המלצה של קולדפלי..

gogold

New member
המלצה של קולדפלי..

שלום, חברה שלי מתחתנת ומחפשת בנרות שיר slow שווה לחתונה... לא קיטש מדי אבל כן משהו עם משמעות... המלצות יתקבלו בברכה. תודה מראש!

cspse

New member
ללא שום ספק -

השיר המתאים ביותר לאירוע הוא The Scientist. גם אני, בבוא העת, אשמח להשמיע אותו בחתונה שלי... מזל טוב.

jony543

New member
תודה על ההמלצה לחתונה שלי ../images/Emo13.gif

ועוד משהו... אתם לא יודעים איזה דבר יפה היה לי. ביום שיש אחה"צ הייתי בחוף הקשתות באשדוד. זה היה יום ממש ממש חם [אתם בטח זוכרים :)] והים היה שקט, פשוט בריכה. ואז התחיל להחשיך ופשוט זה נראה כמו הקליפ של YELLOW. זה היה ממש מש מאגניב. חבל שלא הייתה לי אז מצלמה :( חח זהו רק שיתפתי אותכם...

Roy1232

New member
חח, בלעדיי ../images/Emo10.gif

גרר מניאקים אתם יוצאים ביום שישי בערב כשאין לי הסעה
נשרוד

jony543

New member
זה לא היה יום שיש בערב

זה היה אחה"צ וזה לא קשור לשיחה שלנו במסן בערב...

לפי דעתי השירים הכי מתאימיםם:

הם או X&Y או THE SCIENTIST אוו ONE I LOVE ויש עוד אבלל יש הרבה שירים מתאימים של קולדפליי כי הרטב שלהם הם שקטים או עמוביםם !! ומזל טוב לך או לחברה שלך לא הבנתי ממש למי יש חתונהה!!!!

Roy1232

New member
חחחחחחחח איך לא הבנת???

"חברה שלי מתחתנת ומחפשת בנרות שיר slow שווה לחתונה..." מי מתחתן? תנסי לגלות לבד

cspse

New member
חחח חמודה...

הוא ביקש שיר SLOW.... One I Love הוא השיר הכי לא SLOW שקודלפליי עשו אי פעם.... הוא הכי FAST, אם לדייק... חחח יומטוב!

לא נכון!! אני היתי שמה אותו בחתונה

שלי אם השיר ספיד אוף סאונד!!!! שניהם הכי יפיםם והכי שווה לשים אותם טוב אבל כל אחד הטעם שלו על תיסתכלו עלי ככה אני מסוגלת לשים לך ארוסמית השיר הכי שמח שלו מתי שאתה בחופה.................. חחח !!!

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifאני מביאה אותם לחתונה שלי

ז"א מי שיתחתן איתי יביא לי אותם לחתונה..זה התנאי

למעלה