המלצה על שיר

flowr..

New member
המלצה על שיר

יש שיר אחד שקוראים לו ``caribbean blue`` של enya. זה שיר מאוד יפה שאני אוהבת. מישהו מכיר אותו?

N0

New member
המלצות לשירים.

N0 לא מכיר את השיר עליו הוא מדברת אבל כמו בכל תקופה הוא מנסה לשפר את מלאי הMP ושלו והוא פונה בקריאה נרגשת לכל חברי הפורום : N0 שומע את כל סוגי המוסיקה העיקר שיהיה טוב אז אם יש לכם שירים טובים תפרסמו פה את השמות שלהם שN0 יוכל ללכת ולמצוא אותם בנאפסטר N0

המלצה

תנסה את סיגריות לייט של ענבל פרלמוטר, ובכלל, תנסה דברים שהקליטו בהופעות ושירים מתוכניות ילדים ודברים עם נוסטלגיה מתקופות שהיית רואה אמ-טי-וי.

נעל

New member
נוסטלגיה

נוסטלגיה

נוסטלגיה היא תמיד פתח לצרות במוסיקה. מוסיקת נוסטלגיה היא בד``כ מוסיקה גרועה שעל אף כל המגרעות שלה אנשים מקשיבים לה, פשוט בגלל שפעם זה התאים להם. הרבה פעמים כשתופסים מישהו עם אוסף פופ נוסטלגי, או משהו דומה, הוא ישר מודה שזו לא באמת מוסיקה יפה, ``אבל... זה נוסטלגיה``. אם היה לקטע ערך למאזין גם היום, הנוסטלגיה לא הייתה חשובה בכלל. רגעי נעל, וכל אחד כמעט, אוהבת לקבל מדי פעם, אבל להחזיק אותם ב-playlist? נעל, שמודעת לכך שאף אחד לא אמר שצריך להחזיק MP3-ים נוסטלגיים ב-playlist ;-) (ותמיד אפשר לעשות playlist נפרד, נוסטלגי)

ענבל פרלמוטר

מצטרפת להמלצה לסיגריות לייט של ענבל... בכלל, כל הדיסק של ההקלטות האחרונות שלה (לבד!) שווה! תנסו! מומלץ בחום! ענבל לנצח! שלכם הפייה

נוסטלגיה....

פנת`ר אתה לגמרי צודק- גם לי קורה הרבה שאני שומעת איזה דיסק שלא שמעתי די הרבה זמן ופתאום עולות הרבה תחושות. לדוגמה: Version 2.0 של גארבאג`- דיסק שכשאני מקשיבה לו אני נזכרת בכל התקופה של כיתה ז, שהיתה אחת התקופות היותר מורכבות בחיי. בהחלט תקופה מוזרה-כייפית-דכאונית, אני לא יודעת- פשוט מעלה הרבה תחושות. לפני זמן מה מצאתי בנאפסטאר את ``בולי``. גאד- זה כל כך גיל 5!! :)) נעל, את הנוסטלגיה שלי אני שומעת כעוד דרך להזכר בדברים שהיו. יש אנשים שיש להם אלבום ויש אנשים עם מצלמת וידאו. אצלי מוסיקה היא שם המשחק. אנ ישומעת את i`ll never break your heart של הבקסטריט בויז ונזכרת איך בכיתה ה הייתי שומעת את זה, ובכלל בכל בית הספר היסודי. כיתה ו היתה השנה הכי מעולה בכל שנות בית הספר. ללא צחוק- הייתי המורדת הכי גדולה של בית הספר. למעט עוד חברה שלי..ומי אמר שהמחאה מתחילה בגיל 15? בולשיט! אוח....נוסטלגיה! בכל אופן- מי מכאן מסכים איתי שפרקים חוזרים של ``לא כולל שירות`` עושים לו את זה?? אייי... ודבר אחרון- אני מצטרפת בזאת לקריאות האהדה ל-``הקלטות האחרונות`` של ענבל פרלמוטר. נוגע בלב. עד העונג הבא, נעמה.

Panther

New member
שירים ומחשבות

לפעמים כשאני שומע פתאום איזה שיר שהייתי חורש עליו פעם, לא דווקא לפני 20 שנה, או שירי פתיחה של תוכניות מצוירות, אלא גם שירים מלפני שנה שנתיים. איך שאני שומע אותם פתאום עולות כל המחשבות והרגשות של אז, המצב רוח הכללי של אז (כשהייתי שומע את השיר כשהוא היה חדש). מכירים את התופעה? לפעמים זה מדכא, ואז צריך להפסיק לשמוע את השיר מיד.

flowr..

New member
עוד המלצות...

קניתי לא מזמן את ``This is my truth, tell me yours`` של מאניק סטריט פריצ`רס, ויש שם שירים ממש יפים לדעתי, אני אוהבת את העצבות הזאת שיש בכמה מהשירים באלבום הזה. שירים שבמיוחד אהבתי משם:... Everlasting Born a girl Tsunami Black dog on my shoulder Nobody loved you (במיוחד) ובכלל זה אלבום טוב. טוב... זה הכל...

למעלה