המלצה על...

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

NJS

New member
המלצה על...

ספר יפה ומיוחד מאוד של פיליפ פולמן בשם המצפן הזהוב מסדרת חומריו האפלים(נכון שם מעפן)מסופר שם על העולם שלנו רק עם כל מיני תוספות(מכשפות וכדו`)וגם לכל בן אדם שם יש כמו חייה אישית שקשורה אליו בקשר נשמתי (או משו כזה)הספר עצמו מספר על ילדה שיוצאת בעקבות ידידה שנחטף והספרים מספרים על הרפתקאותיה (כמובן שזה יותר מזה אבל אני לא רוצה להרוס לכם)קיצר מומלץ מאוד הציון 8.5 (אתם רוצים שאני יעשה עוד כאלה?)

NJS

New member
ברור שאתם לא...

זה אפילו לא מתקרב לרמה של הביקורות של סטארהד

midnight dragon

New member
לא, אצל נאג'ס היתי קוראת לזה יותר

(כי אני הרי פסיכולוגית מוסמכת..) חוסר ביטחון עצמי.

סרינה99

New member
סליחה...אני יותר מוסמכת ממך! אני

קראתי את הספר "24 האישיויות של בילי מיליגן" אולי אתם רוצים לא אתם לא רוצים זה פיצול אישיות! טוב את ממש מתעקשת אז לאחת מהאישיויות יש חוסדר ביטחון עצמי

NJS

New member
מי שצודקת זאת...

מידנוש אבל זה לא אשמתי אלה אתם שהרסתם לי את הבטחון כשרציתי לעשות עדכון לשוני ודרך אגב נו איך היתה הביקורת שלי? (לא קשור לביטחון עצמי)

NJS

New member
מי שצודקת זאת...

מידנוש אבל זה לא אשמתי אלה אתם שהרסתם לי את הבטחון כשרציתי לעשות עדכון לשוני ודרך אגב נו איך היתה הביקורת שלי? (לא קשור לביטחון עצמי)

סרינה99

New member
אולי אתה חושב שאין לך פיצול אבל אם

תקרא את הספר תגלה שיש אישייויות שמכחישות את זה וההמלצה ממש סבבה...תמשיך לכתוב כי ההמלצות שלו הן של ספרים רק באנגלית אז אני לא יכולה לקרא אותם

midnight dragon

New member
לא יכולה.. או לא רוצה? ../images/Emo3.gif

דרך אגב אנשים ספרו למה התחפשתם.. אני התחפשתי לערפדדדדדדדדדד חי חי.. היה נחמד חוץ מזה שהביאו לנו להקה חרא.. אבל ממש חרא! הם שרו לנו שירי פורים ושירים מזרחיים מוזרים...
זה היה כל כך עצוב..
חי חי אבל לא נורא
בסך הכל היה נחמד וצילמתי את כל המורות שהתחפשו.. חי חי..

סרינה99

New member
האמת לא רוצה...

אני קוראת ספר באנגלית של 50 עמודים בזמן שלוקח לי לקרא בעיברית 500

לי היתה את התחפושת הכי מקורית

בעולם!!! לבשתי בוקסר של לוניטונס, רק בוקסר, בלי חולצה או משו, ומעליו לבשתי אוברקואוט (יענו מעיל מאוד ארוך שמכסה את כל הגוף עד אמצע השוקיים). מה שהיה מצחיק, זה שכל פעם שמישו שאל אותי "בן, למה התחפשת?", הסתכלתי לצדדים במיסתוריות, ואז פתחתי את המעיל בחיוך דבילי, ואז סגרתי אותו, הסתכלתי לצדדים במיסתוריות, ואז הלכתי בהליכה דבילית... זה היה ענק!!! כל בצפר העריך את זה! כ-ו-ל-ם!!! אצלנו היה נורא כיף! הביאו להקה של יו"דניקים, חברים שלי שעושים מטאל... היה ענק! פוגו והכל!!! גם היו"ד ב'ניקים עשו עדלאידע, והיו עגלות שפשוט קרעו אותי מצחוק!!! היה פורים ממש כיף!!!!!! רק שהזעתי כמו לא יודע מה במעיל הזה...

midnight dragon

New member
יאא איזה כיף לכם..

לנו הביאו להקה מסריחה שניגנה שירים עוד יותר מסריחים..
חח.. באת רק עם בוקסר לבית ספר? חחח זה כמו כל הפרחות שבאות חצי ערומות
סתם, בצחוק..
תחפושת מגניבה..

NJS

New member
נכון ספר מדהים?

יש לך במקרה את החלק השני?

למעלה