המלצה על תערוכה

אלדורית

New member
המלצה על תערוכה

"רוז סה לה וי" במוזיאון תל-אביב מציגה אוסף של דימויי פרחים אצל אמנים עכשוויים מרכזיים. התערוכה מהנה מאוד מבלי להיות יותר מדי פופוליסטית. רוב המוצגים מעניינים ויפים ונגישים מאוד גם לילדים. יש שלושה מוצגים של וידאו ארט ששתי הבנות שלנו (בנות 2 ו-8) נהנו מהם במיוחד (גם בגלל שכיף להכנס לחדר חשוך עם מסכי ענק: כמו הפתעה נעימה). נשאר עוד קצה קצהו של החופש הגדול, והתערוכה הזו היא הזדמנות ממש טובה לחשיפה לאמנות פלסטית שבד"כ ילדים מגיעים אליה רק דרך איורים בספרים. אם נמצאים בסביבה אפשר גם להציץ בבית אריאלה: יש שם שלוש תערוכות פצפונות (איורים לאגדות, דיוקנאות סופרים, ודובים בספרות) שאמנם לא שווה להגיע אליהן במיוחד, אבל אם אתם כבר שם, זה נחמד (ובחינם).

צימעס

New member
../images/Emo26.gif דרושה מטפלת/משפחון במרכז ת"א

לתינוק (אחיין שלי), מאוקטובר. (במסרים, כמובן).

צימעס

New member
ועוד המלצה - ../images/Emo63.gif

בלמידה מתמדת (learning all the time), ג'והן הולט, יצא ממש כרגע התרגום לעברית. לשוקלים חינוך ביתי, אבל לדעתי לא רק להם - יש שם המון דוגמאות לאיך לומדים כל מיני דברים מחוץ לכתה. > מתה כבר לדפדף <

ספר מעולה!!

קראתי אותו באנגלית, ועכשיו קניתי את התרגום לעברית (שלשום). מומלץ לכל הורה, מורה, מחנך או מי שמטפל בילדים, ובכלל למי שמתעניין בעולם, לא רק למי שקשור לחינוך ביתי.

assy

New member
וואו תודה

בדיוק חשבתי לקנות אותו באנגלית. אני אקנה אותו בעברית. איזה כייף!!!

זו ההמלצה השניה שאני מקבלת../images/Emo45.gif

על התערוכה הזו במוזיאון ת"א. אני חושבת שאני אסחוב את הדרדסית שלי לקצת קולטורה במוזיאון (אף פעם לא מוקדם מדי להתחיל) ואם זה child friendly אז ממש עושה חשק. עלות סבירה ? ומה שלומכם חוצמזה ?
מזמן לא היינו בגינה המפורסמת...הכל טוב ?

אלדורית

New member
תבלו בנעימים

אני לא יודעת אם הפיצית תבין שמחדירים בה קולטורה או שהיא סתם תתרוצץ לה בינות לוילונות ולמוצגים (רוב התמונות תלויות הרבה מעל גובה הראש הפיצי שלה, אבל יש גם כמה דברים על הרצפה)--בכל מקרה היא עשויה להנות מאוד (ויש גם מסעדה חביבה עם גן פסלים שגם הוא ידידותי לילדים--רק מה, חם בחוץ). לא זוכרת כמה עלה, החצי היותר טוב שלי שילם. גמני לא הייתי בגינה המון זמן (אותו חצי בחופש והוא מופקד על הענין). חוצמזה הכלטובתודה. גמתם?

למעלה