... אגב מישהו מכם שם לב שגם לאוונג'רס יש משהו מצוייר? הסרט החדש ניו אוונג'רס

spidey 82

New member
Ultimate Avengers.

זה מבוסס על השנה הראשונה של Ultimates. יוצא ב-21 לחודש ישירות ל-DVD.

spidey 82

New member
לואב ו-ווייד לא אמנים.../images/Emo4.gif

בכלל, לואב סיים את חוזה הבלעדיות שלו וחתם חוזה בלעדיות ל-3 שנים במארוול. אני אישית תמיד מעדיף את מארוול, אבל כיום קורא DC יותר מבעבר, בעיקר אירועים חשובים. מה שמתרחש כיום ב-DC הוא פשוט מה שנעשה במארוול מאז ומתמיד. לגבי סופרמן, אני אוהב אותו מאז שאני זוכר את עצמי (בזכות הסרטים והקרטונס, הרבה לפני שקראתי קומיקס), אבל אני מבין מה דוחה בו אנשים מסויימים.

DDN

New member
גם סופרים הם סוג של אמנים ../images/Emo13.gif

אבל התכוונתי ליוצרים ולא לאמנים בהודעת המקור. מה? לואב חתם בלעדית באמרוול? הוא לא יכתוב יותר את סופרגירל???

spidey 82

New member
כן.

החוזה שלו עם DC הסתיים ובויזארד וורלד שיקגו הכריזו במסיבת עיתונאים של מארוול שהוא חתם בלעדיות ל-3 שנים. החל מהקיץ או הסתיו תתפרסם Ultimates 3 שיצייר ג'ו מדורירה, אחרי היעדרות של 4 שנים מהתעשייה. הריצה שלו ב-Supergirl תסתיים בגליון 4 וב-Superman/Batman בגליון 25. הריצה על S/B הייתה מתוכננת מראש להסתיים באותו גליון. גליון 26 יהיה מחווה לבנו, סאם, שמת מסרטן בקיץ האחרון בגיל 16. הוא היה אמור לכתוב את גליון 26. יכתבו ויציירו אותו 26 יוצרים שונים, ביניהם לואב ובנו המנוח.

Evil Beast

New member
יכול להיות שאתה מתבלבל עם TT?

TT נגמרה אחרי 5 עונות. אי לא בטוח בקשר לJLU.

deddy23

New member
תבדקו ותראו בפורומים...

שבעניין של הסדרה הזו - בכולם ראיתי שכתוב לגבי הJLU שהעונה החמישית היא העונה האחרונה... אבל ייתכן שאני טועה - ובעצם, הלוואי ואני טועה.

spidey 82

New member
אני יודע על שמועות שלשתי הסדרות

יהיו סרטים, אבל לא על סיומן.

למעלה