המלצה שקשורה לFאנק

DOCTOR ROBERT

New member
המלצה שקשורה לFאנק

היום נכנסתי ל-LAST.FM (למי שמכיר). ביקשתי שיבנה לי תחנת רדיו עם שירים בסגנון של קרטיס מייפילד, ויצא רצף ענק של זמרי סול ופ'אנק: מרווין גיי, בוטסי קולינס, (BOOTZILLA!), סמוקי רובינסון, אייזק האיאס בטראק מ-ד-ה-י-ם של 18 דקות, בעיקר דיבור ולא שירה (BY THE TIME I GET TO PHONIX ). אז אני ממליץ לכולם להכנס ללאסט.אף אם עכשיו, ולרשום קארטיס מייפילד, ואם אין לכם, תרשמו לשם מייד! *הערה: בד"כ אני לא שומע FUNK, אבל אני תמיד אוהב להרחיב את אופקיי המוזיקליים. שבוע הבא אני קונה אתה ה-ESSANTIAL של סליי אנד דה פאמילי סטון. מישהו יודע אם אפשר להשיג אלבום של אחד מהאומנים שמוזכרים כאן בארץ? תודה רבה, DOCTOR ROBERT.

grillo1

New member
סתם שיטוט ללא מטרה ברורה...

ב"אוזן השלישית" או ב"בדיסק סנטר" (הראשון נמצא על קינג ג'ורג' ליד דיזנגוף סנטר והשני בתוך הסנטר בקומה התחתונה) יכול להפתיע ולהוסיף לרשימה עוד אומני Fאנק לפנקס.... חוצמזה,מצורף קישור ל"מיץ של הזבל"(ההארד קור של הFאנק (-: ) תהנה !!!

grillo1

New member
ואגב מרווין גאיי

אלבום Fאנק מעולה שלו שיצא בסוף שנות ה70 נקרא "here my dear".

dweck2k

New member
באופן אישי

לא הצלחתי להתחבר אליו עף פעם. למרות שיש לו כמה שירים יפים.

zoioz

New member
hot buttered soul

זה שם האלבום של אייזיק הייז שמשם נמצא השיר שאהבת. קל יחסית למצוא. השיר בוטסזילה נמצא בbootsy? player of the year . בד"כ יותר קשה למצוא אלבומים שלו, אבל יש לו אוסף שווה. חוץ מזה, אם יש לך סבלנות, אני ממליץ לקפוץ לחור בשחור או לדיסק סנטר. צריך לחפש שם קצת יותר אבל כדאי

למעלה