המלצה שלכם...

גרינלנד

New member
המלצה שלכם...

כמי שהיה בפורום הזה לא מעט פעמים... אבקש לשאול שאלה ולקבל כמה שיותר תשובות.. אני סטודנט למדעי המחשב באונ' הפתוחה...די בתחילת התואר... רוב הקורסים הראשונים הם במתמטיקה וקורסי יסוד במדעי המחשב. אני כן הייתי רוצה לצבור ידע ( מתוך לימוד עצמי) בתחום כלשהו בתקווה שהוא יכול לתרום לי בהמשך או \ ו יתרום לראיון עבודה. ועוד שאלה ..איזו שפת תכנות כדאי ללמוד באופן מלא ולשלוט בה כדי שיהיה לי בסיס לכמה שיותר שפות...האם C כדאית או להתחיל מ ++C אודה לתשובתכם...בהתאם לניסיון בעבודה שאתם צברתם..

pixiER

New member
כמה תשובות

דבר ראשון, ללמוד כמה שיותר, זה תמיד טוב. אין ספק שזה יכול לתת לך יתרון בראיון עבודה למרות שאף אחד לא יצפה ממך לידע של שנה שלישית כשאתה בשנה ראשונה, ואם כתוב בקורות החיים שלך שאתה בשנה הראשונה, יזמנו אותך רק לראיונות שתואמים את המצב שלך, בדרך כלל... שליטה ב C זה הכי בסיסי, ואין ספק שבלי ידע ב C לא כדאי לך להתחיל עם C++ (לדעתי), אבל שליטה טובה ב C++ תתן לך יתרון לא רע בכלל... אני באופן אישי לא הייתי מתחילה ישר ב C++ (ואתה יכול לראות את החסרון אצל בוגרי קורסי ההסבה למינהם שפרחו לפני 4-5 שנים..., למרות שהטובים שבהם כבר גישרו על הפער...)

למעלה