המלצה על קורס .

ELIELI22

New member
המלצה על קורס .

אלגורתמיקה יסודות מדעי המחשב , אונ פתוחה . הקורס מעניין מרתק , כל שיעור הוא חוייה ! אני לא האמנתי שארגיש כך בשיעורים שמלמדים אלגורתמים ודנים בהוכחות הנכנות שלהם .. אבל כנראה שאני כן נהנה . הקורס עוסק בהמון נושאים מענינים מבלי להכנס לעומק , סוקר די הרבה נושאים.. נכונותם של אלגורתמים , יעילותם של אלגורתמים , חוסר יעילות , בעיות שאינן ניתנות לחישוב ,מקבילות ובו זמניות..... לדעתי מקבילות נושא מרתק . בדרך כלל לרוב התלמידים (למדעי המחשב) יוצא ללמוד את כל הנושאים הללו בקורסים עמוסים קשים ומעמיקים , פה זה קצת אחרת , השאלות קשות אבל אינן תמיד דורשות ידע עמוק בנושא . (ציוני הממ"נים שלי (עבודות הגשה) די נמוכים , אבל אני עדיין נהנה) . מאד מעניין . (אני מקווה שאצליח בבחינה) . יום טוב לכולם !

vinney

Well-known member
../images/Emo45.gifממליץ גם על ספר הקורס

באופן כללי. מדובר בספר שמנוסח בלשון מדע פופולרי שנותן סקירת רקע מצוינת לכל התחומים של מדעי המחשב. שם הספר : "אלגוריתמיקה ויסודות מדעי המחשב", מאת דוד הראל.

yuvalmadar

New member
אני דווקא פחות ממליץ על הקורס

בדיוק מהסיבות שצוינו. הוא עוסק בנושאים רבים, אבל לא נכנס לעובי הקורה באף אחד מהם, ואני מרגיש בסוף כל פרק שהנושא בו עסק לא קרוב כלל למיצוי. רמת השאלות בממ"נים נמוכה בהתאם, ואישית לא הרגשתי כל אתגר בפתרונם, כתיבת הממ"נים לקחה זמן רב יותר מהזמן שנדרש להגיע לפתרונות. (לניגוד ניתן להסתכל על הממ"נים בקורסים מבני נתונים ומבוא לאלגוריתמים או אלגוריתמים, שם הייתי צריך לשבת מספר ימים על כל ממ"ן עד שהצלחתי לפתור אותו)

למעלה