המלצה על רובה

רהזי10

New member
המלצה על רובה

אני מתלבט לגבי הרובה השני (אני בדרכ צולל בעומקים של עד 4 מטר ) המליצו לי ב SEPA על בושט מרלין אך לא מצאתי המלצות עליו בפורום, מבקש דעה של משהוא שעושה/עשה בו שימוש (ההתלבטות הינה מול האומר T20 שעליו ראיתי מספר המלצות בפורום),תודה מראש.

brotal

New member
רני קניתי של אפנאה וזה אחלה רובה שבעולם

להתחלה. חזק, עמיד, איכותי... לא יוקרתי או יקר מדיי. "זה עושה ת'עבודה" כמו שאומרים. לא אולר שוויצרי אבל גם לא סוברו פשע..

אדם91

New member
היום דווקא יצא לי להחזיק מרלין קרבון 95

זה ניראה לי רובה איכותי ביותר הוא עבה ומסיבי והחץ יושב כמו שצריך עם תופסן מיוחד כזה על המאזל הפתוח נוח ביד אבל רובה יקר פחד 1700 חדשים

brotal

New member
גם אצלי המצב דומה..

יש יופי של מסילה על הרובה. הרובה לא קל ולא כבד מדיי, ובמים לא מרגישים אותו (עד שיורים חחח...). מה שכן, אני בספק אם הוא יוכל להשיג אותו פה.. אין את הדגם הזה בארץ חחחחחחחחח....... העברתי בשושו מטורקיה.

אדם91

New member
אם תוכל לעלות תמונה ליראות את הרובה

ניראה אם מדובר באותו דגם למה 120 דולר לקובה כזה הזה פשוט חינם

brotal

New member
קניתי אותו בטורקיה.

אפנאה היא במקרה חברה טורקית, כך שיצא שלא שילמתי מע"מ :) משום מה את הדגם שלא לא מייבאים לארץ :/ ככה שהוא דיי יחיד במינו. וכמו שאמרתי, היה לי מזל במכס. הוא עלה בחנות 115$ עם חץ פשוט וראש מתברג שהיה מתעקם בקלות. אחרי מיקוח לא קטן קיבלתי בתוספת 5$ חץ חלופי עשוי מסיגסוגת של נירוסיה ופלטיניום. חזק כמו הרקולס. ופרפר אחד. אחת התמונות פה היא פנורמית.. אז יכול להיות שיצא עקום קצת חחחחח....

t P R

New member
לפני חודשיים או טיפה יותר

יצא לי ללכת לדוג עם שני אקזמפלרים של המרלין. האחד אלומיניום 75, השני קרבון 85, שניהם הרגישו מעולה במים... ואם 1700 יקר, אז גם לכל דגם קרבון אחר המחיר יהיה יקר... ולכן קונים אלומיניום. או, שחוסכים טיפה ומקסימום מזמינים מחו"ל.

MAAX

New member
תראה ותחליט

לפי הנתונים שמסרת כלומר צלילה עד 4 מטר לא מצריכה רובה מיוחד כל שהוא, אני ממליץ על 75 עד 90 בקשר לחברות בושט ועומר אלו שתי החברות המסחריות המובילות בארץ לפחות. עם שירות טוב בשתי המקומות ! מה שאני מציע לך תחזיק את הרובים ביד תרגיש אותם ותחליט !! המרלין דגם חדש של בושט זו הסיבה שאין אליו הרבה מידע ברשת, בושט מתאפיינים מאוד במנגנון ההדק המעולה והאיכותי שלהם. ה T 20 של עומר רובה עתיק וותיק עם הרבה תשבוחות ומעריצים כמו גם הבושט מונדיאל היותר מפורסם של בושט. שני הרובים מעולים ותזכור שלא הרובה מביא דגים אלא הדייג... לי אישית יש גם בושט וגם עומר (האמת היום מכרתי אותו כך שכרגע אין עומר). הבושט הקצר משמש אותי כרובה גיבוי והעומר היותר ארוך שימש כרובה העיקרי. תבדוק עוד אופציה אם אתה רוצה זה "דוגית" הם מיבאים את אמרסיון אם אנני טועה תמורה טובה לכסף ולמתחילים...

ברמת מחיר כזו

חובה שתבדוק את ה-OMER קאימן החדש לדעתי מעט זול יותר מנסיון רובה סופהדרך

kipaaduma

New member
תגיד , מאז הלוקוס במשקל של 8 וחצי קילו יצא...

תגיד , מאז הלוקוס במשקל של 8 וחצי קילו יצא לך לתפוס עוד דברים מעניינים עם הרובה הזה ?

למעלה