המלצה על רופא

choco2602

New member
המלצה על רופא

קיבלתי לא מעט המלצות על ד"ר אבלין גם כאן בפורום וגם מחוצה לו. אני הבנתי שהוא עובד באיכילוב.
השאלה שלי אליכם היא אם הוא מקבל דרך קופ"ח (מכבי במקרה שלי) או שרק פרטי? אם כן מה זה אומר מבחינת הסכום לתשלום? יש אולי אפשרות לייעוץ מומחה דרך מכבי בהנחה? בקיצור אין לי שמץ של מושג בנושא. הנציגים במכבי לא תמיד יודעים מה נכון (כבר נתקלתי במקרים), בגלל זה אני מנסה לברר עם אנשים שעברו את זה..

חוץ מזה הבנתי שלפיברו יש רמות שמדורגות במספרים- לפי בדיקה מסוימת שעושים. לא בדיוק הבנתי במה מדובר- למישהי יש מושג?
אהה ודבר אחרון איך קובעים תור אליו? מתקשרים לבית החולים?

אני מניחה ששווה לחכות למי שנבדקה אצלו

אבל על רמות של פיברו אני שומעת פעם ראשונה. מאיפה שמעת על זה?

choco2602

New member
חברה של חברה של אמא

אמא שלי דיברה איתה ישירות ככה שזה פחות טלפון שבור.
אבל אמא שלי קצת בלחץ מכל זה אז יכול להיות שהיא לא לגמרי הבינה נכון. היא אמרה לי שראומטולוג בדק אותה כדי לקבוע את הרמה. מצד שני היא אמרה שיש טווח מס' מסוים.
אם את שואלת אותי היא התכוונה לבדיקות דם והתבלבלה. אחרי שמגיעים לראומטולוג ויש חשש לפיברו- עושים בדיקות דם נוספות (חוץ מהראשונות שהגעתי איתן לרופא)

choco2602

New member
יש לי את המספר טלפון

יש לך מושג מה צריך מעבר לזה? הפניה? אישור מיוחד? פשוט אין לי מושג בזה.

פיפה4

New member
אני בקופ"ח כללית

לא הייתי צריכה הפניה או משהו, התקשרתי אליהם והם אמרו לי לבוא עם100 שח בלבד.

choco2602

New member
ביררתי עכשיו

לצערי הוא לא בהסדר עם מכבי. זה 850 שקל לביקור- ואין החזר. די מוגזם =\

rainbow3

New member
שוקו.. אין צורך ללכת באופן פרטי.....

את יכולה לקבוע תור למרפאה באיכילוב, דרך מוקד התורים: 03-6974000, (התורים קצת ארוכים) ולשלם עבור ביקור רופא בסביבות 220 ש"ח ,
אולי כמה שקלים יותר או פחות .

choco2602

New member
תודה. התקשרתי..

באמת מדובר במחיר של 230. אני מתלבטת את שווה לחכות את ה-4 חודשים.

rainbow3

New member
שמחתי לעזור...

ובאשר לזמן.. את יכולה לנסות ולהציק להם מדי כמה שבועות אולי משהו יתפנה...

בהצלחה

ira87

New member
גם כשהוא קיבל בקופות חולים של מכבי

בחדרה ובכפר סבא, חיכיתי ארבעה חודשים כל פעם. פשוט לא הייתי צריכה לשלם סכום של כמה מאות שקלים, אלא את האגרה של כמה עשרות שקלים עבור ביקור אצל רופא מומחה.
אבל שווה לברר כי להבנתי יש עוד רופאים שעובדים עם מכבי. בפורום בעבר המליצו לי על ד"ר עילם אורון בחיפה, אם זה קרוב אלייך למשל. (להבהרה: אין לי דעה אישית לגביו כי לא הייתי אצלו) .

תרגישי טוב

נראה לי שהרמות המדוברות

הן מספר הנקודות הרגישות שיש לכל חולה. יש סה"כ 18 נקודות רגישות, ואני חושבת שמעל 11 (או 13?) זה אומר שיש לך פיברו.

choco2602

New member
נשמע הגיוני..

ואם אין 11 או 13 אלא 7-8 זה עדיין חריג. אז מה זה סתם מקריות? =\

חיה קרן

New member
רק תזכורת מנהלתית קצרצרה

בפורום שלנו לא נהוג להעלות מספרי טלפון מכל צורה שהיא,
לרוב גם לא מספרים ציבורים- התקנה הזו מיועדת להגן על חברי הפורום יותר מאשר על בעלי המספרים, אבל גם עליהם...

את המספרים שהועלו כאן היום אנחנו לא נמחק, כיון שהם אכן ציבורים ומאוד נוגעים לפורום, במקום, אנחנו ניצור מאמר נוסף עם מספרי טלפון שימושיים לחברי הפורום.|נכון שעוד אין כזה?|פוגית קמעה||

וזהו, את כל שאר האינפורמציה כבר העלו כאן

orphaned child

New member
אפשר דרך מכבי

הוא מקבל דרך מכבי,
רופא מצויין, מקצועי, אדיב, וכמובן מקשיב לבעיותינו
גשי למרפאת הכאב, או כל רופא מומחה אחר אשר ייתן המלצה לראותו,
משם מכבי יוציאו טופס 17.
אשמח לעזור

ira87

New member
כבר לצערי הרב לא מקבל דרך מכבי

פעם היה מקבל בכפר סבא או חדרה והפסיק לעבוד עם מכבי. עכשיו ניתן להגיע אליו לאיכילוב וגם זה, אמר לי כשכהייתי אצלו המתנה מאוד מאוד ארוכה של כמה חודשים טובים. ודרך פרטים בטח עלות של אלף ש"ח ומעלה.

למעלה