המלצה על

יעלי78

New member
המלצה על ../images/Emo63.gif

למי שלא יודע : ספר זה הדבר הזה עם העמודים שמחזיקים ביד.. פעם לפני האינטרנט היינו קוראים בו.. כן נו.. הדבר הזה עם עלילה שלא רצה על המסך.... בכל אופן בזנן האחרון אני קוראת ספר בשם "יאיר" בעצם זה סיפור חייו שך אברהם (יאיר) שטרן ז"ל. אבל מסופר ממש טוב. המחבר הוא משה שמיר (היה הסופר הימני המפורסם ביותר) בכל אופן הספר מאוד מומלץ, הוא דווקא מבהיר כמה דברים לגבי האיש, מסביר בצורה מאוד טובה את הפיעלוג אצ"ל לח"י ומוספר ממש אבל ממש ממש טוב. הוא "קצת" ארוך.... אבל אני חושבת שכל בית"רי חייב לקרוא אותו שבת שלום שיהיה לכם

למה לעשות הכללה??

(מזל שאני לומד בפסיכולוגיה... חח סתם.. לא יפה, אנחנו עדיין יודעים מה זה מה שאמרת, יש לנו קצת במעו"ז.. סתתתם... (אגב, אני קורא ספרים) וכמו שאני מכיר את הבית"רים פה, את תכף תיראי שרשור ענק שכולם כותבים שהם קוראים ספרים, ובטח יגידו גם את שמו.. (תהני)

יעלי78

New member
אני בטוחה

שאתם קוראים ספרים (חוץ ממשה שסתם ממציא כל מיני ציטוטים ומקווה שאנשים לא ישמו לב שהוא המציא ושהם לא באמת כתובים בספר....
בכל אופן אני חוזרת על ההמלצהץץ אגב הספר מאיר על ג'בוטינסקי באור לא-מי-יודע-מה..... או יותר נכון: נותן נקודת ראות נוספת על כל העסק בקיצור חלאס .. לכו לספרייה ותקראו אותו

t i t u s h

New member
אם כבר..

קודם כל דרור..אתה לא קורא ספרים! שנית כל..אם כבר ממליצים אני ממליצה בחום על הסדרה של דן בראון "צופן דה וינצי"...שעוד מעט גם יצא סרט שלו למסכים..אחריו יש את "מלאכים ושדים"..שאני קוראת עכשיו..כמה אני נהינת.. והאחרון בסדרה זו לבינתיים הוא.."נקודת ההונאה" שעוד לא קראתי אבל אני בתכנון.. *הערה: צופן דה וינצ'י בהתחלה קצת משעממם אבל אני ממליצה להמשיך לקרוא ברצף כמה פרקים ואז הוא מגיע ונכנס לסיפור--הטוב!!

MS6

New member
יעל../images/Emo46.gif

רוצה שאני אספר להם שהיית מכבה עלינו סיגריות
בכל אופן.. אם כבר ממליצים.. ציון הלוחמת זה ספר ממש מעניין, מסביר בצורה די טובה את פעולות הלח"י והאצ"ל.. ויש כמובן את "המרד" האוטוביוגרפיה של בגין..

יעלי78

New member
חח מכבה עליכם../images/Emo120.gif

ואחר כך מחטה עם וודקה.. אבל משה אמרנו שלא תספר להם.. שלא תכפיש את שמי.. לא יפה!!!

אמורוסו

New member
אחלה ספר, יש לי אותו על המדף תמיד

מציע גם לקרוא את השירים של יאיר, היה משורר מוכשר מאוד.

למעלה