המלצה על שיר מצויין

KORTAL

New member
המלצה על שיר מצויין

אני לא בטוחה אם זה ניו מטאל או משהו אחר או וואטאבר זה שיר מעולה
deftones - be quiet and drive (far away) תורידו...

DeadSkinMask

New member
דפטונס היא אחת להקות הניו בריד הטוב

ות ממליץ בחום על האלבום השלישי שלהם White Pony הוא יותר נוטה לכיוון הרוק האלטרנטיבי מאשר לניו מטאל אבל זה דיסק פשוט טוב

kiticat

New member
הממ....

אני אשאיר את זה הפעם, אבל לפי התקנון של תפוז- חל איסור מוחלט לעודד דברים לא חוקיים- כמו הורדות.... שנעשות בצורה לא חוקית........

ShMo0LiKiPoDa

New member
חחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!

אז למה יש שירשורים על הדיסק הוירטואלי הכי טוב שכל אחד פה אוהב?? כדי ששאנשים יקראו תשירים ויגידו לעצמם אנלא מכיר את זה טוב לא נורא זה לא חוקי להוריד אז אני לא אוריד ????................ אם ככה תמחקי את כל השירשורים פה בכלל.. אני שמה איתך על מה שבא לך שלפחות 80% מהאנשים פה שומעים את המוזיקה שהם שומעים בזכות האמפי3ים, ואני בטוחה שגם את שומעת בווינאמפ שירים שהם לא מדיסקים מקוריים בלבד. עשי לי טובה.

kiticat

New member
תתפלא לשמוע

אבל כל הדיסקים שלי הגיעו אלי בצורה חוקית. לא צרבתי מאף אחד. לא הורדתי שום דבר (כן, כן, אין לי אפילו קאזה/מורפיוס/או כול דומיהם על המחשב שלי), ובסך הכל, אם אי פעם הורדתי משהו זה היה רק בתור טעימה של אותו אמן. ואם אהבתי אותו, המשכתי ורכשתי את האלבום בצורה חוקית ולגיטמית. אני לא אומרת שאתם אמורים לעשות את זה. בכל אופן, הטעם בפורום הוא לא לדון במקורות המוזיקה שלנו- אלא במוזיקה עצמה. לפי חוקי תפוז (לא חוקיי שלי, שבעצם טוענים כמה דברים פשוטים- בלי פורנו, ירידות, ואאוטינג - חוץ מזה אין לי בעיה) אסור לעודד ולתת לגיטמציה להורדות לא חוקיות. אתה מוזמן לדבר על אנשים על הנושאים האלה מתחת לעיני הציבור- דהיינו מערכת המסרים של תפוז, או תוכנת מסרים מיידים כמו אי סי קיו מסנג'ר וכו'. אגב- אין לי ווינאמפ.

Cupid In Hell

New member
אממממ שוב..

כל אחד עושה מה שבא לו, ואכן כן דפטונס בדיסק השלישי הנהדר שלהם!!! שיש לי אותו נוטה לאלטרנטיבה אבל הוא דיסק נהדר!! אין עליו אחד הדיסק האהובים עליי.

למעלה