המלצה

Piano Lady

New member
המלצה ../images/Emo45.gif

אני בתור חולת טורי מצאתי את השיר הזה מקסים וממכר: Fiona Apple-Love Ridden

פלוטו24

New member
תודה על ההמלצה../images/Emo127.gif ודרך אגב...

אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות אלבום של פיונה, מאיזה אלבום השיר הזה לקוח? אולי אני אקנה...

JaneGrey

New member
לא יודעת לגבי השיר אבל

תקנה את האלבום האחרון שלה הוא פשוט מצוין!

Blood Roses

New member
Tidal

אם כי When The Pawn טוב יותר. לא יודעת. יוצא שאני תמיד בעד להתחיל עם האלבום הראשון
.

AlanisJunkie

New member
אני בטוח שתאהב אותה

כי פיונה אפל וטורי איימוס - אנשים שמאזינים לאחת מהן, אין מצב שלא יאהבו את השנייה. זה בדוק.

northern lad

New member
when the pawn!!!!!

גיליתי אותה לפני חודש בערך והתמכרתי.שמעתי את הדיסקים ואני חייב לציין ש-wtp לדעתי פשוט דיסק מעולה, ברמה אומנותית גבוהה במיוחד, הכישרון שלה נשפך שם על כל אחד מהשירים.הרמה הגבוהה נשמרת(מה שלצערי לא קורה כל כך בדיסקים האחרונים של טורי לדעתי) לאורך כל הדיסק.אני התאהבתי. האחרון מצוין גם כן אבל אני חושב שהוא נופל במעט מהשניים הראשונים.ואני התחלתי דווקא עם האחרון שפתח לי את התיאבון לעוד פיונה.זמרת משובחת.

תומקלה

New member
האחרון שלה מתסכל ברמות.

חיכיתי.. השתוקקתי... והתאכזבתי מאוד מאוד. מלבד הרצועה הראשונה והמופלאה (הכיוון של הכלי מיתר מעולה, וחבל שזו היתה רק הבלחה ולא המשיכו עם אותו קו בהמשך). הפרידה מהמפיק המוזיקלי ג'ון בריון מורגשת, מה שיצר דיסק מאוד מתפזר ולא מגובש. חוץ מזה שלדעתי הורגשה מינימום מהיכולת הקולית המשובחת (והתיאטרלית) של פיונה. מפוספס, לדעתי. אבל בלי משקעים ובלי עלבונות, לנצח ארוץ אליה בזרועות פתוחות.

שרימפי

New member
לפי מה שידוע ברשת

מסתובבת הגרסא הראשונית של הדיסק. שאומרים שהיא יותר בועטת וטובה. עניין של טעם אני מניח, למרות שלא שמעתי את הגרסא המקורית(פיונה החליפה מפיקים, כל גרסא הופקה עם מפיק אחר...לכן מן הסתם הסאונד שונה)

למעלה