המלצה על רכישה

shmulmul

New member
המלצה על רכישה

אני מקווה שזה המקום ושבקשתי לא חוצפנית מידי: אני מעוניין לקנות מחשב כף יד. הנתונים הנדרשים: צבעוני. מהיר. זכרון גדול. תאימות לאאוטלוק ו officeXP. מימדים קטנים ככל הניתן. לתשומת לב: Money is not the issue. תודה מראש. שמואל.

shmulmul

New member
עוד כמה דברים

יכולת קישור נוחה למחשב בבית. תאימות מלאה לעברית. יכולת קישור לאינטרנט. שמואל.

castroman

New member
../images/Emo26.gif

אני מציע את הIPAQ 2210
יש לו את כל התכונות שאתה צריך ועוד הרבה

castroman

New member
../images/Emo26.gif

צירפתי מסמך PDF יש צורך בAcrobat Reader על מנת לצפות בו, במסמך תוכל לקרוא על פרטי המכשיר והתכונות שבו

ron20

New member
קסטרו ../images/Emo175.gif

בסוף תשנה את דעתך ... סוכות מתקרב ...

mikeoreli

New member
לגבי עברית

אני ממליץ לך לקנות את העברית של אירון שעובדת בצורה בכי אינטואיטיבית עם יישומי אופיס. לגבי המכשיר, יש עוד אופציות, אבל זהו המכשיר שכיום הכי נוח בארץ מבחינת תכונות המכשיר והאחריות. לפני הקנייה רק הייתי ממליץ ללכת להנדי בדיזינגוף סנטר לראות אם הוא מתאים לך מבחינה ארגונומית וויזואלית כמו שהייתי ממליץ לפני קנייה של כל מכשיר.

עדי.פ

New member
לך על HP2200

מכשיר נח וקל עם סוללה נשלפת וחיבור BT מובנה שוני כרטיסי הרחבה מובניםיש לי אותו ואני ממש מרוצה הגלישה באמצעות ה BT מעולה (עד היום לא הפעלתי את העריסת סכרון)

Hellbeast666

New member
קח 2210 מכשיר רווי בתכונותובאפשרויו

לא ציינת את התקציב שלך דבר ראשון שנית ה5550 ללא ספק הכי טוב שיש אבל המחיר שלו זה מפלצתי

זבל18

New member
אני מצוטט...

"Money is not the issue" פתרתי לך את בעיית התקציב שלו..

castroman

New member
../images/Emo26.gif

הוא ממש לא צריך את ה5550, ה1940 יספיק, ה2210 אפילו קצת יותר מדי משוכלל בשבילו... בכל מקרה הוא גם אמר "מימדים קטנים ככל הניתן" וה5550 ממש לא קטן

עדי.פ

New member
אני התלבטתי קשות בין 2200 ל 5550

ואחרי שהחזקתי את שניהם התאהבתי ב 2200.

ron20

New member
קשה לא להתלהב ממנו ..

מכשיר מדהים... לדעתי מעט מאד אשנים זקוקים לפיצ'רים של ה 5550 (וישלמו גם ב $$$ וגם בגודל ומשקל - שלא לדבר על שרוול CF שהופך אותו לממש גדול) אגב, גם ה 1940 אחלה מכשיר ממש זול, ומתאים לרוב המשתמשים הממוצעים.

למעלה