המלצה על LNB טוב ורגיש

המלצה על LNB טוב ורגיש

שלום לכם חברה הפורום. אני מעונין במלצה על LNB בעל רגישות טובה לצלחת אופסט 120/130 היות ואני קולט את אסטרה 28E אבל דווקה מה שאני רוצה אסטרה 19E יש לי בעיה , יש לי סיגנל אבל אני לא רואה . LNB טוב יכול לעזור מבלי להחליף צלחת אנה עיזרו בתודה אבנר

BlackAdder1976

New member
חס וחלילה אחי מר סכו"ם ../images/Emo12.gif

שלום הסתלבט זה ממני והלאה !!!! להתראות

geostant

New member
הבעיה שלך לא ה-LNB

הבעיה שלך זה גודל הצלחת... אתה צריך 1.8 מ´

cavtl

New member
LNB רגיש

לכבוד אבנר אני מתקין ותיק ובעל ידע ואני אומר לך שעם צלחת כמו שלך אני קולט לא רע את אסטרא 1 ו2 וכן את שאר הלווינים כי היא מסתובבת ואם אתה מעוניין לקנות אז תתקשר איתי בטלפון 050 284986 ואם כל הכבוד לאנישי הפורם הם לפעמים עונים תשובות לא מדוייקות או מחוסר ידע או ניסיון וחבל שהם מטעים את החברים ואני מקווה שלא פגעתי באף אחד

BlackAdder1976

New member
אתה לא פגעת באף אחד....

שלום רק שאלה- איך אתה כ"כ בטוח שחברי הפורום הם אלה שטועים ומטעים לפעמים ???? אולי זה דווקא אתה זה שטועה ומטעה או מחוסר ידע או מחוסר ניסיון ??? או שאתה לא יכול לטעות ??? איך יכול להיות שכל חברי הפורום טועים ורק אתה לא ??? מקווה שלא פגעתי בך. להתראות

cavtl

New member
LNB רגיש

אני מצטער אם ניפגעתה לא היתה לי כוונה לפגוע בך או באחר אבל אני הבנתי מהתשובות שלכם שהוא לא יכול לקלוט אם הצלחת שיש לו נכון שעדיף צלחת גדולה מ 1.2 אבל הוא יכול לקלוט בצלחת שלו עם LNB רגיש 0.5 את רוב הערוצים שרואים ב1.8 רגילה ועוד פעם סליחה

BlackAdder1976

New member
אני לא נפגעתי,מה פתאום....

שלום באמת שלא נפגעתי...... להיפך !!!! אני חושב שאני הוא זה שצריך להתנצל אם פגעתי בך,אז אני מתנצל אם נפגעת בכל צורה שהיא,סליחה סליחה סליחה !!!!! ועוד פעם סליחה. ולעניינו- הבחור לא יקלוט את לוויני אסטרא עם צלחת 120 לא עם lnb 0.5 ולא עם lnb 0.4. שוב הוא לא יקלוט !!!! להתראות

BlackAdder1976

New member
look smearv

הבחור בא וטוען שחברי הפורום טועים ומטעים ובסוף נותן מידע מטעה.... מה אתה רוצה שאני אגיב ???

cavtl

New member
LNB רגיש

אני לא מטעה אף אחד מי שלא מאמין יכול ומוזמן לראות אסטרא 19.2 עם צלחת 1.2 אופסט עם LNB 0.5 כולל תכנות אנלוגיות כמו למשל CNBC ומספיק לזלזל באחרים כאשר אתם לא יודעים מי האדם ומה הידע שלו

cavtl

New member
LNB רגיש

אני חוזר ואומר עם צלחת 1.2 רגילה לא ניתן אבל אם צלחת 1.2\1.35 ניתן אם ה LNB 0.5 בדוק אפילו רואים באנלוגי כמה ערוצים ורואים כמעט כמו בצלחת 1.8 גם אני חשבתי שלא ניתן לראות אך לאחר בדיקה ראיתי את כל הערוצים

geostant

New member
יש בכלל אנלוגי באסטרה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif

לפי מה שאני זוכר איך אפילו אנלוגי אחד שם.

SATCARD

New member
צלחת מ120 בLNB 0.5 אני גם שמעתי !!!

תגיד אתה באמת רואה בצלחת 120 את אסטרא 19E איזה LNB זה וכמה אתה מוכר אותו יש לך את הדגם המדויק. טלפן אלי 051 987788 [email protected] אבי

למעלה