המלצה של חלונות?

Byzee-D

New member
המלצה של חלונות?

אני רוצה להתקין(!) חלונות חדשים לחשב שלי כרגע יש לי 98 מהדורה שניה זה ידידותי אבל איטי מאוד.. על איזה חלונות ספציפים אתם ממצליצים לי? וגם פירוט(me,nt,seוכו´) ולמה? אני מחפש משהו לא מסובך מידי-יש לי ראש פתוח ללמוד את החלונות וסבלנות(לא יותר מידי) אבל אני רוצה גם משהו מהיר(ה-98 שלי מאוד איט) תודה רבה!

geostant

New member
תגובה

2000 PRO עובד לי נהדר, בלי התרסקויות ובמהירות חסרת תקדים... אני עכשיו יקנה את XP ויראה איך הוא, מקווה שזה לא יהיה בזבוז כסף

kitt

New member
איזה חומרה יש לך על המחשב? יש

מחשבים שעליהם 2000 וXP הופך להיות הרבה יותר איטי מ98.

geostant

New member
חומרה

מעבד P3 1000 כונן קשיח של 43.3 גיגה זכרון 196 מגה לוח אם של ASUS CUV4X-C כרטיס מסך GeForce 2 Pro DDR 64 כרטיס קול Creative Digital Live value 128bit עוד משהו ?

kitt

New member
לחלוטין לא ברור למה ה98 שלך איטי...

דרייברים מעודכנים? במה אתה מרגיש שהוא איטי?

geostant

New member
הרגע זה קרה שוב...

באתי ללחוץ על הוספת תגובה והאספלורר קרס לי, דבר שב-WINDOWS 2000 לא היה קורה מעולם (חצי שנה של עבודה)... במה הוא איטי ??? בהכל אפילו להתקין אני לא יכול, רציתי להתקין FLASH 4 שיש לי חוקי והוא קורס בהתקנה, ב-2000 אפילו לחלום שזה יקרוס אני לא יכול... נסתי להתקין שדרוג ל-WINDOWS MEDIA PLAYER 7 הוא קרס ישר הכל קורס, וגם לא עושה לי RESET... חבל שהדיסק של WINDOWS 2000 שלי נהרס, אחרת הייתי מתקין אותו מחדש לאחר שקניתי מחשב חדש

kitt

New member
הבעיה שלך היא במערכת ה98, נראה

לי שאין הרבה ברירה פרט לפירמוט והתקנה חדשה. נסה להשתמש בregclean ותורד מnorton את גירסת הניסוי של utilities ותשתמש בwin doctor שלה אולי זה יעזור.

geostant

New member
החלונות שלי...

הוא WINDOWS 98SE שהתקנתי אתמול בבוקר אני חושב שזה לא לפרמט מחדש במיוחד שאפילו לא התקנתי כמעט כלום

למעלה