המלצה על שיר

אמא פרח

New member
המלצה על שיר

ברצוני להודות לתגובות והחיזוקים שקיבלתי ממכם ללכת לבר מצוה של בני אני מתכוונת ללכת ולא לוותר, היום בני עליה לתורה היה מעוד מרגש בני משפחתי ומשפחת של הבעל באו לבית הכנסת המשפחות לא דיברו כמו אנשים זרים יותר טוב , למי יש שיר להמליץ יפה ומרגש לריקוד הסולו עם בני בבר מצוה אני חשבתי על "אתה בליבי" של אורנה ומשה דץ מכירים ? תודה על כל החיזוקים שקיבלתי ממכם מעוד עזר לי להתחזק ולחליט לא לוותר.

זה השיר שרקדתי עם הבן

בבר מצווה שלו לפני 7 חודשים ואם תפתחי את הכרטיס שלי התמונה שם בדיוק בדיוק בשיר הזה (לא נמצאת במחשב שלי לא יכולה להעלות תמונות) שיר מדהים המון המון מזל טוב

jane34

New member
רק מציעה לא יודעת....

אמא-שלומי שבת ויוסי אזולאי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא-זהב בן (אולי יש עוד איזה קאבר לא חייב להיות היא בעצמה.....) עוף גוזל חותך את השמיים....אריק איינשטין מיקי גבריאלוב...יש כמה גרסאות..... ואם יש לו שם כמו אורי דניאל(שישי שירים גם עם השם)-אפשר ללכת על זה לא? בהצלחה....ומזל טוב

קודם כל מצדיעה לך שהלכת ../images/Emo45.gif

ושאת נחושה להיות בשבת חתן שלו. ולגבי השיר,תבחרי שיר שאת מתחברת אליו הכי הרבה ומדבר על הקשר שלך איתו. שיר שכשאת שומעת אותו הוא מרגש אותך ומדבר אליך. שיהיה בהצלחה

../images/Emo124.gif הנה כמה הצעות מרגשות..

מצאתי לך כמה שירים שאני אישית מאוד מאוד אוהב.. שירים מרגשים, ונדמה לי שהם מאוד יהלמו את המעמד.. את יודעת מה?..תודה גם לך שבזכותך שמעתי אותם שוב.. לכל שיר צירפתי את המילים הראשונות שלו.. הנה הם, לפי סדר אקרעי.. 1. אמא, אמא - יהורם גאון אמא, אמא, הירח שר לך, אמא, לאורו אומר לך, אמא: את איתי, את איתי... 2. אמא - שולה חן, היה גם ביצוע מקסים של רונן בהונקר בפסטיבל הילדים. אמא מדוע הקיץ חלף,למה נושרים העלים אמא כיצד זה סובב העולם, -איך נולדים ילדים..... 3. חיים שלי - זהבה בן אני נושמת את העור שלך, חיים שלי , נושמת עמוק אל תוך הלב רוצה לשמור אותך קרוב אלי, חיים שלי , להגן עליך מצל של כאב.. 4. אילו יכולתי - ריקי גל אמא,שיר הערש ששרת מזמן רודף אותי לאן אברח לאן, אילו יכולתי הייתי שוכחת איך באתי לכאן... מזל טוב..

jane34

New member
יא גנוב אחד-דווקא ריקי גל?

של שיר של להוקיע את אמא... מה נסגר אתך אח שלי? תגעגעתי.....

הולך לעמוד בפינה...../images/Emo3.gif

מודה, לא מקשיב למילים של שירים..מקשיב רק ללחן.. גם לחן וגם מילים ?... גדול עלי, גבר..לא???
אגב, אני לא זוכר מילות שיר, גם אם אשמע אותו 50 פעם ברצף.. אגב כל כך התאמצתי להביא לכאן את המילים רק כדי שתוכל לזהות אותם. והנה, בזכותך קראתי את כל מילות השיר.. ואוי ואבוי, זה באמת לא מתאים..
העיקר הכוונה..

ריקי גל

"אמא, שיר הערש ששרת מזמן רודף אותי , לאן אברח לאן? אילו יכולתי הייתי עוקרת אותך מליבי....." שיר קשה

והנה עוד שיר מקסים... ../images/Emo168.gif

והפעם בדקתי את המילים שלא יהיו לי פדיחות...
הילד שביקשתי - סטאלוס ואורן חן להביט בשתי עיניך לחבק אותך אלי ולנשום את התמימות המתוקה ללחוש לך סיפור רוגע על שילגיה או סינדרלה ולחתום בלילה טוב נשיקה אתה הילד שביקשתי שעליו תמיד חלמתי זה אני שמחייך בקטן בחיי אגן עליך ואשמור את צעדיך שתמיד תהיה בטוח כל הזמן המשך השיר כאן

jane34

New member
ואני אומרת-החזרת את כבודך האבוד

שיחקת אותה אח שלי..... אתה יכול לזוז מהפינה-מקווה שהלקח נלמד ולא תחזור על כך שנית...

למעלה