המלצה !!!!!!!

המלצה !!!!!!! ../images/Emo124.gif

אנשים.. אני ממליץ על: לצאת מהבלוגים.. 1. אתם כל היום מול המחשב.. מילא יש לכם עבודה וחיים ואתם פה איזה שעה ביום זה סבבה אבל כל יום.. נו באמת 2. ילדים מתחת לגיל 16 אסור להם להיכנס לבלוגים.. והם נכנסים אז מי שמעל 16.. לכו לעבוד.. תעשו קצת כסף מהחופש הזה.. שיהיה לכם לביזבוזים לערבים שאתם יוצאים.. ואל תהיו נטל להורים שלכם.. 3. אני הייתי מכור.. ממש ממש מכור.. ויצאתי מהמקום הזה.. שנקרא "בלוג TV" ועכשיו אני בנאדם יותר טוב מרגיש יותר טוב עם עצמי יש לי חברים ששמרתי לעצמי מהבלוגים זה נכון אבל הם חברים כבר לא מהבלוגים הם חברים מהמציאות.. אז תעשו טובה וצאו מהבלוגים זה לא בריא זה עושה לכם לא טוב בלב אני מבטיח לכם שאחרי שתצאו מהבלוגים קצת אתם תרגישו הרבה יותר טוב.. 4. מפגשים סבבה... תארגנו לכם מפגשים של אנשים שאתם מכירים.. לא את כל הבלוגים ואישתו... כי לא כולם חברים שלכם ולא כולם אוהבים אותכם.. וזה סתם ביזבוז כסף בישביל לצאת מהבית ולראות אנשים שלא ראית.. סבבה אתם רוצים להיפגש תעשו את זה באופן דיסקרטי 1-1 למה שכולם יהיו.. זה סתם בלאגן כל הבלוגים האלה... והמפגשים סתם ביזבוז כסף !! 5. אתם רוצים להרגיש שייכים לאיזה מקום וכאלה.. ואתם מרגישים שהחברה דוחה אותכם.. ואתם באים לבלוגים בגלל הצרות שלכם ובגלל שזאת דרך לצאת מהשיגרה ולהתנתק מהמציאות.. אבל אתם לא מבינים שזה פוגע לכם בלב.. ובראש.. אתם יכולים לעשות הרבה יותר עם עצמכם אתם לא צריכים את הבלוגים כדי למצוא חברים וגם אם כן ומצאתם חברים פה.. תצאו מפה זה סתם מעיק על הלב שלכם שאתם יותר מידי פה.. הרבה אנשים עזבו והם מריגישים הרבה יותר טוב ואתם יכולים לשאול אותם.. הם מרגישים הרבה יותר חיים מאשר היו מרגישים בעבר.. תודה לכולם.. ותחשבו על זה..

יפה יפה, כל מילה אכן בסלע.

אבל דבר אחד לא מובן לי- למה ליברל כמוך, הממליץ לצאת מכאן, נמצא כאן בעצמו?

תשאל יותר יפה

למה כל החכמים למינהם כאן באים בניקים מזויפים אפחד לא בא בניק אמיתי שלו.. זייני שכל

../images/Emo6.gifחייבת חייבת נווווווווו../images/Emo6.gif

בום עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אבל גדוללללללללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כנסו שניה !!

באתי בניק המקורי שלי ומי שלא מאמין שיראה ממתי הניק הזה.. ועוד משהו אנשים באמת מכירים אותי יותר בניק אחר.. ולבבא במבה אני מכיר אותך חחח.. אבל שמע אני באתי לפה לנסות לשקם כמה אנשים שנמצאים ונכנסתי שוב לפה היום (אני בעבודה) ואני נכנסתי בישביל לראות את התגובות חחחחחח.. שיהיה לכולם יום טוב..

יופי לך שאתה מכיר אותי

אבל זה לא קשור. לשקם עאלק, אם היית באמת רוצה לשקם אנשים שבאמת זקוקים לזה, היית מזמן מתנדב באגודה למען ילדים אוטיסטים או דבר דומה, המצב שלהם הרבה יותר קשה מכאן. אז הפעם תענה לעניין - מה ליברל כמוך עושה כאן?

שמע

התמכרתי בידיוק כמוכם.. אבל יצאתי מזה.. ועכשיו אני מבדיל בין מה שטוב לי.. בין להיות פה או בין לא להיות פה.. זה סתם עושה לך נזק לנשמה כל הבלאגן פה.. מניסיון אני אומר לך.. אחרי שיצאתי אני מרגיש הרבה יותר טוב !!!

אני רוצה

שתרגיש טוב ולא חרא כי הבלוגים עושים רע.. אז אם תצא בחוץ אתה תרגיש טוב עם עצמך !! זאת המלצה אתה לא חייב לעשות את זה

אתה יודע

אם מישהו לוקח את הבלוגים פה ברצינות הוא טיפש, ואם מישהו בא לחנך כי נראה לו שאנשים לוקחים את הבלוגים ברצינות הוא עוד יותר טיפש. אז מר ל. - פרישה נעימה, את העזרה תעביר לאנשים שזקוקים לה.

אני לא היתי פה כמה חודשים

וחזרתי.. אני לא מצטער שעזבתי כי היתי צריך שקט ואני לא מצטער שחזרתי כי תאכלס וירטואלים או לא..התגעגתי.. אז אל תזיין במוח להתנתק מכאן אי אפשר ..כל מי שהולך חוזר אני שמח להגיד שפעם היתי מכור קשה עכשיו בקושי תאכלס כל אחד מכור כאן לשני לא לבלוגים עצמם קיצר כמה שתנסה לא יעזור לך אז לך תשקם אחרים בלאט!!

צלילוש17

New member
טוב אבל כמה אפשר??

לא משנה אם אתם מכורים או לא כבר משעמם פההה אני לא מסוגלת להיות יותר מ5 דקות בלי להשתמעמם לא אומרים לכם לא להיכנס בכלל אבל יש אנשים שכל החיים שלהם זה הבלוג ולא יוצאים ממנו לשניה ולא ישנים בלילה בגלל זה ולא הולכים לעבוד ולא עושים כלום חוץ מהבלוג..וחבל...תתחילו לעבוד ולצאת ולעזור בבית במקום לשבת כמו ילדים דפוקים מול המחשב כל היום..אני מודה שאני גם מהילדים הדפוקים שנתקעים במחשב וזה הולך להשתנות אצלי אני מקווה... דוגרי תחשבו על זה ככה..מה השגתם מהזמן שהייתם בבלוג?...ומה הייתם עושים לפני הבלוג בימים כאלה?..אני בטוחה שכולכם תגידו וואלה היינו כל היום עם חברים עבדנו למדנו..ועכשיו אתם תקועים מול מחשב אני יודעת שלי היו חיים טובים לפני כל זה..לא הייתי שניה בבית כל היום הייתי כמו ילדת רחוב כל היום בחוץ כל הלילה בחוץ לומדת עובדת יוצאת למסיבות הכל...לא ידעתי מי זה האנשים במסנג'ר שלי בכלל לא ידעתי מזה בלוג ..ועכשיו אני לא לומדת לא יוצאת לא כלום קיצר החלטתי שאני מתחילה לחזור לשיגרה...=] תאחלו לי בהצלחה

למעלה