המלצה על תופרת

shiroosh2005

New member
המלצה על תופרת

אני בשלבי התחלה של חיפוש תופרת מקצועית על מנת שאוכל להתרכז רק בחלק העיצובי ומישהי מהירה ממני, ומנוסה ממני תתפור. אז אם יש לכן המלצה באזור המרכז (אני מפתח תקווה) אני אשמח. כמה שאלות בנושא: 1. אם מדובר בכמויות לא גדולות ובמעט גזרות פשוטות מאוד . האם כדאי לתמחר לפי מוצר או לפי שעה? 2. במידה ואני אגזור את הדגמים, האם זה יוזיל בהרבה את המחיר? האם זה משתלם? 3. האם יש איזשהם כללי אצבע לבחירת תופרת ? 4. איך בדרך כלל מתבצע תשלום לתופרת? חותמים איזושהי התחייבות? תודה מראש

רות מלר

New member
אני קוראת אותך וחשה צער עמוק

כשהקמנו את הפורום ראינו לנגד עיניינו את התפירה כחולשה החלשה בתוצאה המוגמרת של המצאי. תפירה היא כמו ללמוד לזחול בתהליך של לעמוד, לשבת ובסוף ללכת. מי שיש לו יסדות טובים בתפירה, תוכל להיות מעצבת בעלת סטודיו מתוקתק, שתדע מה לצפות ומה לדרוש ממי שיבצע עבורה את העבודה. כי כל תהליך צתכנון ועד מושלם- נהיר לה. לוא ידעת להבחין בהבדלי איכויות של עבודה- לא היית צריכה לשלאול, ואם שאלת -איך אפשר ללמד אותך במענה קצר- מה תחשב עבודה טובה ומה לא ? תופרת אני מניחה שיקל עלייך למצוא בדפי זהב.

shiroosh2005

New member
מה הקשר בין מה שכתבתי לתשובתך?

אני מכירה את המוצרים שלי מצוין, תופרת אותם לבדי תוך הקפדה יתרה על איכות התפירה שגם אני כמוך חושבת שזו חלק מהבעיה של המוצרים כיום. השאלות שלי היו אדמיניסטרטיביות לחלוטין, מתוך ציפיה לעזרה מנשים שכבר מנהלות עסק משלהן ומכירות את ההתנהלות מול תופרות מקצועיות. אני יודעת בדיוק מה אני רוצה מהמוצר שלי, אני יודעת בדיוק איך המוצר שלי נראה היום ואיך אני רוצה שתופרת תבצע את ההוראות שלי. מה שאני לא מכירה זה תופרות מקצועיות טובות, ואת זה קיוויתי למצוא כאן ולא בדפי זהב. התשובה שנתת לי מראה שלא טרחת לקרוא את השאלה וחבל, כי אולי במקום לבזבז זמן על המילים שכתבת יכולת לעזור למישהי בצעדיה הראשונים בתחום העסקי. ואגב- לא כל מי שיודע לתפור יודע לנהל עסק מתוקתק לעיצוב, כמו שלא חסרות דוגמאות לאנשים חסרי ידע בתפירה שמנהלים עסקים מוצלחים מאוד

רות מלר

New member
כללי אצבע לבחירת תופרת ?

אם את יודעת מה לצפות תקבעי את - מה הם כללי האצבע שיעמדו בציפיות שלך חיפשו אחר הוזלת עלויות הוא לגיטימי, במקרים רבים, העברת העבודה לצד ג', הניבה מפחי נפש. לכן רבים מעסיקים תופרת בתוך הבית. אם בכל זאת תרצי תופרת חיצונית, יש כאן במדרחוב תופרת מצויינת שמעסיקה אחרות היא תופרת למעצבות.

למעלה