המלצה -

המלצה - ../images/Emo13.gif

ב"ה היי , זוכרים שלא מזמן חיפשתי חולצות 3/4 במידות גדולות ??? לאחר חיפוש בחנויות הידועות - "ML" , "עונות" , ו"קריזי-ליין" - לא ממש מצאתי ואם מצאתי אז חולצה עלתה 120 ש"ח!!! (מוגזם) לקחתי חולצה שקניתי לפני שנתיים +- באיזה חנות ב"ב התקשרתי ליבואן ואז הוא אמר לי שיש להם חנות בי-ם בקניון מלחה היום הגעתי לי-ם והלכתי לחנות - ויצאתי עם 2 שקיות מפוצצות (שזה אומר 11(+-) חולצות) גם חולצות לקיץ (3/4 - כמו שחיפשתי ) וגם כבר חולצות לחורף יפיפיות !!! והמחירים לא יקרים והאיכות ממה שזכור לי מהעבר טובה ! וגם היחס של המוכרות מאוד נחמד!!! אז קבלו המצלה - לחנות קוראים "פטרול" - "PETROL" - קניון מלחה,ירושלים

DREAM111

New member
היי שירית אשמח לפרטים של היבואן

לברר עוד פרטים לגבי חנויות. תתחדשי על הקניה ואם יש לך יכולת לצלם אשמח לראות תמונות.

naamon

New member
תתחדשי, ומה המחיר?

גם אני אוהבת חולצות שלושת רבעי שרוול, זה מאוד מחמיא. יש להם חנויות נוספות בארץ? במרכז אולי?

אממ חנויות במרכז..

ב"ה אמא שלי אמרה לי שהמוכרת אמרה לה שיש גם בקניון הזהב בראשל"צ אבל לפי הרישמת החנויות באתר האינטרנט של הקניון זה לא מופיע ...

אה והמחירים

ב"ה המחירים: 30 ש"ח לחולצה 3/4 (בעונה זה עלה 35 ש"ח) חולצת טריקו ליקרה ארוכה 35 ש"ח חולצת טריקו ארוכה 45 ש"ח

למעלה