המלצה!!

Padme Amidala

New member
המלצה!! ../images/Emo13.gif

לכל מי שיש את הדי וי די של מתקפת המשובטים: לכו לסרטוני האינטרנט, וצפו בסרטו מס' 10 על הג'דיים!! יש שם פשוט כמה קטעים קורעים מצחוק. למשל קטע שיואן מקגרגור בזמן הצילומים מסתכל על ה"חרב אור" שהוא מחזיק ביד, מדבר עליה, ואז מסתכל על המצלמה ואומר במבטא סקוטי "IT'S MINE!!!", וגם ישר אחרי זה יש קטע שכיאוגרף הפעלולים מראה להיידן מה לעשות עם הלייטסייבר, ואז היידן אומר לו "היי היי היי" ולוקח לו את זה... נראה לי שאפשר לצפות בסרטון הזה גם באתר הרשמי!

zViper

New member
קטעים גדולים הם תמיד...../images/Emo8.gif

הקטעים החתוכים!
כפי שאוהבים לומר יותר נכון: bloopers

Padme Amidala

New member
לא, אל תבין לא נכון! ../images/Emo13.gif

זה לא פיספוסים... זה קטעים של הפסקות בין צילומים, כשהשחקנים מעבירים קטעים...
וזה באמת מצחיק!

zViper

New member
אהה, וואלה.. גם זה...

בדרך-כלל זה נכנס לאותה קטגוריה
BLOOPERS AND OUT-TAKES ועוד...

idanyd

New member
ראיתם את

הטריילר שנקרא "action hero"? הוא נמצא בחלק של ה-TV Spots, תחת קטגורית Action. הקישור השלישי, אני חושב. אני נקרעתי כשראיתי אותו לראשונה, אבל חבר שלי לא ממש הבין עד שהסברתי לו.

Padme Amidala

New member
אני ראיתי!! ויש לי שאלה!

מישהו יודע אם יש קטע שמוקדש באמת לפיספוסים?

zViper

New member
האמת היא, שקשה לי להזכר...

כי האמת שלא רכשתי את הDVD, שכרתי מהספריה, בכוונתי להמתין ליציאת הטרילוגיה יחד והפרילוגיה יחד. אבל:רכשתי את קלטת הוידאו של השני, ויש שם קטע נחמד, שטוענים:לא נמצא בגרסת הDVD: קיצור תולדות מלחמת-הכוכבים בהגשת 3פי.יו וR2T2

idanyd

New member
כזכור לי

יש Easter Egg של פספוסים, אבל אני לא זוכר איך מגיעים אליו. אפשר לחפש באתרים של Easter Eggs, ולראות.

lord moul

New member
זה משיהוא...

ניסתר ככה שצריך לעשות משיהוא להגיע אילות מוסתר כזה.

funkey monkey

New member
פשי מזמן לא הייתי פה.

בקיצר, לכו לתפריט של בחירת תרגום בדיסק הראשון, תלחצו 1183 (או שזה 1138?) ווואלה!

למעלה